- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.821
Baska durum gerektirmedigi surece. Tabiki normal dogum. Ben ilk gebeligimde kestiler. Kestikten sonra utanmaz doktor bosuna kesmisim cikardi cocuk dedi. Ama inan hic hissetmedim. Ama tabi igne istedim sancim baslandiginda onun etkisidir belkiKızlar doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim iki gündür aklıma geliyor.. Sezeryanın sonrası zor deniyor, normal doğumda kesi olayı gözümü korkutuyor..
eğer normal doğum yapabilecek durumda olursam tabiiki normal doğum isterim ben.kesme olayı olsada o çok çabuk iyileşiyormuş.sezeryanda iyileşme süresi daha uzun.gönlüm normal doğumdan yana ama durum vaziyet ona uygun olmazsa mecbur sezeryan olacak
Baska durum gerektirmedigi surece. Tabiki normal dogum. Ben ilk gebeligimde kestiler. Kestikten sonra utanmaz doktor bosuna kesmisim cikardi cocuk dedi. Ama inan hic hissetmedim. Ama tabi igne istedim sancim baslandiginda onun etkisidir belki
Korkma aklina bile getirme. Sancilar gercekten zor oluyor. Ama dogum anı gelince hersey birden olup bitiyor. Dogum yaklasinca bol bol hurma yenmeli.Hiç bilmiyorum kızlar, ikisindende korkuyorum..
Korkma aklina bile getirme. Sancilar gercekten zor oluyor. Ama dogum anı gelince hersey birden olup bitiyor. Dogum yaklasinca bol bol hurma yenmeli.
Ben ztn yine igne isterim. Igne vurununca hic bisey hissetmiyosun. Tabi onuda önermiyorlar
Ben hala kilo almadım transferden beri 3 kilo verdim hattakızlarrr kilo durumlarınız ne alemdeben transferden sonra 1,5 kilo vermiştim.şimdi üzerine yarım kilo koyup 2 kilo aldım.
ben mecbur sezeryan olucam ama epidural mi normal mi karar veremedim. İlk doğumum epidural hiç zorlanmadım aksine hiç yara acısı hissetmedim. Normal doğumların hepsinde de kesi olmuyo canım gözünü korkutma şimdiden :)Kızlar doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim iki gündür aklıma geliyor.. Sezeryanın sonrası zor deniyor, normal doğumda kesi olayı gözümü korkutuyor..
ben mecbur sezeryan olucam ama epidural mi normal mi karar veremedim. İlk doğumum epidural hiç zorlanmadım aksine hiç yara acısı hissetmedim. Normal doğumların hepsinde de kesi olmuyo canım gözünü korkutma şimdiden :)
Evetİğne dediğin epidural mi canım?
Bakalım zaman ne gösterecek. O günlere gelelim inşallah.
InsaallahBakalım zaman ne gösterecek. O günlere gelelim inşallah.
eğer normal doğum yapabilecek durumda olursam tabiiki normal doğum isterim ben.kesme olayı olsada o çok çabuk iyileşiyormuş.sezeryanda iyileşme süresi daha uzun.gönlüm normal doğumdan yana ama durum vaziyet ona uygun olmazsa mecbur sezeryan olacak
dediğin gibi canım eğer bebeğin ve benim sağlığım için risk teşkil eden durumlar olursa zaten benim ne istediğim değil o an doktorların istediği olacak muhtemelen.normal doğum yapmayı çok isterim ama sezaryan da olursada sağlık olsun.bebeğimizde bizde sağlıkla çıkalım doğumdan yeterkiAynen içimi okudun.... Bir engel yoksa neden normal olmasın ama yaş ileri ve tüp bebek olduğu için normal doğumun risklerini göze alamam gibi geliyor. Normal doğumda herşey olabilir riskli ama sezaryanda açıp alıyorlar....
Rabbim hayirli haberler versin insaallahkızlar dörtlü tarama sonucum çıkmış ama henüz onaylanmadığı için öğleden sonra öğreneceğim sonucu.çok heyecan yaptımbiliyorum bu taramalar teşhis koymuyor %100 sonuçta vermiyor ama risk oranları düşük çıkarsa en azından kafa olarak rahat etcem stressiz detaylı usg yi bekleyeceğim.inşallah hayırlı haberler alırım
aminn canım inşallah çok sağolRabbim hayirli haberler versin insaallah
Canım naptın aldın mı sonucunu ? Güzel haberler verirsin inşaallahaminn canım inşallah çok sağol
yok yaaa sinir oldum öğlen 1.buçuktan beri kaç kere aradım ama bir kere bile telefona bakmadılar.doktorun kapısındaki sekreterliği aradım yoğun biraz ondan bakamıyordur dedi.ama bu saate kadar 1 keredemi açılmaz o telefon.artık yarın sabah arayacağımCanım naptın aldın mı sonucunu ? Güzel haberler verirsin inşaallah
Yoğun oldukları söylerken sonucu da söyleselermiş keşke neyse sen Gönlünü ferah tut güzel haber alacaksın inşaallahyok yaaa sinir oldum öğlen 1.buçuktan beri kaç kere aradım ama bir kere bile telefona bakmadılar.doktorun kapısındaki sekreterliği aradım yoğun biraz ondan bakamıyordur dedi.ama bu saate kadar 1 keredemi açılmaz o telefon.artık yarın sabah arayacağım
hiç işte.doktor görüp söyleyecek ya sonucu.merakım korkumda yanıma kaldı işte yarına kadar.Inşallah canım inşallah güzel haberler alırımYoğun oldukları söylerken sonucu da söyleselermiş keşke neyse sen Gönlünü ferah tut güzel haber alacaksın inşaallah ❤
yok yaaa sinir oldum öğlen 1.buçuktan beri kaç kere aradım ama bir kere bile telefona bakmadılar.doktorun kapısındaki sekreterliği aradım yoğun biraz ondan bakamıyordur dedi.ama bu saate kadar 1 keredemi açılmaz o telefon.artık yarın sabah arayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?