- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.201
Evet canım. İnstagramda biraz araştırdım doğum odalarını gördüm tek kişilik en fazla iki kişilikmiş odalar. Geniş ve ferah daha önce babam için başka bi bölüme gitmiştim ve çok temizdi. Orada doğum yapan bi kadınla konuştum çok memnunmuş. Kontrole giden bi kaç hamile kadınla konuştum ebeleri çok iyiymiş, doğum yapanlardan güzel şeyler duymuşlar doğum hakkında. Normal doğum olacaksa sancı odalarıda tek kişilikmiş. Odalarda refakatçi için büyük koltuklar vardı hatta gördüğüm kadarıyla.
Bi kaç isim söylediler inan hatırlamıyorum şu an. Ama zaten doğumu yaklaşanlara tek bi doktor baktığını söylediler, o doktordanda çok memnun olduklarını duydum. Vallahi o kadar hijyene ve rahatlığa uzak olması dert değil benim için. Sezeryan olursa zaten planlı doğum olacak, normal olursada yarım saat 40 dk'da doğurmam galiba..Peki doktor?? Oradan bir doktor önerisi var mı? çok iyi sadece uzak orası biraz.. ama özel hastane gibiymiş.
Bencede değiştirme, garipsedim diğerini görünce.Ben eski fotoma geri döndüm :) Benimle özdeşleşti bu foto değiştirmeyim :) hem de cesur ve savaşçı kadın figürü bana hitap ediyor :)
aynen canım o kadar parayı veriyorsun birde en ufacık paket dışı yapılan bir şeyde dünya para alıyorlar.birde ilgili değillerse o kadar parayı götürüp ellerine niye sayalım.Memorial 8000 küsür istiyor ve memnun kalınmıyorsa o para neden verilsin ben de orada düşünüyordum bir arkadaşım anlatacağım doktorumdan memnundum ama memorial ile ilgili bilmen gereken şeyler var dedi Ankara için...Doğumdan önce boğazı ağrıyormuş ki zaten korona testi yapmaları gerekiyor yapmadıkları gibi kbb ci gelmiş yalandan muayene etmiş ve çıkışta bu sebepten 550 TL geçirmişler. Arkadaşlar yolunacak kaz mıyız biz Allah aşkına bu nedir.
ya ben doğuma kadar bu özelden devam ederim.zübeydede doğuma özellikle bir doktor seçme şansı varmı onuda bilmiyorum açıkçası.devlet hastanesi sonuçta.kontrollerde bile sürekli doktor değişiyordu.o an hangi doktor gelirse o yaptırır doğumu.bide ben devlet hastanelerindeki doktorlara daha çok hasta tecrübeleri olduğu için güvenirim.bide @canimmkendimm in dediği gibi tüp bebek yeni doğan ünitesi ayrı orada.E peki doktor kim olacak? Önce doktor mu belirlemek gerekiyor hastane mi ? Bu arada benim tüp bebek merkezinden hiç de aramıyorlar. Bir buçuk ay önce aradılar daha arayıp sordukları yok.
tabikide özel şart değil.iyi olduktan sonra devlet hastanesinde neden olmasınki.ben zübeyde hanımdan her anlamda çok memmundum.özellikle tüp bebek servisi harika.en alttan en üsteki çalışana kadar herkes çok ilgiliydi.hemşireler kan alırken özür dileyerek alıyordu canınızı yakmadım umarım diyerek.transferden sonra 1 gece yatırdılar o hasta bakıcılar her şeyime güler yüzle yardımcı oldular.ve dediğim gibi halada arayıp soruyorlarEtlik Zübeyde hanım annemlere çok yakın aslında ama doktor da lazım işte gidip görüşsek oluyor mu odaları nasıl ne tür doğumlar oluyor neye göre oluyor vs öğrenmek lazım. özel şart mı? bir gidip konuşup odaları görüp doğum yapmış insanları görüp karar vermekte fayda var o çok önemli olur bizim için...
