2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar 1 haziranda detaylıya gitcez inşallah 12. Haftadan bu yana hastaneye gidemedik görmedim bebeğimi çok heyecanlıyım cinsiyeti de orda öğrencez inşallah detaylıya gidenler doktor alttan mı bakıo karından mı acaba ? Bi de bu aralar kasık ağrısı yaşayan var mı ben gibi

Merhaba Bahar. Hadi inşalalh hayırlı haberlerle gel Ben kasık ağrısı yaşamadim çok şükür . Detaylıda da karından baktı dr

Merhaba Bahar. Hadi inşalalh hayırlı haberlerle gel Ben kasık ağrısı yaşamadim çok şükür . Detaylıda da karından baktı dr
İnşallah kuzum inşallah iyidir yavrum dün çok fena kaşık ağrım oldu nedense ama şimdi iyiyim çok şükür alttan bakarsa tedbirli gideyim diye sordum

Kızlar nereye tüp bebek yaptırdığınızı yazar mısınız lütfen eşimle ben de tüp bebek düşünüyoruz genel bi bilgi sahibi olmak istiyorum şu an 4 yer var aklımda ama karar veremedik lütfen yardımcı olur musunuz

Kayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu canım benimki ilk denememizde tuttu çok şükür doktorumdan ve hastaneden çok memenunum

çok teşekkür ederim canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tatlım benim peki ne kadar tuttu herşey canım
Amin canım darısı size ve tüm isteyenlere olsun inşallah VAla ilaçlar hariç hastaneye 7.800 vermiştik tabi ilaçlarla 15 e yakın oldu sanırım tam bilmiyorum canım

Canım bizde Ankara bahçeci de yaptırdık Berfu hoca da. Çokta memnun kaldık. İlk deneme de tuttu. Kliniğe 8.500 ilaçlara 3 bin civarı 1.250 rahim dinlendirme 1.900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Kesinlikle çok iyi araştırıp gidilmesi lazım. Allah yardımcınız olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Jeli cok arastirdim canim okudugum kadariyla agri yapan kimse yok insallaj tutunma belirtisidir cunku adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzermis bide su an ilac kullaniyoruz ya adet olmamiz biraz degisiyor
Transfer den sonra da mi o vajinal jeli yazıyor doktor.. rahme komple giriyor. Embriyoya zarar vermez mi o.. düşüğe neden olmaz mı. Aklımda o kadar çok soru var ki.. 3 haziran da transfer olucam.

Karnından bakıyor ayrıntılıya ama canım sen 12. Haftadan bu yana gitmemişsin belki alttanda bakabilir rahim uzunluğu felan için yine hazırlıklı git istersen bazen belli olmuyor hazırlıklı gidersin bakmaz hazırlıksız olursun bakar

Transfer den sonra da mi o vajinal jeli yazıyor doktor.. rahme komple giriyor. Embriyoya zarar vermez mi o.. düşüğe neden olmaz mı. Aklımda o kadar çok soru var ki.. 3 haziran da transfer olucam.
Öncelikle inşallah mucizen sana sım sıkı tutunsun canımKafandaki sorularda ççok normal hepimiz yaşadık jelin embriyoya zarar verme şansı yok hatta saati saatine kullan tutunmasında çok büyük etkisi var inşallah güzel haberlerini yazarsın burdan

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini hissetmedim ben ya. Saatler önce çok dinledim kendimi 3 kez minicik hissettim, halada hiç hareket yok. Sizde nasıl durumlar?

Bende ayni sabah hissetim. Sonra bi ara ssnki hisseder gibi oldum baska yok. Ama normal bence

Dün nasıl kıpır kıpırdı. Bugün böyle olunca panik oldum. Salı günü 4 boyutlu fotoğraf için gidicem zaten içim rahat eder inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…