• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her gün turşu yiyorum. Dr um turşu suyu iç dedi hatta. Acı da yiyorum her gün.
Bana ısrarla acı yeme demişti hemşirem neden olduğunu da o an soramadım tabi 😂 ayy bizi gören dicek ki görmemişlerin çocuğu olmuş hesabı eee ama görmedik yani napalım ne yollardan geçtik ah ah bizi bi biz anlarız

Bana ısrarla acı yeme demişti hemşirem neden olduğunu da o an soramadım tabi 😂 ayy bizi gören dicek ki görmemişlerin çocuğu olmuş hesabı eee ama görmedik yani napalım ne yollardan geçtik ah ah bizi bi biz anlarız
Bende aynı senin gibi düşünüyorum 😀 geçen eşime dedim görmemişin çocuğu olmuş derlerse görmedik evet dedim 😂

Çok normal, zor olan her şey daha kıymetli oluyor ☺️

Bende diyorum biri doktorum turşu suyu iç mi demişti. 🤭
O benim☺️. Benim bağırsak tembelliğim olduğu için önermişti ama bir iki kaşık bile içsen olur demişti. Ben de çok seviyorum turşuyu deyince o zaman harika fermente olduğu için bağışıklık sistemini korur güçlendirir hiç çekinme demişti.

Ya kızlar bişey diycem ben polikstoverim. Yani reglim düzensizdir. Reglim geçikince her ihtimale karşı gebelik testi yapardım. Bu silik çizgi ozamanda cıkardı ki bende. Şimdi arkadaşlar paylaşıyor silik die ama. Bu bende hep cıkardı. Ve ben gecikmeli regli olurdum zaten. Ha inşallah vardır arkadaşlarda rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Ama bu durum bende neden olurdu ki bilen varmı.?
Canım silik çizgi gebelik dışında çıkmaz .. demekki sen çok sık kimyasal gebelik geçirmişsin. Bir daha silik çizgiyle karşılaşırsan hemen kan testi yaptır ve bunu kanıtla..
ve doktorlarına mutlaka anlat ama kan testi yaptırmazsan idrarı pek dikkate almıyorlar..
ben de senin yaşadığını bir kaç kere yaşadım üçüncü de doktorum regel olduğum gün kan testi istedi ve bhcg 12,5 çıktı.
kimyasal dedi..
bunları anlatman lazım ki tedavinde seninle ilgili tüm geçmişi bilerek sana özel bir şeyler düşünsünler..

Doğru valla telaşımız hiç bitmeyecek inşallah doğumlar nasıl olcak onu da konuşuruz burada
Cinsiyetlerini sonra isimleri aldığımız ürünleri birbirimize tavsiye ederiz indirimlerden haberdar ederiz😃 sonra Doğumu konuşuruz Doğum dan sonra da bebişleri🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Cinsiyetlerini sonra isimleri aldığımız ürünleri birbirimize tavsiye ederiz indirimlerden haberdar ederiz😃 sonra Doğumu konuşuruz Doğum dan sonra da bebişleri🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
Ay İnşallah inşallah canım benim 🤲. Ne güzel söyledin ❤️❤️❤️ Benim belim gene ağrıyor ya yatmaktan galiba artık korkmak istemiyorum 😔 senin ne durumda canım

O benim☺. Benim bağırsak tembelliğim olduğu için önermişti ama bir iki kaşık bile içsen olur demişti. Ben de çok seviyorum turşuyu deyince o zaman harika fermente olduğu için bağışıklık sistemini korur güçlendirir hiç çekinme demişti.
Bende yedim bugün azcık. Zaten zararı olmaz deniyor.

Ay İnşallah inşallah canım benim 🤲. Ne güzel söyledin ❤❤❤ Benim belim gene ağrıyor ya yatmaktan galiba artık korkmak istemiyorum 😔 senin ne durumda canım
Canım senin ikiz olmasından da kaynaklanabilir bence bel ağrın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X