- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.921
Bilmiyorum ki valla canım ben zor zahmet 9 kutumu buldum ama doğuma kadar götürür sanırım beni onlar en fazla bir iki kutuya ihtiyacım olur onu da Hallederim sanırım bir şekilde ama bu çok zor bir durum gerçekten tüm kullananlar içinEvet canım iğne zor bulunuyor ne zamana kadar sürecek böyle acaba
Kesinlikle öyle canım çok zor yani böyle mağdur kalıyoruz bakalım nolcakBilmiyorum ki valla canım ben zor zahmet 9 kutumu buldum ama doğuma kadar götürür sanırım beni onlar en fazla bir iki kutuya ihtiyacım olur onu da Hallederim sanırım bir şekilde ama bu çok zor bir durum gerçekten tüm kullananlar için
Canım doktor bana günde bir kez doğuma kadar dedi doğumdan sonra da kullanılıyor mu o neden oluyor kiKesinlikle öyle canım çok zor yani böyle mağdur kalıyoruz bakalım nolcakkaçıncı haftaya kadar kullanacaksın sen canım bide doğumdan sonrada kullanacakmısın
Canım bana 35.haftaya kadar dedi o zamana kadar değişmezse. Doğumdan sonrada kullanılıyormuş doktoruma sormadım ama kullananlar var 6hafta kadar kullananlar varmış doğumdan sonra. Benimde pıhtım var kullanırım büyük ihtimal doğumdan sonra pıhtı riskine karşı. Şuan 06lık iğne bide coraspin kullanıom ben canım seninkiler nasıl ? Pıhtı varmıydı sende deCanım doktor bana günde bir kez doğuma kadar dedi doğumdan sonra da kullanılıyor mu o neden oluyor ki
Hiç duymadım yani yarın sezaryen günü mesela bugün bırakıcam o güne kadar devamlı kullanacağım senin nasıl
Bana doğum sonrası için birşey demedi canım bana ama pıhtı testi yapılmadı ihtimal için verildi aslında . 0.4 lük iğne kullanıyorum corasprin kullanmıyorum ben kullanıyordum transferden sonra ama kanamam olunca doktorum kesti canımCanım bana 35.haftaya kadar dedi o zamana kadar değişmezse. Doğumdan sonrada kullanılıyormuş doktoruma sormadım ama kullananlar var 6hafta kadar kullananlar varmış doğumdan sonra. Benimde pıhtım var kullanırım büyük ihtimal doğumdan sonra pıhtı riskine karşı. Şuan 06lık iğne bide coraspin kullanıom ben canım seninkiler nasıl ? Pıhtı varmıydı sende de
Anladım canım benimde bilgim yok ama kullanırım diye tahmin ediyorum.sağ Salim gelsin minnaklarımız inşAllah canımBana doğum sonrası için birşey demedi canım bana ama pıhtı testi yapılmadı ihtimal için verildi aslında . 0.4 lük iğne kullanıyorum corasprin kullanmıyorum ben kullanıyordum transferden sonra ama kanamam olunca doktorum kesti canım
İnşallah canım benimAnladım canım benimde bilgim yok ama kullanırım diye tahmin ediyorum.sağ Salim gelsin minnaklarımız inşAllah canım
Raporu devlet hastanesinden mi aldiniz
0.6lıkmı kullanıyorsun sende canım
Canım şuan bulunmuyor maalesef arkadaşlar inanmıyor ama ilaç da Sıkıntı var Hayretlik bir durum değil yani Aslında. Bir Ay önce bulunuyor olabilir ama şuan bu ilaç da sıkıntı olmasa benim yaşadığım şehir de 1 milyonluk şehir küçük değil yani bulurdum çok zorlandım bulurken bir an önce temin et sende canım zor da kalma
İnşallah bulursun canım çok kötü böyle fırsatçılık olmaz ama raporunHaklisin canım evet şuan gerçekten bulmakta zorluk çekiyorum 6 kutu verdiler sadece başka elimizde yok dediler bazı eczacılarda özelden satmayı teklif etti . Bizim insanımızın bazıları gerçekten fırsatçıne yaparız bilmiyorum valla bakalım dr gidicem perşembe günü inşallah o zamana kadar olursa 30 kutu alıp eve koymayı düşünüyorum
İnşallah bulursun canım çok kötü böyle fırsatçılık olmaz ama raporun
Var üstelik şikayet et bence eczaneyi böyle zamanda yardım etmeleri gerekirken çok ayıp yapılan.
bende Perşembe gideceğim.sana Dediğimi
Yapabilirsin canım bana doktorum söylemişti Bu şekilde alan hastaları varmış ihmal etme onu
İnşallah canım sen günde 2 kez mi kullanıyorsun doktoruna sor bakalım coraspirin takviye edip günde bir yapsan sana da yeter 9 10 kutu Ama tabi tedbirli olmakta fayda varAynen canım iyi söyledin onu . Eczacı ile yüz yüze gelme şansım olsa inan ki o ilacı alırım ne demek yani özelden satmak ama araya tanıdıkları soktum başka şehirde olduğum için. Bakalım valla burdaki eczacı tanıdık eğer elime geçerse sana veririm dedi Inşallah bir an önce buluruz
İnşallah canım sen günde 2 kez mi kullanıyorsun doktoruna sor bakalım coraspirin takviye edip günde bir yapsan sana da yeter 9 10 kutu Ama tabi tedbirli olmakta fayda var
Anladım pıhtılaşma varmıydıEvet 6000 lik kullanıyorum. 65 kilo üstü olduğum için dahiliye dr um 6000 lik daha iyi olur dedi .
Peki pihtilasma var mi sizde ?Özel hastaneden almıştım . Tedaviye başladığımda çıkarmıştım. Kadın doğum hamile olmadığım için çıkarmamıştı bende dahiliye bölümüne gittim
Peki pihtilasma var mi sizde ?
Bende pihtilasma yok ,tup bebek oldugu icin tedbir amacli kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?