- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.861
Segirme nabiz gibi atma oluyo. Anca dinleyince fark ediyorum.Kızlar bebek hareketleri ne durumda? Ben pazar günü bi tekme hissetmiştim, dünde göbeğimin ortasında ritmik bi şekilde nabız atması gibi bişey hissettim. Önceden olmadığı için bebeğe yoruyorum.. Sizdede oluyor mu bu tarz bişey?
Ben baya net bi şekilde hissediyorum bazen dediğin şekilde nabız gibi bazen de ittiriyo sanki tekme atıyo. Eğer çok hareketliyse dışardan da görebiliyoruzKızlar bebek hareketleri ne durumda? Ben pazar günü bi tekme hissetmiştim, dünde göbeğimin ortasında ritmik bi şekilde nabız atması gibi bişey hissettim. Önceden olmadığı için bebeğe yoruyorum.. Sizdede oluyor mu bu tarz bişey?
Gözün aydın canım çok sevindimkızlarr herkese günaydınsonucu öğrendim çok şükür değerlerim normalmiş her hangi bir risk görünmüyor dedi sadece ikilide olduğu gibi yaş riskim var.oda beklenen bişey zaten dedi doktor.onada takılmıyorum ben
çok sağol canımGözün aydın canım çok sevindim
bende henüz belirgin yani bebeğe yorabileceğim bi hareket olmadı.bir kere olmuştu işte burayada yazmıştım.sonrasında ufak anlık kıpırtılar oluyor ama bilmiyorum bebek mi.ablam şey demişti bu dönemlerde bebeği hıçkırık tutarmış nabız atması gibi onu hissedermiş o.belki senin miniğide hıçkırık tutmuştur
Segirme nabiz gibi atma oluyo. Anca dinleyince fark ediyorum.
Ben baya net bi şekilde hissediyorum bazen dediğin şekilde nabız gibi bazen de ittiriyo sanki tekme atıyo. Eğer çok hareketliyse dışardan da görebiliyoruz
Sidefer verdi bana doktor, suya karıştırıp içiyorum, kabızlık yapmadı ama devlet karşılamıyor.Kızlar konu eski bir konu ama kabizlikla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum bu sorunu yaşayan kaç kişiyiz acaba ve derecesi nedir. Mesela benim haftada iki gün. O kadar kötü. Ki kayısı incir zeytinyağı bol bol su tüketmeye rağmen gerçekten çok zor.. doktorum herşeyi kesti demir ilacı asla alamıyorum... Sizden ricam şu demir ilacı almamak çok sorun oluyor mu bunun bilgisi olan var mı soracak olan var mı.. bir ay önce depolarım iyiydi ferritin 23tu...
Ama kimilerine göre buna rağmen demir kullanımı şartmış...
Sıvı formda alınan varmış kabızlık yapmayan... Bilen var mı?
Aklımda bulunsun istiyorum. 1 ay sonra da demir kullanmamak istemiyorum çünkü önemli...
OMEGA 3 ayrı alacağım başka da bir şey almaya gerek yok dedi diyetisyen. Çünkü besinlerden alıyorsun tek önemli olan DEMİR çünkü bebekte hafızaya kadar etkisi var çok önemli depolamak...
Bende surekli kabiz olanlardanim. Yaş kaysi iyi geliyo.
Demir hapi kulaniyorum. Oda kabiz yapar.
1 ay oncesinde degerin iyimiş. Ama gebelik ilerledikce deger dusebilir. Bebegin ihtiyaci var senin depondan kemiriyor
Turkiyede surup olarakta satilirmis. Onla bilgim yok, ama muhtemelen kabiz etme etkisi daha az olabilir. Jinekolog bilirdir. Burda malesef sivi olarak yok.
Sidefer verdi bana doktor, suya karıştırıp içiyorum, kabızlık yapmadı ama devlet karşılamıyor.
