- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.881
Normal kalp dinleme cihaziylami dinledin? Bugun bende normal doktora gittim. Kalp dinlettirdi doppler kalp dinleme cihaziyla.Tetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.❤
Normal kalp dinleme cihaziylami dinledin? Bugun bende normal doktora gittim. Kalp dinlettirdi doppler kalp dinleme cihaziyla.Tetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.❤
bende dün oldum.sonrasında ağrım olur diye bekledim ama olmadı.inşallah senin de çok ağrın olmaz canım.beni 2.doz için 1 ay sonra çağırdı.kalp atışını duymak iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyor demi
Normal kalp dinleme cihaziylami dinledin? Bugun bende normal doktora gittim. Kalp dinlettirdi doppler kalp dinleme cihaziyla.
Vajinanin hemen ustunden dinledi kalbini. Sasirdim acep normal mi
Normalmi bukadar asag olmasi dedim. Evet dediCihazı koyar koymaz tık tık tık kalp sesi duymak muhteşem.
Canım ucu steteskop ucuydu, makinesi tansiyon aleti gibiydi. Sağ tarafıma koydu dinletti. Göbeğimden dinletti yani.
Oksapar yerine enox aldim bu haftaYa kızlar oksaparım bitmek üzere raporlu ilaç olduğundan eczaneden alalım dedik günü de geldi eczacı 3 aydır ilacın gelmediğini söylüyor muadilleri de yokmuş ne yapacağız sizde var mı böyle bir sorun
Muadili de yok diyor eczanelerOksapar yerine enox aldim bu hafta
Muadilleri vardır mutlaka ellerinde yoktur belki. Başka eczanelere sordun mu canım?Muadili de yok diyor eczaneler
Oksapar yerine enox verdi eczaci arkadasim ,muadili dedi cnmMuadili de yok diyor eczaneler
Yok canım muadil de yok da tanıdık sayesinde bir eczanede bulduk şimdilik bence olmayanlar da stoklarını yapsınlar çünkü ham maddesi yurt dışından geliyormuş şuan 3 aydır üretim yokmuş coronadan dolayı muhtemelen.Muadilleri vardır mutlaka ellerinde yoktur belki. Başka eczanelere sordun mu canım?
Ya kızlar oksaparım bitmek üzere raporlu ilaç olduğundan eczaneden alalım dedik günü de geldi eczacı 3 aydır ilacın gelmediğini söylüyor muadilleri de yokmuş ne yapacağız sizde var mı böyle bir sorun
Bilmiyorum ki canım.. Ama büyükler zaten bizimkilerde sağdan bakılsada aşağıya yana uzanıyordur.Normalmi bukadar asag olmasi dedim. Evet dedi
Muadili var canim ,internette listesi var oradan bakabilirsin.Yok canım muadil de yok da tanıdık sayesinde bir eczanede bulduk şimdilik bence olmayanlar da stoklarını yapsınlar çünkü ham maddesi yurt dışından geliyormuş şuan 3 aydır üretim yokmuş coronadan dolayı muhtemelen.
Alla alla ne zaman aldın ben Bursa da da araştırdım bir kutu ancak bulabildim sizin orada ellerinde var o zamanBen 9 kutu birden aldım. Öyle saçma şeymi olur.
Muadili var canım biliyorum Ama ellerinde yok olmadığını söylüyor. Bugün buldum ama çok eczane gezdik son 10 kutu kalmış 9 unu aldık çok şükür de bi bizim ilde mi var anlamadım kiMuadili var canim ,internette listesi var oradan bakabilirsin.
Ben de oksapar bulamadim bu hafta ,enox aldim artik.Alla alla ne zaman aldın ben Bursa da da araştırdım bir kutu ancak bulabildim sizin orada ellerinde var o zaman
Muadili var canım biliyorum Ama ellerinde yok olmadığını söylüyor. Bugün buldum ama çok eczane gezdik son 10 kutu kalmış 9 unu aldık çok şükür de bi bizim ilde mi var anlamadım ki
Ben Ankaradayım canım. Bizim eczane elinde olmasa bile depodan getirtiyor hep. Gerçi biz hiç sıkıntı yaşamadık iğnelerde.Alla alla ne zaman aldın ben Bursa da da araştırdım bir kutu ancak bulabildim sizin orada ellerinde var o zaman
Bizim de öyle de sen sanırım bu ara almadın canım bizim aldığımız eczane eski ecza depo başkanı bulamadığı ilaç hiç olmamıştı ama bunda elim ayağım bağlı yok dedi elinde kalandan bulabiliriz dediBen Ankaradayım canım. Bizim eczane elinde olmasa bile depodan getirtiyor hep. Gerçi biz hiç sıkıntı yaşamadık iğnelerde.
15 gün oldu ben alalı sanırım. Var elimde epey. Bitmeden aramaya başlarım bende bu kez.Bizim de öyle de sen sanırım bu ara almadın canım bizim aldığımız eczane eski ecza depo başkanı bulamadığı ilaç hiç olmamıştı ama bunda elim ayağım bağlı yok dedi elinde kalandan bulabiliriz dedi
Allah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olurYok canım muadil de yok da tanıdık sayesinde bir eczanede bulduk şimdilik bence olmayanlar da stoklarını yapsınlar çünkü ham maddesi yurt dışından geliyormuş şuan 3 aydır üretim yokmuş coronadan dolayı muhtemelen.
15 gün oldu ben alalı sanırım. Var elimde epey. Bitmeden aramaya başlarım bende bu kez.
Valllahi bulamadım bugün öğlenden sonra babam eşim ayrı koldan aradılar eşimin Bursa da mümessil arkadaşı var onu aradık orda bir kutu bulabildik anlamadım bi tek bende sorun oldu galibaAllah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?