Bir arkadaşım özel ortadoğu tıp merkezinde yaptı daha yeni çok memnun kaldı ama muayenede ilgilenmediler doğumda çok ilgilendiler dedi. Fiyat daha uygun 3000 ila 4000 arası yeni doğan yoğun bakımı da var doktorlar da prof doç filan sanırım.
işte bende çok paniğim yakın olsun hemen ulaşayım hastaneye diye yakın istiyorum hepYakın değil aslında, arabayla yarım saati geçer. Ama temizlik ve konfor olarak rahat edersek neden olmasın diyoruz. Bebeğin hiç bişeyi yok henüz 7 ay bitsin başlıycam korkudan elim gitmiyor..
işte bende çok paniğim yakın olsun hemen ulaşayım hastaneye diye yakın istiyorum hepbende aynı korkudan alamıyorum.bir çöp bile almadım henüz.aynı şekilde kendi annem kız kardeşlerimde öyleymiş.bizde senin gibiyiz daha bişey alamadık diyorlar.onlarda son ayları bekliyorlar.
Şu an bu mesajınıza o kadar çok sevindim ki.. Ankarada. Merkez arayışınndayım temmuz ayında tedavi düşünüyoruz.. Genart novaart derken bahçeciye karar verdim :) merkez ve doktorları hakkında hep iyi yorumlar var.. Berfu hanım mı selen hanım mı?? Bu rahim dinlendirmeyi ilk kez duyuyorum herkese yapılıyor mu..Canım bizde Ankara bahçeci de yaptırdık Berfu hoca da. Çokta memnun kaldık. İlk deneme de tuttu. Kliniğe 8.500 ilaçlara 3 bin civarı 1.250 rahim dinlendirme 1.900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Kesinlikle çok iyi araştırıp gidilmesi lazım. Allah yardımcınız olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Benim doktorum Berfu hanımdı. Sevecen Güler yüzlü bir doktor. Prof zaten . Selen hoca içinde iyi şeyler duydum onun baya hastası vardı. İkinin arasında muayene de de ücret farkı var. Ama her halükarda laboratuvar aynı. Rahim dinlendirme de herkese yapılmıyor ama bildiğim kadarıyla bahçeçi klinik olarak daha çok tercih ediyor bunu. Bana iyi geldi biraz daha toparlandım bi ay sonra transferim oldu. Bu arada aklınıza takılan başka bir şey olursa yazabilirsin. Ayrıca Berfu Demir diye instagram dan takip edebilirsin .Şu an bu mesajınıza o kadar çok sevindim ki.. Ankarada. Merkez arayışınndayım temmuz ayında tedavi düşünüyoruz.. Genart novaart derken bahçeciye karar verdim :) merkez ve doktorları hakkında hep iyi yorumlar var.. Berfu hanım mı selen hanım mı?? Bu rahim dinlendirmeyi ilk kez duyuyorum herkese yapılıyor mu..
Çok teşekkür ederim... Peki tedavi başlamadan önce sizden istenen tahlil test vs oldu mu devlette yaptırıp gitsek orada daha pahalı olabilir.özellikle rahim filmi istiyorlardı önceki merkezde 2 kez çektirdim ve hiç sevmiyorum inş. İstemezler.. Herşey inden memnun olunan merkez bulmak gerçekten zor..Benim doktorum Berfu hanımdı. Sevecen Güler yüzlü bir doktor. Prof zaten . Selen hoca içinde iyi şeyler duydum onun baya hastası vardı. İkinin arasında muayene de de ücret farkı var. Ama her halükarda laboratuvar aynı. Rahim dinlendirme de herkese yapılmıyor ama bildiğim kadarıyla bahçeçi klinik olarak daha çok tercih ediyor bunu. Bana iyi geldi biraz daha toparlandım bi ay sonra transferim oldu. Bu arada aklınıza takılan başka bir şey olursa yazabilirsin. Ayrıca Berfu Demir diye instagram dan takip edebilirsin .
orası öyle tabi canım.sonuçta araba yada taksi olduktan sonra her türlü gidilir sıkıntı değilGataya gittim hep gataya sabah trafiğinde yaklaşık yarım saatte gidiyorduk, bilkent daha uzak ama benim için dert değil, memnun kalırsam giderim. Gittiğim özel merkezde bana uzak normalde, ben keçiörendeyim hastane çankayada. Eşimde erken daha alacak zamanımız olacak nasılsa son aylarda diyor. Anneannemde doğmamış bebeğe don biçme şimdiden dedi geçen.
