- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.141
Ben sagimdan da korkuyorumAynen öyle canım sürekli yan yatmaktan benim de belim ağrıyor. Arada bir sırt üstü yatıyorum 10 dk sonra tekrar dönüyorum soluma ya da sağıma
Benim ikinci kızım olacak canım Allah nasip ederseSenin kaçıncı
Demi ama bazen eşime keşke evdede bulundurabileceğimiz bir ultrason cihazı olsa ne güzel olurdu demi ama diyorum
Merhaba kızlar 1 haziranda detaylıya gitcez inşallah 12. Haftadan bu yana hastaneye gidemedik görmedim bebeğimi çok heyecanlıyım cinsiyeti de orda öğrencez inşallah detaylıya gidenler doktor alttan mı bakıo karından mı acaba ? Bi de bu aralar kasık ağrısı yaşayan var mı ben gibi
İnşallah kuzum inşallah iyidir yavrum dün çok fena kaşık ağrım oldu nedense ama şimdi iyiyim çok şükür alttan bakarsa tedbirli gideyim diye sordumMerhaba Bahar. Hadi inşalalh hayırlı haberlerle gelBen kasık ağrısı yaşamadim çok şükür . Detaylıda da karından baktı dr
Kayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu canım benimki ilk denememizde tuttu çok şükür doktorumdan ve hastaneden çok memenunumKızlar nereye tüp bebek yaptırdığınızı yazar mısınız lütfen eşimle ben de tüp bebek düşünüyoruz genel bi bilgi sahibi olmak istiyorum şu an 4 yer var aklımda ama karar veremedik lütfen yardımcı olur musunuz
çok teşekkür ederim canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tatlım benim peki ne kadar tuttu herşey canımKayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu canım benimki ilk denememizde tuttu çok şükür doktorumdan ve hastaneden çok memenunum
Amin canım darısı size ve tüm isteyenlere olsun inşallah VAla ilaçlar hariç hastaneye 7.800 vermiştik tabi ilaçlarla 15 e yakın oldu sanırım tam bilmiyorum canımçok teşekkür ederim canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tatlım benim peki ne kadar tuttu herşey canım
Canım bizde Ankara bahçeci de yaptırdık Berfu hoca da. Çokta memnun kaldık. İlk deneme de tuttu. Kliniğe 8.500 ilaçlara 3 bin civarı 1.250 rahim dinlendirme 1.900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Kesinlikle çok iyi araştırıp gidilmesi lazım. Allah yardımcınız olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsinKızlar nereye tüp bebek yaptırdığınızı yazar mısınız lütfen eşimle ben de tüp bebek düşünüyoruz genel bi bilgi sahibi olmak istiyorum şu an 4 yer var aklımda ama karar veremedik lütfen yardımcı olur musunuz
Transfer den sonra da mi o vajinal jeli yazıyor doktor.. rahme komple giriyor. Embriyoya zarar vermez mi o.. düşüğe neden olmaz mı. Aklımda o kadar çok soru var ki.. 3 haziran da transfer olucam.Jeli cok arastirdim canim okudugum kadariyla agri yapan kimse yok insallaj tutunma belirtisidir cunku adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzermis bide su an ilac kullaniyoruz ya adet olmamiz biraz degisiyor
Karnından bakıyor ayrıntılıya ama canım sen 12. Haftadan bu yana gitmemişsin belki alttanda bakabilir rahim uzunluğu felan için yine hazırlıklı git istersen bazen belli olmuyor hazırlıklı gidersin bakmaz hazırlıksız olursun bakarMerhaba kızlar 1 haziranda detaylıya gitcez inşallah 12. Haftadan bu yana hastaneye gidemedik görmedim bebeğimi çok heyecanlıyım cinsiyeti de orda öğrencez inşallah detaylıya gidenler doktor alttan mı bakıo karından mı acaba ? Bi de bu aralar kasık ağrısı yaşayan var mı ben gibi
Öncelikle inşallah mucizen sana sım sıkı tutunsun canımTransfer den sonra da mi o vajinal jeli yazıyor doktor.. rahme komple giriyor. Embriyoya zarar vermez mi o.. düşüğe neden olmaz mı. Aklımda o kadar çok soru var ki.. 3 haziran da transfer olucam.
Bende ayni sabah hissetim. Sonra bi ara ssnki hisseder gibi oldum baska yok. Ama normal benceKızlar bugün bebeğin hareketlerini hissetmedim ben ya. Saatler önce çok dinledim kendimi 3 kez minicik hissettim, halada hiç hareket yok. Sizde nasıl durumlar?
Bende ayni sabah hissetim. Sonra bi ara ssnki hisseder gibi oldum baska yok. Ama normal bence
Korkma iyidir bebiş insaallah. Biz cok evhamizDün nasıl kıpır kıpırdı. Bugün böyle olunca panik oldum. Salı günü 4 boyutlu fotoğraf için gidicem zaten içim rahat eder inşallah.
Şimdi başladı hafif hafif. Bi doğursaydık şu sıpaları.Korkma iyidir bebiş insaallah. Biz cok evhamiz
Benimde belim ağrıyor, omzum ağrıyor, sol kolum uyuşuyor. Ben hep yüz üstü yatardım, şimdi soluma uyuyorum uyku sersemi sağıma dönünce eşim soluma çeviriyor.Okadar ağrıyor ki gece sürekli ağrıyla uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?