2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar selam.son zamanlarda tuvalete gittiğinizde affedersiniz alt tarafınızda baskı hissediyormusunuz? bende bu ara çok fena oluyor.sanki çıkacak gibi oluyor

Merhaba arkadaşlar . kızlar ben sırt ağrısından hiç uyuyamıyorum ve çok yorgun kalkıyorum.surekli soluma dönüp yatmak sırtımı çok ağrıtıyor siz de olmuyor mu ağrı.Nasil yatiyorsunuz

Merhaba arkadaşlar . kızlar ben sırt ağrısından hiç uyuyamıyorum ve çok yorgun kalkıyorum.surekli soluma dönüp yatmak sırtımı çok ağrıtıyor siz de olmuyor mu ağrı.Nasil yatiyorsunuz
Bende yok canım ağrı genelde soluma yatıyorum ama tabi gece yüz yukarı veya sağa dönük uyanıyorum

Kızlar çok şükür ayrıntılıya girdim bugün herşey çok iyi dedi doktor artık rahat bir nefes aldım bugün inşallah sağlıkla elimizede alırız hepimiz 418 gr olmuş miniğim
Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım anne olarak bu rahatlık iki gün falan sürer sonra tekrar başlar bir korku

merhaba canım.bende aynı durumdayım.sırt değilde bel ağrım oluyor çok.sabahları hep ağrıyla uyanıyorum.karnımdada ağrı oluyor.genelde soluma yatıyorum ama ağrıyla uyanınca sağıma yatıyorum dinlenmek için

Kızlar çok şükür ayrıntılıya girdim bugün herşey çok iyi dedi doktor artık rahat bir nefes aldım bugün inşallah sağlıkla elimizede alırız hepimiz 418 gr olmuş miniğim
maşallah canım çok şükür sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah

Aynen öyle canım sürekli yan yatmaktan benim de belim ağrıyor. Arada bir sırt üstü yatıyorum 10 dk sonra tekrar dönüyorum soluma ya da sağıma

Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım anne olarak bu rahatlık iki gün falan sürer sonra tekrar başlar bir korku
Çok sağol canım ama haklısın en fazla iki gün sürüyor buluruz yine takılıcak bir şey bir dahaki kontrolde bir ay sonra hayırlısı inşallah

Maşaallah canım çok şükür. Darısı başımıza bende Perşembe gideceğim. Çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar uzun süre oldu görmeyeli. 4 hafta

Okadar ağrıyor ki gece sürekli ağrıyla uyanıyorum
Senin kaçıncı
Maşaallah canım çok şükür. Darısı başımıza bende Perşembe gideceğim. Çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar uzun süre oldu görmeyeli. 4 hafta
Demi ama bazen eşime keşke evdede bulundurabileceğimiz bir ultrason cihazı olsa ne güzel olurdu demi ama diyorum

Belim de ağrıyor ama benim ilk doğum sezeryanla oldu ve belden uyusturuldum onun ağrısı diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonra hep belimde tutulma oldu ama sizdede olduğuna göre ondan değil ozaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…