• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 haftalık da duyuluyor değilmi karından canım aslında benim minikler 7 hafta oldular ama ultrason da küçük çıktıkları için şuan 6+2 ve 5+4 ler pazartesi gideceğim o zamana kadar inşallah ikisi de büyür duyarım karnımdan bende
7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı😂

Kizlar bayadir sizi takip edemiyorum. Yarin kontrolum.. bugun perisanim cok kotu kusuyorum.. 😑
Geçmiş olsun canım biraz çubuk kraker falan ye bi de doktorundan bulantı için hap iste sen baya kötüsün çünkü burda pek kusan yok daha bünyenden kaynaklı olabilir ama olsun annesi demek ki orada ki kusuyorsun ❤️

7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı😂
Benim de öyle bazen korkuyorum ya birşey olduysa diyorum sonra olmaz onlar benimle diyorum aman ne düşüneceğimi şaşırdım 😀

Ay İnşallah inşallah canım benim 🤲. Ne güzel söyledin ❤️❤️❤️ Benim belim gene ağrıyor ya yatmaktan galiba artık korkmak istemiyorum 😔 senin ne durumda canım
Ya benim bugün fazlasıyla bel ağrım var ve beni çok rahatsız ediyor 😔 ama hangi hamileye sorsam benim de çok ağrımıştı bebek yerleşip büyüyor vücut değişiyor tabi ki bi etkisi olacak diyorlar

Benim de öyle bazen korkuyorum ya birşey olduysa diyorum sonra olmaz onlar benimle diyorum aman ne düşüneceğimi şaşırdım 😀
Ya aslında nasipten öte köy yok da duygu karmaşası içinde bi öyle bi böyle düşünmektende vazgeçemiyor insan

Ya aslında nasipten öte köy yok da duygu karmaşası içinde bi öyle bi böyle düşünmektende vazgeçemiyor insan
Tabi ki rabbim nasip ettiyse her türlü olur. Dağdan da atlasak düşsek olacağı varsa olur. Annem bana hamileyken merdivenden yuvarlanmış ama sağlıklıyım işte 😀 inşallah rabbim ol desin olsun 🙏🏻

Benim 21.gun bugun keseyi gordum bebek gorunuyor mu dedim daha cok erken 4 haftalik gorunuyor 10 gun sonra gel hem bebek hem kalp atisi icin dedi de ondan sordum 27 ocak transferim bu arada 5gun embriyosu
Canım bende 20. Günde sadece keseyi gördüm ve kafayı yedim her yere yazıyordum sonra kanama olunca 26. Günde hem bebeği hem de kalp atıŞını gördüm. Kuruntu yapma kendine gönlünü ferah tut gebeliğin tadını çıkar 😉

Devlet hastanesi ultrasonları biraz eski oluyor cnm ondan çok iyi görüntü alınmıyor kendi doktoruna gitsen 7 haftalıksa karından bile görebilir bence benim doktor cuma çağırdı idrara sıkışık gel karından bakıcaz kalp atımını da duyucaz dedi benim de cuma 7+2 olmuş olcak yani eğer dediği gibiyse 7 haftalıksa senin doktorun çok net görür sende duyarsın kalp atışını
Canim normalde 5hafta 6 günlük gelisimine göre 7 hafta 2 günlük dedi.ki ultrason çok kötüydü bana hiç güven vermedi zaten cuma günü gidicem ozaman da 6hafta 3 günlük olacak.duyariz insallah

Benim de cuma gunu transferim oldu 3.gun embriyosu transfer edildi.transfer aksami ve ertesi gunu cok terledim yuzum saclarim ozellikle.dun birsey olmadi sizin mesajinizi gorunce sormak istedim.
Benim transfer sonrası 6 ya da 7. Gün falandı galiba başladığında ve pozitif aldıktan sonra da devam etti o kadar terliodum ki gece resmen su gibi oluodum sonra bide üşüme giriodu

Canım bende 20. Günde sadece keseyi gördüm ve kafayı yedim her yere yazıyordum sonra kanama olunca 26. Günde hem bebeği hem de kalp atıŞını gördüm. Kuruntu yapma kendine gönlünü ferah tut gebeliğin tadını çıkar 😉
Demek ki tek ben degilim cok sukur bunada 10 gun sonra her halde bende gorurum bebegi kalp atisini

Kizlar az once hesapladim ultrasyon kagidinda ki mm ile gercekten dogru cikti 4 bucuk haftalik cikti 😲

Eklentiler

• 49A381D0-5393-4B33-A7B3-8842B48D8AEE.webp
    49A381D0-5393-4B33-A7B3-8842B48D8AEE.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
Şimdi baktım da 0.29 cm yazıyor birisinde diğeri de 0.27 sanırım benim de 3 mm denk geliyor bebişler küçük benim 😔 ama bunlar embriyonun boyu kese değil senin ki kese mi canım ? B Birumutbekleyen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X