- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.161
Merhaba kızlar 1 haziranda detaylıya gitcez inşallah 12. Haftadan bu yana hastaneye gidemedik görmedim bebeğimi çok heyecanlıyım cinsiyeti de orda öğrencez inşallah detaylıya gidenler doktor alttan mı bakıo karından mı acaba ? Bi de bu aralar kasık ağrısı yaşayan var mı ben gibi
Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım bizde Ankara bahçeci de yaptırdık Berfu hoca da. Çokta memnun kaldık. İlk deneme de tuttu. Kliniğe 8.500 ilaçlara 3 bin civarı 1.250 rahim dinlendirme 1.900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Kesinlikle çok iyi araştırıp gidilmesi lazım. Allah yardımcınız olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin❤
çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah canım benimAmin canım darısı size ve tüm isteyenlere olsun inşallah VAla ilaçlar hariç hastaneye 7.800 vermiştik tabi ilaçlarla 15 e yakın oldu sanırım tam bilmiyorum canım
Merhaba! Bende ankara bahçeci verfu hanımda ilk denemede negatif oldu sizin kacıncı deneme bide kaç yaşındasınız mahsuru yoksa ben 42yaşındayımCanım bizde Ankara bahçeci de yaptırdık Berfu hoca da. Çokta memnun kaldık. İlk deneme de tuttu. Kliniğe 8.500 ilaçlara 3 bin civarı 1.250 rahim dinlendirme 1.900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Kesinlikle çok iyi araştırıp gidilmesi lazım. Allah yardımcınız olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin❤
Bende bu gün ilk defa dışarıdan net gördüm hareketiniŞimdi başladı hafif hafif. Bi doğursaydık şu sıpaları.
Benim ilk seferde embriyo oluşmadı yani transfer işlemi olamadı. İkincisinde bi tane oluştu onu transfer etti tuttu çok şükürMerhaba! Bende ankara bahçeci verfu hanımda ilk denemede negatif oldu sizin kacıncı deneme bide kaç yaşındasınız mahsuru yoksa ben 42yaşındayım
Teşekkür ederim ilgisi alakası çok iyi disiplinli bir doktor. Ama benim yaşım ileri olduğu için hiç olumlu konuşmuyor ümit vermek istemiyo benim iki yumurta oluştu birisi hiç döllenmedi birisi hatalı bölündü transfere gidemedim rabbim senin bebeğini hayırla sağlıkla versin inşallahBenim ilk seferde embriyo oluşmadı yani transfer işlemi olamadı. İkincisinde bi tane oluştu onu transfer etti tuttu çok şükür ❤ Rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin inşaallahBen ilgi alaka uzmanlık olarak çöl memnun kaldım hala da irtibat halinde aklıma takılan bir şey olursa kendisiyle iletişime geçiyorum. Bu arada yaşım 28
Amin allah razı olsunTeşekkür ederim ilgisi alakası çok iyi disiplinli bir doktor. Ama benim yaşım ileri olduğu için hiç olumlu konuşmuyor ümit vermek istemiyo benim iki yumurta oluştu birisi hiç döllenmedi birisi hatalı bölündü transfere gidemedim rabbim senin bebeğini hayırla sağlıkla versin inşallah
Canım korkma bazen alt tarafta ağrı bend ede oluyo böyle doluluk hissi gibi adet vs sancın gibi birşeyin yoksa hiç korkma derim eve gidince ede dinlen güzelcekızlar karnında ağrı olan varmı.bugün karnımın en alt tarafı ağrıyor yürürken falan.bide alt tarafımda bir yer ağrıyordu internetten baktım pelvik taban kasıymış o yer.1 haftadır da orası ağrıyor.işyerimde arada merdiven çıkmak zorundayım.evimde en üst katta merdivenleri biraz dik.günlük inip çıkıyorum,bir zararı olur mu ki acaba
