• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar günaydın 😍 ya sizin karın ve kasık ağrı durumunuz nedir ?ben 18.günümdeyim dün hem karnım hem kasığım çok ağrıdı.gecede ağrısından ne yan yatabildim ne sırt üstü.fazlaca ağrım oldu

Ben önümüzdeki pazartesi yaptıracağım canım doktorum sabah aç karnına al yapalım dedi
Ben yarın gideceğim kalp atışı için. İnşallah herşey yolundadır. Ama tsha filan baktırmak istiyorum. 11de randevum o saate kadarda aç bekleyemem. Bi gideyim bakalım, ne diyecek doktor.

Bununla ilgili Dr um daha bana bir şey söylemedi 🙄 ne zaman yaptirmamiz gerekiyor biliyor musun canım?
Ben zamanını bilmiyorum ama yapılması gerektiğini biliyorum. İlk gebelik istediğimde bana yapılmıştı hepsi ama hamilelik değiştirebiliyor hormonları.

Ben yarın gideceğim kalp atışı için. İnşallah herşey yolundadır. Ama tsha filan baktırmak istiyorum. 11de randevum o saate kadarda aç bekleyemem. Bi gideyim bakalım, ne diyecek doktor.

Ben zamanını bilmiyorum ama yapılması gerektiğini biliyorum. İlk gebelik istediğimde bana yapılmıştı hepsi ama hamilelik değiştirebiliyor hormonları.
Bir sonraki gün verirsin canım önce miniğini dinle sen 🤲

Kızlar sizde ilk muayenede sadece kese mi gordunuz doktor daha yeni dedi ama keseyi gorduk 10 gun sonra bebek gorunur dedi 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X