2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.
Normal kalp dinleme cihaziylami dinledin? Bugun bende normal doktora gittim. Kalp dinlettirdi doppler kalp dinleme cihaziyla.
Vajinanin hemen ustunden dinledi kalbini. Sasirdim acep normal mi

Tetanoz aşımı oldum kızlar, çok hafif bi ağrım oluyor ara ara o kadar. 28.haftada 2.doz için çağırdılar. Kalp atışlarınıda dinledik.
Normal kalp dinleme cihaziylami dinledin? Bugun bende normal doktora gittim. Kalp dinlettirdi doppler kalp dinleme cihaziyla.
Vajinanin hemen ustunden dinledi kalbini. Sasirdim acep normal mi. Karnimin en altinda yani

Cihazı koyar koymaz tık tık tık kalp sesi duymak muhteşem.

Vajinanin hemen ustunden dinledi kalbini. Sasirdim acep normal mi

Canım ucu steteskop ucuydu, makinesi tansiyon aleti gibiydi. Sağ tarafıma koydu dinletti. Göbeğimden dinletti yani.

Ya kızlar oksaparım bitmek üzere raporlu ilaç olduğundan eczaneden alalım dedik günü de geldi eczacı 3 aydır ilacın gelmediğini söylüyor muadilleri de yokmuş ne yapacağız sizde var mı böyle bir sorun

Muadilleri vardır mutlaka ellerinde yoktur belki. Başka eczanelere sordun mu canım?
Yok canım muadil de yok da tanıdık sayesinde bir eczanede bulduk şimdilik bence olmayanlar da stoklarını yapsınlar çünkü ham maddesi yurt dışından geliyormuş şuan 3 aydır üretim yokmuş coronadan dolayı muhtemelen.

Muadili var canim ,internette listesi var oradan bakabilirsin.

Ben 9 kutu birden aldım. Öyle saçma şeymi olur.
Alla alla ne zaman aldın ben Bursa da da araştırdım bir kutu ancak bulabildim sizin orada ellerinde var o zaman
Muadili var canim ,internette listesi var oradan bakabilirsin.
Muadili var canım biliyorum Ama ellerinde yok olmadığını söylüyor. Bugün buldum ama çok eczane gezdik son 10 kutu kalmış 9 unu aldık çok şükür de bi bizim ilde mi var anlamadım ki

Ben de oksapar bulamadim bu hafta ,enox aldim artik.
Birde ben saglik ocaginda yazdiriyorum arada ucretsiz aliyorum

Ben Ankaradayım canım. Bizim eczane elinde olmasa bile depodan getirtiyor hep. Gerçi biz hiç sıkıntı yaşamadık iğnelerde.
Bizim de öyle de sen sanırım bu ara almadın canım bizim aldığımız eczane eski ecza depo başkanı bulamadığı ilaç hiç olmamıştı ama bunda elim ayağım bağlı yok dedi elinde kalandan bulabiliriz dedi

15 gün oldu ben alalı sanırım. Var elimde epey. Bitmeden aramaya başlarım bende bu kez.

Allah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olur

15 gün oldu ben alalı sanırım. Var elimde epey. Bitmeden aramaya başlarım bende bu kez.
Allah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olur
Valllahi bulamadım bugün öğlenden sonra babam eşim ayrı koldan aradılar eşimin Bursa da mümessil arkadaşı var onu aradık orda bir kutu bulabildik anlamadım bi tek bende sorun oldu galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…