2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karından bakılır ama rahim uzunluğu ölçmek için alttan bakanda oluyor. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Merhaba! Bende ankara bahçeci verfu hanımda ilk denemede negatif oldu sizin kacıncı deneme bide kaç yaşındasınız mahsuru yoksa ben 42yaşındayım

Merhaba! Bende ankara bahçeci verfu hanımda ilk denemede negatif oldu sizin kacıncı deneme bide kaç yaşındasınız mahsuru yoksa ben 42yaşındayım
Benim ilk seferde embriyo oluşmadı yani transfer işlemi olamadı. İkincisinde bi tane oluştu onu transfer etti tuttu çok şükür Rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin inşaallah Ben ilgi alaka uzmanlık olarak çöl memnun kaldım hala da irtibat halinde aklıma takılan bir şey olursa kendisiyle iletişime geçiyorum. Bu arada yaşım 28

Teşekkür ederim ilgisi alakası çok iyi disiplinli bir doktor. Ama benim yaşım ileri olduğu için hiç olumlu konuşmuyor ümit vermek istemiyo benim iki yumurta oluştu birisi hiç döllenmedi birisi hatalı bölündü transfere gidemedim rabbim senin bebeğini hayırla sağlıkla versin inşallah

Amin allah razı olsun Her zaman umut vardır unutmayın bu hayatta hiç bir şey imkansız değil şakın umutsuzluğa düşmeyin dua edin . Rabbim inşaallah hayırlısıyla size de en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın

kızlar karnında ağrı olan varmı.bugün karnımın en alt tarafı ağrıyor yürürken falan.bide alt tarafımda bir yer ağrıyordu internetten baktım pelvik taban kasıymış o yer.1 haftadır da orası ağrıyor.işyerimde arada merdiven çıkmak zorundayım.evimde en üst katta merdivenleri biraz dik.günlük inip çıkıyorum,bir zararı olur mu ki acaba

Canım korkma bazen alt tarafta ağrı bend ede oluyo böyle doluluk hissi gibi adet vs sancın gibi birşeyin yoksa hiç korkma derim eve gidince ede dinlen güzelce

Canım korkma bazen alt tarafta ağrı bend ede oluyo böyle doluluk hissi gibi adet vs sancın gibi birşeyin yoksa hiç korkma derim eve gidince ede dinlen güzelce
aynen canım aşağı doğru çekiyor sanki .kasılmayla birlikte ağrıyor.adet ağrısı gibi değil farklı bir ağrı.idrar yolları enfeksiyonu mu var diyorum ama idrarımı yaparken ağrım yada yanmam yok,akıntım da yok.sık idrarada çıkmıyorum.bilemedim

Canım o bend ede oluyor sanırım büyümesinden kaynaklı rahim bu dönemde baya büyüdü çünkü Ondan oluyor

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak olan var mi ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda yAptrmak gerek Li mi
ben yaptıracağım canım.bu konuda kararsızdım bende.eşimin ablası çanakkalede ebe hemşire.o yaptır sana yada bebeğe zararı olan bir şey yok dedi.gizli şeker hamilelik diyabeti falan varsa o teşhis ediliyor dedi.bide tv de bi doktor seyretmiştim.kesinlikle yapılmalı.o verdikleri şeker miktarını siz günlük yediklerinizden zaten alıyorsunuz.sadece burda toplu olarak yükleniyor sizde bunun da bir zararı yok demişti

Evet bende öyle biliyorum doktorum 2 adet baklavayla eş değer zaten dedi ama eşim araştırmış zararı varmış durduk yere neden böyle birşey yapıyoruz dedi kafam karıştı

Evet bende öyle biliyorum doktorum 2 adet baklavayla eş değer zaten dedi ama eşim araştırmış zararı varmış durduk yere neden böyle birşey yapıyoruz dedi kafam karıştı
benim eşiminde arkadaşlarından dolayı kafası karışıktı ama ablası yaptırın deyince sesini kesti bunu herkes yaptırıyor şimdi şimdi çıktı bi söylemler.ben kesin yaptıracağım
Eeee tabi 5 aylık olduk annesi benim de baya büyüdü evde farketmiyorum da doktora giderken giyinince anam diyorum ne olmuş bana
Maşallah kuzularımıza sağlıkla büyüsünler hep ❤ benim akşamları daha felaket şişiyor ya.eşofmanlarımı zaten göbek altı giyiyorum evde de eski tişörtleri giyiyorum onlarda haliyle dar oluyor.eşim hem gülüyor hemde gördükçe kurban oluyor çok yakıştı sana hamilelik diye

Valla benimki de arkadaşının Prof doktoruna falan soruyor dur bakalım büyüttük olayı bana kalsa bende yaptıracağım. Benim doktorum ben de yaptırdım zamanında diyor öyle olsa ben yaptırmam diyor Çok haklı.
Ya evet bende büyük büyük pijamalar aldırdım belime kadar çekiyorum evde tişört de eşiminkileri giyiyorum valla evin içinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…