2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sonucu öğrenebildin mi canım?

canım ben hiç kabızlık yaşamadım.hamilelik önceside kabızlık sorunum olduğunu bilmem.şimdiye kadar doktorlardanda bu konu hakkında bişey duymadım sadece bu gittiğim doktorun verdiği multivitamini içiyorum. içinde bir çok vitamin var.demir ve omegada var.folbiolle birlikte kullanıyorum.bir gün birini bir gün birini içiyorum

inşallah canım iyi geçecek ben eminim güzel haberlerle geleceksin.sonra ohh oğluşunla keyif yaparsınız

Tahmin ettiğimiz gibi sokağa çıkma yasağı var o gün. 112yle konuştum gideceğiniz gün arayın izin çıkaralım dediler. İnşallah dediğin gibi güzel geçerde geriye keyif yapmak kalır.

Tahmin ettiğimiz gibi sokağa çıkma yasağı var o gün. 112yle konuştum gideceğiniz gün arayın izin çıkaralım dediler. İnşallah dediğin gibi güzel geçerde geriye keyif yapmak kalır.
aynen dün kesinleşti yasak.ama en azında izin alma durumun var sıkıntısız gider gelirsiniz hiç birşey olmaz

Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın
Zaten 112de görüştüğüm kadın direkt sizi kapsamıyor siz gidebilirsiniz dedi.
Çok iyi o zaman randevun olduğu için olabilir canım benimde 21 inde hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın

Çok iyi o zaman randevun olduğu için olabilir canım benimde 21 inde hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah
sağol canım çok şükür atlattık bunuda sizinde inşallah detaylı ultrasonlarınız çok iyi geçer

Bende surekli kabiz olanlardanim. Yaş kaysi iyi geliyo.
Demir hapi kulaniyorum. Oda kabiz yapar.
1 ay oncesinde degerin iyimiş. Ama gebelik ilerledikce deger dusebilir. Bebegin ihtiyaci var senin depondan kemiriyor

Turkiyede surup olarakta satilirmis. Onla bilgim yok, ama muhtemelen kabiz etme etkisi daha az olabilir. Jinekolog bilirdir. Burda malesef sivi olarak yok.

Kızlar bebek hareketleri ne durumda? Ben pazar günü bi tekme hissetmiştim, dünde göbeğimin ortasında ritmik bi şekilde nabız atması gibi bişey hissettim. Önceden olmadığı için bebeğe yoruyorum.. Sizdede oluyor mu bu tarz bişey?

bende henüz belirgin yani bebeğe yorabileceğim bi hareket olmadı.bir kere olmuştu işte burayada yazmıştım.sonrasında ufak anlık kıpırtılar oluyor ama bilmiyorum bebek mi.ablam şey demişti bu dönemlerde bebeği hıçkırık tutarmış nabız atması gibi onu hissedermiş o.belki senin miniğide hıçkırık tutmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…