• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ki canım bende hemşire bir arkadaş var o dedi senden beslenmiyor şuan diye bende senin dediğin gibi biliyrpum hattta canım istemese bile günde bir bardak süt içiyorum falan

Bende öyle yapıyorum ya sırf bebeğin ilk aylarda beyin ve vücut yapısı geliştiği için her gün süt yoğurt meyve sebze kavrulmamış kuru yemiş yemeye çalışıyorum

Bende canım zorlayarak yiyeceğiz 🥰

Bende kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği aldım daha inanır mısın bir tabak yemedim 😥 çünkü transfer aşamasında gerçekten çok yedim ondan galiba hiçbir şey yemesem de olur. Nasıl olacak böyle halimiz bilmiyorum . Istahım yok benim yedigimi de zorla yiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bende kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği aldım daha inanır mısın bir tabak yemedim 😥 çünkü transfer aşamasında gerçekten çok yedim ondan galiba hiçbir şey yemesem de olur. Nasıl olacak böyle halimiz bilmiyorum . Istahım yok benim yedigimi de zorla yiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bende transferden sonra her gün bir avuç kadar yemiştim şimdi gram canım istemiyor valla bilmiyorum ki İdare edeceğiz mecbur 😔

Kızlar hiç turşu yiyen oldu mu aranızda? Ben ilk kez yiycem internette baktım son üç ay hariç yenilebilir yazıyo.
Yok canım benim doktorum yeme demişti tuzlu ve acı olur diye galiba. Tuzlu da vücutta ödem toplanmasına neden olduğu için cesaret edemedim ama ileriki aylarda ara ara yiyebilirim😋😋😋

Dun bende baktim canim asiriya kacmamak sartiyla yeniyormus hatta faydaliymis ben yine de nefsimi korlemek icin 3 5 yedim
Yok canım benim doktorum yeme demişti tuzlu ve acı olur diye galiba. Tuzlu da vücutta ödem toplanmasına neden olduğu için cesaret edemedim ama ileriki aylarda ara ara yiyebilirim😋😋😋
Valla baktım nette yenebilir diyo yedim biraz 2 küçük salatalık anca yemişimdir. Tansiyon yükseltiyor ya tuzlu ondan dedi galiba doktor.

Genel olarak hepimizde bi iştahsızlık söz konusu galiba 🙈 bu arada turşu tuzlu olduğu için sağlık ocağında ki hemşire bana yeme dedi tansiyondan dolayı hatta hiç tuz tüketme dedi tuzu bıraktım bu vesileyle en azından tuzu hayatımdan çıkarmış olurum bari. Bir iki tane yemekten bişi olmaz herhalde hamileyiz sonuçta yemezsek rüyalarımıza girer sonra 😂

Kızlar ya jel kullanan var mı aranızda dayanamayıp yaptıktan yarım saat sonra WC gittim sanırım çıkmamıştır jel yapılan yerle tuvalet yeri Ayrı sonuçta 😂

Evet tuzdan dolayı demiştir canım sirke de çok yararlı değil ama nefsini körleyecek kadar yenilebilir
Genel olarak hepimizde bi iştahsızlık söz konusu galiba 🙈 bu arada turşu tuzlu olduğu için sağlık ocağında ki hemşire bana yeme dedi tansiyondan dolayı hatta hiç tuz tüketme dedi tuzu bıraktım bu vesileyle en azından tuzu hayatımdan çıkarmış olurum bari. Bir iki tane yemekten bişi olmaz herhalde hamileyiz sonuçta yemezsek rüyalarımıza girer sonra 😂
O yüzden demiş olabilir canım. Öyle bi duruma geliyorsun ki doktor ne dese sormadan Tamm diyorsun😃
Azcık yedim valla. Zaten tansiyon sorunum yok aksine düşüyor hamilelikten beri. Paranoyak olduk iyice, sağlıklı şeyleri bile bile korka korka yiyoruz. 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X