aynen canım aşağı doğru çekiyor sanki .kasılmayla birlikte ağrıyor.adet ağrısı gibi değil farklı bir ağrı.idrar yolları enfeksiyonu mu var diyorum ama idrarımı yaparken ağrım yada yanmam yok,akıntım da yok.sık idrarada çıkmıyorum.bilemedimCanım korkma bazen alt tarafta ağrı bend ede oluyo böyle doluluk hissi gibi adet vs sancın gibi birşeyin yoksa hiç korkma derim eve gidince ede dinlen güzelce
Canım o bend ede oluyor sanırım büyümesinden kaynaklı rahim bu dönemde baya büyüdü çünkü Ondan oluyoraynen canım aşağı doğru çekiyor sanki .kasılmayla birlikte ağrıyor.adet ağrısı gibi değil farklı bir ağrı.idrar yolları enfeksiyonu mu var diyorum ama idrarımı yaparken ağrım yada yanmam yok,akıntım da yok.sık idrarada çıkmıyorum.bilemedim
ben yaptıracağım canım.bu konuda kararsızdım bende.eşimin ablası çanakkalede ebe hemşire.o yaptır sana yada bebeğe zararı olan bir şey yok dedi.gizli şeker hamilelik diyabeti falan varsa o teşhis ediliyor dedi.bide tv de bi doktor seyretmiştim.kesinlikle yapılmalı.o verdikleri şeker miktarını siz günlük yediklerinizden zaten alıyorsunuz.sadece burda toplu olarak yükleniyor sizde bunun da bir zararı yok demiştiKızlar şeker yüklemesi yaptıracak olan var mi ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda yAptrmak gerek Li mi
tek sebep bu olsun yeterki.zaten karnım baya büyüdü artıkCanım o bend ede oluyor sanırım büyümesinden kaynaklı rahim bu dönemde baya büyüdü çünkü Ondan oluyor
Evet bende öyle biliyorum doktorum 2 adet baklavayla eş değer zaten dedi ama eşim araştırmış zararı varmış durduk yere neden böyle birşey yapıyoruz dedi kafam karıştıben yaptıracağım canım.bu konuda kararsızdım bende.eşimin ablası çanakkalede ebe hemşire.o yaptır sana yada bebeğe zararı olan bir şey yok dedi.gizli şeker hamilelik diyabeti falan varsa o teşhis ediliyor dedi.bide tv de bi doktor seyretmiştim.kesinlikle yapılmalı.o verdikleri şeker miktarını siz günlük yediklerinizden zaten alıyorsunuz.sadece burda toplu olarak yükleniyor sizde bunun da bir zararı yok demişti
Eeee tabi 5 aylık olduk annesitek sebep bu olsun yeterki.zaten karnım baya büyüdü artık
benim eşiminde arkadaşlarından dolayı kafası karışıktı ama ablası yaptırın deyince sesini kestiEvet bende öyle biliyorum doktorum 2 adet baklavayla eş değer zaten dedi ama eşim araştırmış zararı varmış durduk yere neden böyle birşey yapıyoruz dedi kafam karıştı
Maşallah kuzularımıza sağlıkla büyüsünler hep ❤ benim akşamları daha felaket şişiyor ya.eşofmanlarımı zaten göbek altı giyiyorumEeee tabi 5 aylık olduk annesibenim de baya büyüdü evde farketmiyorum da doktora giderken giyinince anam diyorum ne olmuş bana
Valla benimki de arkadaşının Prof doktoruna falan soruyor dur bakalım büyüttük olayıbenim eşiminde arkadaşlarından dolayı kafası karışıktı ama ablası yaptırın deyince sesini kestibunu herkes yaptırıyor şimdi şimdi çıktı bi söylemler.ben kesin yaptıracağım
Maşallah kuzularımıza sağlıkla büyüsünler hep ❤ benim akşamları daha felaket şişiyor ya.eşofmanlarımı zaten göbek altı giyiyorumevde de eski tişörtleri giyiyorum onlarda haliyle dar oluyor.eşim hem gülüyor hemde gördükçe kurban oluyor çok yakıştı sana hamilelik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?