- 14 Mart 2008
- 6.082
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.361
Belki de canım olabilir ara ara olup geçiyor bazen devamlı oluyorCanım senin ikiz olmasından da kaynaklanabilir bence bel ağrın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de canım olabilir ara ara olup geçiyor bazen devamlı oluyorCanım senin ikiz olmasından da kaynaklanabilir bence bel ağrın
Ben önümüzdeki pazartesi yaptıracağım canım doktorum sabah aç karnına al yapalım dediKızlar siz gebelik için kan testlerini yaptırdınız mı?
Benim de karnım ve kasigim agriyorkızlar günaydınya sizin karın ve kasık ağrı durumunuz nedir ?ben 18.günümdeyim dün hem karnım hem kasığım çok ağrıdı.gecede ağrısından ne yan yatabildim ne sırt üstü.fazlaca ağrım oldu
yaa transferden beri hafif kaşık ağrım hep vardı ama dünden beri çok fazla ağrıyor.umarım normal bir durumdurBenim de karnım ve kasigim agriyor![]()
Kızlar siz gebelik için kan testlerini yaptırdınız mı?
Kizlar gunaydin keseyi gorduk cok sukur 4 haftalik dedi doktor 10 gun sonra tekrar gelecegim ♥
Gözün Aydın canım şükürler olsunKizlar gunaydin keseyi gorduk cok sukur 4 haftalik dedi doktor 10 gun sonra tekrar gelecegim ♥
Sagol canim tesekkur ederim sorun yok dedi cok sukurGözün aydın canım hayırlı olsun tekrar![]()
Ben yarın gideceğim kalp atışı için. İnşallah herşey yolundadır. Ama tsha filan baktırmak istiyorum. 11de randevum o saate kadarda aç bekleyemem. Bi gideyim bakalım, ne diyecek doktor.Ben önümüzdeki pazartesi yaptıracağım canım doktorum sabah aç karnına al yapalım dedi
Ben zamanını bilmiyorum ama yapılması gerektiğini biliyorum. İlk gebelik istediğimde bana yapılmıştı hepsi ama hamilelik değiştirebiliyor hormonları.Bununla ilgili Dr um daha bana bir şey söylemedine zaman yaptirmamiz gerekiyor biliyor musun canım?
Gözün aydın canım. Bende yarın gidicem kalp atışı için. Geçmek bilmedi günler.Kizlar gunaydin keseyi gorduk cok sukur 4 haftalik dedi doktor 10 gun sonra tekrar gelecegim ♥
Sukur canim sira kalp atisinda insallahGözün Aydın canım şükürler olsun![]()
Gözün aydın canım. Bende yarın gidicem kalp atışı için. Geçmek bilmedi günler.![]()
Gözün aydın canımSukur canim sira kalp atisinda insallah
İnşallah canım inşallah.olsun az kalmis bak yarin duyacaksin canim benimm
Bir sonraki gün verirsin canım önce miniğini dinle senBen yarın gideceğim kalp atışı için. İnşallah herşey yolundadır. Ama tsha filan baktırmak istiyorum. 11de randevum o saate kadarda aç bekleyemem. Bi gideyim bakalım, ne diyecek doktor.
Ben zamanını bilmiyorum ama yapılması gerektiğini biliyorum. İlk gebelik istediğimde bana yapılmıştı hepsi ama hamilelik değiştirebiliyor hormonları.
Canım transferden sonra 24. Günde kese kalp atımı hepsini duydum ben öncesinde gitmedim hiç bilmiyorumKızlar sizde ilk muayenede sadece kese mi gordunuz doktor daha yeni dedi ama keseyi gorduk 10 gun sonra bebek gorunur dedi![]()