- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.121
Kafana takma canım birdaha kontrole gittiğin zaman olmadı endokrinlede görüşürsün
Kafana takma canım birdaha kontrole gittiğin zaman olmadı endokrinlede görüşürsün
Çok iyi çıkmış canım açlık tatlı yediğin için çıkmıştırCanım bugün ölçtüm sabah 71, akşam yemeği öncesi 1 baklava yemiştim117 çıktı, yemekten 1 saat sonra 97 çıktı.
Çok iyi çıkmış canım açlık tatlı yediğin için çıkmıştır
Aslında iyi şekerin ilacı bir sor yinede sen bu şekilde olursa bıraktırırlar
Bende yok canım ağrı genelde soluma yatıyorum ama tabi gece yüz yukarı veya sağa dönük uyanıyorumMerhaba arkadaşlar . kızlar ben sırt ağrısından hiç uyuyamıyorum ve çok yorgun kalkıyorum.surekli soluma dönüp yatmak sırtımı çok ağrıtıyor siz de olmuyor mu ağrı.Nasil yatiyorsunuz
Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım anne olarak bu rahatlık iki gün falan sürer sonra tekrar başlar bir korkuKızlar çok şükür ayrıntılıya girdim bugün herşey çok iyi dedi doktor artık rahat bir nefes aldım bugün inşallah sağlıkla elimizede alırız hepimiz 418 gr olmuş miniğim
Okadar ağrıyor ki gece sürekli ağrıyla uyanıyorumBende yok canım ağrı genelde soluma yatıyorum ama tabi gece yüz yukarı veya sağa dönük uyanıyorum
merhaba canım.bende aynı durumdayım.sırt değilde bel ağrım oluyor çok.sabahları hep ağrıyla uyanıyorum.karnımdada ağrı oluyor.genelde soluma yatıyorum ama ağrıyla uyanınca sağıma yatıyorum dinlenmek içinMerhaba arkadaşlar . kızlar ben sırt ağrısından hiç uyuyamıyorum ve çok yorgun kalkıyorum.surekli soluma dönüp yatmak sırtımı çok ağrıtıyor siz de olmuyor mu ağrı.Nasil yatiyorsunuz
maşallah canım çok şükürKızlar çok şükür ayrıntılıya girdim bugün herşey çok iyi dedi doktor artık rahat bir nefes aldım bugün inşallah sağlıkla elimizede alırız hepimiz 418 gr olmuş miniğim
Merhaba arkadaşlar . kızlar ben sırt ağrısından hiç uyuyamıyorum ve çok yorgun kalkıyorum.surekli soluma dönüp yatmak sırtımı çok ağrıtıyor siz de olmuyor mu ağrı.Nasil yatiyorsunuz
Çok sağol canım ama haklısın en fazla iki gün sürüyor buluruz yine takılıcak bir şey bir dahaki kontrolde bir ay sonra hayırlısı inşallahÇok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım anne olarak bu rahatlık iki gün falan sürer sonra tekrar başlar bir korku
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızamaşallah canım çok şükürsağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Benim de omuzumda ağrı oluyor ya uyanınca . Hep aynı yönde uyumaktan mı oluyor bilmiyorumOkadar ağrıyor ki gece sürekli ağrıyla uyanıyorum
Maşaallah canım çok şükür. Darısı başımıza bende Perşembe gideceğim. Çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar uzun süre oldu görmeyeli. 4 haftaKızlar çok şükür ayrıntılıya girdim bugün herşey çok iyi dedi doktor artık rahat bir nefes aldım bugün inşallah sağlıkla elimizede alırız hepimiz 418 gr olmuş miniğim
Senin kaçıncıOkadar ağrıyor ki gece sürekli ağrıyla uyanıyorum
Demi ama bazen eşime keşke evdede bulundurabileceğimiz bir ultrason cihazı olsa ne güzel olurdu demi ama diyorumMaşaallah canım çok şükür. Darısı başımıza bende Perşembe gideceğim. Çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar uzun süre oldu görmeyeli. 4 hafta
Belim de ağrıyor ama benim ilk doğum sezeryanla oldu ve belden uyusturuldum onun ağrısı diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonra hep belimde tutulma oldu ama sizdede olduğuna göre ondan değil ozamanmerhaba canım.bende aynı durumdayım.sırt değilde bel ağrım oluyor çok.sabahları hep ağrıyla uyanıyorum.karnımdada ağrı oluyor.genelde soluma yatıyorum ama ağrıyla uyanınca sağıma yatıyorum dinlenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?