- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.841
kızlar dörtlü tarama sonucum çıkmış ama henüz onaylanmadığı için öğleden sonra öğreneceğim sonucu.çok heyecan yaptımbiliyorum bu taramalar teşhis koymuyor %100 sonuçta vermiyor ama risk oranları düşük çıkarsa en azından kafa olarak rahat etcem stressiz detaylı usg yi bekleyeceğim.inşallah hayırlı haberler alırım
Gözün aydın canım.kızlarr herkese günaydınsonucu öğrendim çok şükür değerlerim normalmiş her hangi bir risk görünmüyor dedi sadece ikilide olduğu gibi yaş riskim var.oda beklenen bişey zaten dedi doktor.onada takılmıyorum ben
çok sağol kuzum.hayırlısıyla bunuda atlattım.geride hepimizin detaylı ultrasonu kaldı.ondan sonra sorunsuz keyifli tadını çıkarttığımız bi hamilelik dönemimiz olur inşallah hepimizinGözün aydın canım.
Gözün aydın canımkızlarr herkese günaydınsonucu öğrendim çok şükür değerlerim normalmiş her hangi bir risk görünmüyor dedi sadece ikilide olduğu gibi yaş riskim var.oda beklenen bişey zaten dedi doktor.onada takılmıyorum ben
canım ben hiç kabızlık yaşamadım.hamilelik önceside kabızlık sorunum olduğunu bilmem.şimdiye kadar doktorlardanda bu konu hakkında bişey duymadım sadece bu gittiğim doktorun verdiği multivitamini içiyorum. içinde bir çok vitamin var.demir ve omegada var.folbiolle birlikte kullanıyorum.bir gün birini bir gün birini içiyorumKızlar konu eski bir konu ama kabizlikla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum bu sorunu yaşayan kaç kişiyiz acaba ve derecesi nedir. Mesela benim haftada iki gün. O kadar kötü. Ki kayısı incir zeytinyağı bol bol su tüketmeye rağmen gerçekten çok zor.. doktorum herşeyi kesti demir ilacı asla alamıyorum... Sizden ricam şu demir ilacı almamak çok sorun oluyor mu bunun bilgisi olan var mı soracak olan var mı.. bir ay önce depolarım iyiydi ferritin 23tu...
Ama kimilerine göre buna rağmen demir kullanımı şartmış...
Sıvı formda alınan varmış kabızlık yapmayan... Bilen var mı?
Aklımda bulunsun istiyorum. 1 ay sonra da demir kullanmamak istemiyorum çünkü önemli...
OMEGA 3 ayrı alacağım başka da bir şey almaya gerek yok dedi diyetisyen. Çünkü besinlerden alıyorsun tek önemli olan DEMİR çünkü bebekte hafızaya kadar etkisi var çok önemli depolamak...
çok sağol canım çok şükürGözün aydın canım ❤
çok sağol kuzum.hayırlısıyla bunuda atlattım.geride hepimizin detaylı ultrasonu kaldı.ondan sonra sorunsuz keyifli tadını çıkarttığımız bi hamilelik dönemimiz olur inşallah hepimizin❤
inşallah canımİnşallah canım. Benim haftaya bugün. Güzel geçer inşallah.
inşallah canımiyi geçecek ben eminim güzel haberlerle geleceksin.sonra ohh oğluşunla keyif yaparsınız
aynen dün kesinleşti yasak.ama en azında izin alma durumun var sıkıntısız gider gelirsiniz hiç birşey olmazTahmin ettiğimiz gibi sokağa çıkma yasağı var o gün. 112yle konuştum gideceğiniz gün arayın izin çıkaralım dediler. İnşallah dediğin gibi güzel geçerde geriye keyif yapmak kalır.
Zaten 112de görüştüğüm kadın direkt sizi kapsamıyor siz gidebilirsiniz dedi.aynen dün kesinleşti yasak.ama en azında izin alma durumun var sıkıntısız gider gelirsiniz hiç birşey olmaz
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydınkızlarr herkese günaydınsonucu öğrendim çok şükür değerlerim normalmiş her hangi bir risk görünmüyor dedi sadece ikilide olduğu gibi yaş riskim var.oda beklenen bişey zaten dedi doktor.onada takılmıyorum ben
Çok iyi o zaman randevun olduğu için olabilir canımZaten 112de görüştüğüm kadın direkt sizi kapsamıyor siz gidebilirsiniz dedi.
sağol canım çok şükür atlattık bunudaÇok şükür canım çok sevindim gözün aydın
Çok iyi o zaman randevun olduğu için olabilir canımbenimde 21 inde hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Çok iyi o zaman randevun olduğu için olabilir canımbenimde 21 inde hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Cok sukurkızlarr herkese günaydınsonucu öğrendim çok şükür değerlerim normalmiş her hangi bir risk görünmüyor dedi sadece ikilide olduğu gibi yaş riskim var.oda beklenen bişey zaten dedi doktor.onada takılmıyorum ben
Bende surekli kabiz olanlardanim. Yaş kaysi iyi geliyo.Kızlar konu eski bir konu ama kabizlikla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum bu sorunu yaşayan kaç kişiyiz acaba ve derecesi nedir. Mesela benim haftada iki gün. O kadar kötü. Ki kayısı incir zeytinyağı bol bol su tüketmeye rağmen gerçekten çok zor.. doktorum herşeyi kesti demir ilacı asla alamıyorum... Sizden ricam şu demir ilacı almamak çok sorun oluyor mu bunun bilgisi olan var mı soracak olan var mı.. bir ay önce depolarım iyiydi ferritin 23tu...
Ama kimilerine göre buna rağmen demir kullanımı şartmış...
Sıvı formda alınan varmış kabızlık yapmayan... Bilen var mı?
Aklımda bulunsun istiyorum. 1 ay sonra da demir kullanmamak istemiyorum çünkü önemli...
OMEGA 3 ayrı alacağım başka da bir şey almaya gerek yok dedi diyetisyen. Çünkü besinlerden alıyorsun tek önemli olan DEMİR çünkü bebekte hafızaya kadar etkisi var çok önemli depolamak...
şükürler olsunCok sukur
bende henüz belirgin yani bebeğe yorabileceğim bi hareket olmadı.bir kere olmuştu işte burayada yazmıştım.sonrasında ufak anlık kıpırtılar oluyor ama bilmiyorum bebek mi.ablam şey demişti bu dönemlerde bebeği hıçkırık tutarmış nabız atması gibi onu hissedermiş o.belki senin miniğide hıçkırık tutmuşturKızlar bebek hareketleri ne durumda? Ben pazar günü bi tekme hissetmiştim, dünde göbeğimin ortasında ritmik bi şekilde nabız atması gibi bişey hissettim. Önceden olmadığı için bebeğe yoruyorum.. Sizdede oluyor mu bu tarz bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?