2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Segirme nabiz gibi atma oluyo. Anca dinleyince fark ediyorum.

Ben baya net bi şekilde hissediyorum bazen dediğin şekilde nabız gibi bazen de ittiriyo sanki tekme atıyo. Eğer çok hareketliyse dışardan da görebiliyoruz

Muhtemelen ablanın kastettiği şey benim yaşadığımda. Ara ara oluyor gün içinde.

Segirme nabiz gibi atma oluyo. Anca dinleyince fark ediyorum.

Nabız atması var bendede. Yakında iyice belli ederler kendilerini inşallah.

Ben baya net bi şekilde hissediyorum bazen dediğin şekilde nabız gibi bazen de ittiriyo sanki tekme atıyo. Eğer çok hareketliyse dışardan da görebiliyoruz

Maşallah dışardan bile gözükecek kadar hareketli demekki minik.

Sidefer verdi bana doktor, suya karıştırıp içiyorum, kabızlık yapmadı ama devlet karşılamıyor.

Evet haklısın iki hafta sonra demire tekrardan başlarım bu arada demir içeren gıdalar için diyetisyen le görüştüm

Sidefer verdi bana doktor, suya karıştırıp içiyorum, kabızlık yapmadı ama devlet karşılamıyor.

Olsun canım bu tip seylerde pek karsilamiyor zaten probiyotiklere o kadar çok para döktüm ki.. Bu sıvı formda ve içerisinde folik ve B de var. Güzel bir şeye benziyor sağol. Bir not edeyim bunu ben.

Evet haklısın iki hafta sonra demire tekrardan başlarım bu arada demir içeren gıdalar için diyetisyen le görüştüm
Dalak ama hamilelikte yenirmi bilmem. Et ispanak pirasa. Ispanagin çig salatasini yap cok guzell harika bayilacaksin. Guzelce doğra sogan domates limon zeytin yag. Yiyenler ispanak oldugunu anlamiyor. Vitamin deposu . Pisince vitamin cok azaliyo

Olsun canım bu tip seylerde pek karsilamiyor zaten probiyotiklere o kadar çok para döktüm ki.. Bu sıvı formda ve içerisinde folik ve B de var. Güzel bir şeye benziyor sağol. Bir not edeyim bunu ben.
Benimkisi şase yani toz olandan. Damlayı kullanmadım bilmiyorum. Ben de kabızlığa meyilliyimdir ,bu takviyeyi kullanınca bagursaklarim daha hızlı çalışıyor diyebilirim.

Ben de hareketlerini hissediyorum ,bazen çok sık ,bazen de bekliyorum bir belirti versin diye. Bende adrenalin yükselince çok kıpirdiyor Benim ikinci olunca ayird edebiliyorum zaten diğer vücut hareketlerinden.

kızlar hamile pantolonu giymeye başlayan oldumu ?ben giymeye başladım.ama bi rahat edemedim.bu kotlar hafif likralı yumuşak kot.tam bedenimi aldım.tam da oluyor ama bir süre sonra aşağı kaymaya başlıyor.belindeki lastiğide daraltıyorum gene çok bişey farketmiyor.acaba göbek biraz daha büyünce daha mı iyi tutar

bu arada kızlar ben tetanoz aşımı oldum.aile hekimliğinden normal kontrol için aradılar.gittim tansiyon,ateş,kilo vs.bakıldı.haftanız uygun isterseniz şimdi tetanoz aşınızı yapabilirim dedi.bende olur dedim yaptırdım.ince göbekten vurduğumuz iğneler gibi.omzumdan vurdu.ağrı yapabilir dedi.bide orda otururken gene karnımın sol tarafında birşey sanki yer değiştirir gibi çok hızlı bir hareket oldu.sonra hemşire seyyar küçük bi kalp dinleme cihazıyla geldi.kalp atışınada bakalım diye.karnımda gezindirdi tam benim hissettiğim yere gelince küt küt kalp atışı geldi hissettiğim bebişmiş. ilk hissettiğim zamanda solda hissetmiştim

kızlar oksapar kan sulandırıcı iğneyi yazın dolaba mı koyuyorsunuz sıcak olmaya başladı evler dolaba konulabiliyor mu

Bende hep solda hissediyorum bazen bi bakıyorum sol tarafımda bi bi toparlanma bi baskı elimle bi elliyorum orası sert orda toplanıo herhalde kızlar solda olur falan derler acaba ondan mı solda hissediyoruz ki hiç sağ da hissetmedim daha ya göbek deliğim oralarda ya sol tarafta gezinio beni haftaya çağırdılar 20 haftalık olcaz o zaman gel dedi sağlık ocağındaki hemşire

Bende hep solda hissediyorum bazen bi bakıyorum sol tarafımda bi bi toparlanma bi baskı elimle bi elliyorum orası sert orda toplanıo herhalde kızlar solda olur falan derler acaba ondan mı solda hissediyoruz ki hiç sağ da hissetmedim daha ya göbek deliğim oralarda ya sol tarafta gezinio beni haftaya çağırdılar 20 haftalık olcaz o zaman gel dedi sağlık ocağındaki hemşire

bişey diyecem ama gülme sakın ben şimdi farkettim.ay salak gibiyim ilk hissettiğimde de sol dedim ama şimdi farkettim ben sağımda hissediyorum şu an kendime nasıl gülüyorum.sağımı solumu bilmez gibi.benimki sağda yaa.ta başından beri transferden sonra ilk batma hissi ağrı saplanmasını da hep sağda yaşadım ben bugünkü hareketi çok belirgin hissettim ama.cihazdada tam orda kalp atışı duyulunca tamam orda demekki kuzu dedim.1 saati geçti aşıyı olalı henüz bir ağrım yok.bende 20 haftada olurum diyordum ama internetten baktım 12.haftadan sonra ilk doz yapılabiliyormuş

Tetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.
bende dün oldum.sonrasında ağrım olur diye bekledim ama olmadı.inşallah senin de çok ağrın olmaz canım.beni 2.doz için 1 ay sonra çağırdı.kalp atışını duymak iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyor demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…