- 14 Mart 2008
- 6.082
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.341
Yürüdüm ama 10 dk falan canımYok canım ya çıkmamıştır sonrasında hemen yürüyünce emiyor vücut zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüdüm ama 10 dk falan canımYok canım ya çıkmamıştır sonrasında hemen yürüyünce emiyor vücut zaten![]()
Evet ya bu hallerimiz ne zaman bitecek biri bize birşey söylesinAzcık yedim valla. Zaten tansiyon sorunum yok aksine düşüyor hamilelikten beri. Paranoyak olduk iyice, sağlıklı şeyleri bile bile korka korka yiyoruz.![]()
Bi ömür inşaallah canımEvet ya bu hallerimiz ne zaman bitecek biri bize birşey söylesin![]()
Doğru valla telaşımız hiç bitmeyecek inşallah doğumlar nasıl olcak onu da konuşuruz buradaBi ömür inşaallah canımartık annelik duygusu ile yaklaşıp bebeğe ne iyi gelir ne gelmez ona göre hareket ediyoruz.
Her gün biraz vicdan azabıyla geçecek ama dediğin gibi mecburuz.Aynen bende senin gibi kendime söz vermiştim canım çok Sağlıklı beslenecektim ama olmuyor yoğurt yiyemiyorum kıyma et yiyemiyorum olmuyorolsun artık tost ekmek peynir idare edeceğiz bir süre daha
Bunlar çok uzak bir tarih verdi ama. 8. Hafta olacak hala kalp atışı ne durumda bilmiyoruz.Ben dayanamadım ya doktorun dediği tarihe kadar iki defa gittim doktora sonra da pişman oldum dediği tarihi bekleseydim diye çünkü habire kendime kuruntu yaptım
Evet çare yok canımHer gün biraz vicdan azabıyla geçecek ama dediğin gibi mecburuz. ☺
Ben her gün turşu yiyorum. Dr um turşu suyu iç dedi hatta. Acı da yiyorum her gün.Kızlar hiç turşu yiyen oldu mu aranızda? Ben ilk kez yiycem internette baktım son üç ay hariç yenilebilir yazıyo.
Bana ısrarla acı yeme demişti hemşirem neden olduğunu da o an soramadım tabiBen her gün turşu yiyorum. Dr um turşu suyu iç dedi hatta. Acı da yiyorum her gün.
Bende diyorum biri doktorum turşu suyu iç mi demişti.Ben her gün turşu yiyorum. Dr um turşu suyu iç dedi hatta. Acı da yiyorum her gün.
Bende aynı senin gibi düşünüyorumBana ısrarla acı yeme demişti hemşirem neden olduğunu da o an soramadım tabiayy bizi gören dicek ki görmemişlerin çocuğu olmuş hesabı eee ama görmedik yani napalım ne yollardan geçtik ah ah bizi bi biz anlarız
Eee yani görmedik napalım pıt diye hamile kalamadık kiBende aynı senin gibi düşünüyorumgeçen eşime dedim görmemişin çocuğu olmuş derlerse görmedik evet dedim
![]()
Ayne n öyle şimdi de binbir telaş içerisindeyizEee yani görmedik napalım pıt diye hamile kalamadık ki![]()
Çok normal, zor olan her şey daha kıymetli oluyorBana ısrarla acı yeme demişti hemşirem neden olduğunu da o an soramadım tabiayy bizi gören dicek ki görmemişlerin çocuğu olmuş hesabı eee ama görmedik yani napalım ne yollardan geçtik ah ah bizi bi biz anlarız
O benimBende diyorum biri doktorum turşu suyu iç mi demişti.![]()
Canım silik çizgi gebelik dışında çıkmaz .. demekki sen çok sık kimyasal gebelik geçirmişsin. Bir daha silik çizgiyle karşılaşırsan hemen kan testi yaptır ve bunu kanıtla..Ya kızlar bişey diycem ben polikstoverim. Yani reglim düzensizdir. Reglim geçikince her ihtimale karşı gebelik testi yapardım. Bu silik çizgi ozamanda cıkardı ki bende. Şimdi arkadaşlar paylaşıyor silik die ama. Bu bende hep cıkardı. Ve ben gecikmeli regli olurdum zaten. Ha inşallah vardır arkadaşlarda rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Ama bu durum bende neden olurdu ki bilen varmı.?
Cinsiyetlerini sonra isimleri aldığımız ürünleri birbirimize tavsiye ederiz indirimlerden haberdar ederizDoğru valla telaşımız hiç bitmeyecek inşallah doğumlar nasıl olcak onu da konuşuruz burada
Ay İnşallah inşallah canım benimCinsiyetlerini sonra isimleri aldığımız ürünleri birbirimize tavsiye ederiz indirimlerden haberdar ederizsonra Doğumu konuşuruz Doğum dan sonra da bebişleri
❤❤❤❤
Bende yedim bugün azcık. Zaten zararı olmaz deniyor.O benim☺. Benim bağırsak tembelliğim olduğu için önermişti ama bir iki kaşık bile içsen olur demişti. Ben de çok seviyorum turşuyu deyince o zaman harika fermente olduğu için bağışıklık sistemini korur güçlendirir hiç çekinme demişti.
Canım senin ikiz olmasından da kaynaklanabilir bence bel ağrınAy İnşallah inşallah canım benim. Ne güzel söyledin ❤❤❤ Benim belim gene ağrıyor ya yatmaktan galiba artık korkmak istemiyorum
senin ne durumda canım