Dalak ama hamilelikte yenirmi bilmem. Et ispanak pirasa. Ispanagin çig salatasini yap cok guzell harika bayilacaksin. Guzelce doğra sogan domates limon zeytin yag. Yiyenler ispanak oldugunu anlamiyor. Vitamin deposu . Pisince vitamin cok azaliyoEvet haklısın iki hafta sonra demire tekrardan başlarım bu arada demir içeren gıdalar için diyetisyen le görüştüm
Benimkisi şase yani toz olandan. Damlayı kullanmadım bilmiyorum. Ben de kabızlığa meyilliyimdir ,bu takviyeyi kullanınca bagursaklarim daha hızlı çalışıyor diyebilirim.Olsun canım bu tip seylerde pek karsilamiyor zaten probiyotiklere o kadar çok para döktüm ki.. Bu sıvı formda ve içerisinde folik ve B de var. Güzel bir şeye benziyor sağol. Bir not edeyim bunu ben.
Bende hep solda hissediyorum bazen bi bakıyorum sol tarafımda bi bi toparlanma bi baskı elimle bi elliyorum orası sert orda toplanıo herhalde kızlar solda olur falan derler acaba ondan mı solda hissediyoruz kibu arada kızlar ben tetanoz aşımı oldum.aile hekimliğinden normal kontrol için aradılar.gittim tansiyon,ateş,kilo vs.bakıldı.haftanız uygun isterseniz şimdi tetanoz aşınızı yapabilirim dedi.bende olur dedim yaptırdım.ince göbekten vurduğumuz iğneler gibi.omzumdan vurdu.ağrı yapabilir dedi.bide orda otururken gene karnımın sol tarafında birşey sanki yer değiştirir gibi çok hızlı bir hareket oldu.sonra hemşire seyyar küçük bi kalp dinleme cihazıyla geldi.kalp atışınada bakalım diye.karnımda gezindirdi tam benim hissettiğim yere gelince küt küt kalp atışı geldihissettiğim bebişmiş. ilk hissettiğim zamanda solda hissetmiştim
Bende hep solda hissediyorum bazen bi bakıyorum sol tarafımda bi bi toparlanma bi baskı elimle bi elliyorum orası sert orda toplanıo herhalde kızlar solda olur falan derler acaba ondan mı solda hissediyoruz kibu arada kızlar ben tetanoz aşımı oldum.aile hekimliğinden normal kontrol için aradılar.gittim tansiyon,ateş,kilo vs.bakıldı.haftanız uygun isterseniz şimdi tetanoz aşınızı yapabilirim dedi.bende olur dedim yaptırdım.ince göbekten vurduğumuz iğneler gibi.omzumdan vurdu.ağrı yapabilir dedi.bide orda otururken gene karnımın sol tarafında birşey sanki yer değiştirir gibi çok hızlı bir hareket oldu.sonra hemşire seyyar küçük bi kalp dinleme cihazıyla geldi.kalp atışınada bakalım diye.karnımda gezindirdi tam benim hissettiğim yere gelince küt küt kalp atışı geldihissettiğim bebişmiş. ilk hissettiğim zamanda solda hissetmiştim
bişey diyecem ama gülme sakınBende hep solda hissediyorum bazen bi bakıyorum sol tarafımda bi bi toparlanma bi baskı elimle bi elliyorum orası sert orda toplanıo herhalde kızlar solda olur falan derler acaba ondan mı solda hissediyoruz kihiç sağ da hissetmedim daha ya göbek deliğim oralarda ya sol tarafta gezinio beni haftaya çağırdılar 20 haftalık olcaz o zaman gel dedi sağlık ocağındaki hemşire
bende dün oldum.sonrasında ağrım olur diye bekledim ama olmadı.inşallah senin de çok ağrın olmaz canım.beni 2.doz için 1 ay sonra çağırdı.kalp atışını duymak iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyor demiTetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?