orası öyle tabi canım.sonuçta araba yada taksi olduktan sonra her türlü gidilir sıkıntı değilbizdede aynı sözü derler.o yüzden acele etmiyoruz bizde
Evet biliyorum canım o doktoru bende yaptırmak istiyorum Zaten ama eşim arkadaşlarının gazına geliyor şuan ne gerek var diyor ama doktorumda ikiz olduğundan tehliken daha çok diyor yaptıracağım ben de çünkü birşey varsa önlem almak istiyorum. Yollardır bunun kavgası var yaptıranlar yaptırmayalar diye bi sonuçlanmadı ama yaptıran kimse de de sorun olmadıBenim zaten insülin direncim var, ayın 11ine randevu aldım gidince şeker yüklemeside yaptırcam. Evde yediğimiz çikolataya tatlıya eşdeğermiş. Banu Çiftçi var ünlü doktor biliyorsundur o da yaptırın diyor.
Benimde doğum çok muamma. Özeldeki doktorum doğum için 5000 istiyor. Zübeyde Hanım doğumda iyi diye biliyorum. Gata normale dönüyor, tüp bebek doktorlarım orada beni tanıdıkları için hep yardımcı oldular sağolsunlar. Ve son seçenek şehir hastanesi doğumda çok iyiymiş. Odalar 1 yada 2 kişilikmiş hijyen zaten çok iyiymiş. Zekai Tahirin doğum ekibi oradaymış.
Hayırlı olsun o zaman arkadaşım. 16.gün net çizgi çıktıysa vardır. Geç kalmışsın kan için.
Kayınvalidem diyoki canan Karatay yaptırmayın diyo yaptırma, dedim ki kadın doğumcular yaptır diyo onu mu dinleyim. Sustu hemen.Evet biliyorum canım o doktoru bende yaptırmak istiyorum Zaten ama eşim arkadaşlarının gazına geliyor şuan ne gerek var diyor ama doktorumda ikiz olduğundan tehliken daha çok diyor yaptıracağım ben de çünkü birşey varsa önlem almak istiyorum. Yollardır bunun kavgası var yaptıranlar yaptırmayalar diye bi sonuçlanmadı ama yaptıran kimse de de sorun olmadı
Aman iyi demişsin. Benim kaynanam da yaptırmam taraftarı o da oğluna diyo ilk kez duyuyorum yaptırmak istemeyeni şaşırdın herhalde yaptır diyeKayınvalidem diyoki canan Karatay yaptırmayın diyo yaptırma, dedim ki kadın doğumcular yaptır diyo onu mu dinleyim. Sustu hemen.
canan karatay herşeye muhalefet zatenKayınvalidem diyoki canan Karatay yaptırmayın diyo yaptırma, dedim ki kadın doğumcular yaptır diyo onu mu dinleyim. Sustu hemen.
aynen canım o kadar parayı veriyorsun birde en ufacık paket dışı yapılan bir şeyde dünya para alıyorlar.birde ilgili değillerse o kadar parayı götürüp ellerine niye sayalım.
ya ben doğuma kadar bu özelden devam ederim.zübeydede doğuma özellikle bir doktor seçme şansı varmı onuda bilmiyorum açıkçası.devlet hastanesi sonuçta.kontrollerde bile sürekli doktor değişiyordu.o an hangi doktor gelirse o yaptırır doğumu.bide ben devlet hastanelerindeki doktorlara daha çok hasta tecrübeleri olduğu için güvenirim.bide @canimmkendimm in dediği gibi tüp bebek yeni doğan ünitesi ayrı orada.
tabikide özel şart değil.iyi olduktan sonra devlet hastanesinde neden olmasınki.ben zübeyde hanımdan her anlamda çok memmundum.özellikle tüp bebek servisi harika.en alttan en üsteki çalışana kadar herkes çok ilgiliydi.hemşireler kan alırken özür dileyerek alıyordu canınızı yakmadım umarım diyerek.transferden sonra 1 gece yatırdılar o hasta bakıcılar her şeyime güler yüzle yardımcı oldular.ve dediğim gibi halada arayıp soruyorlar
dediğin gibi yeni olduğu için muhakkak temizdir ve cihazlarda iyidir.araştırmakta fayda varİnstagramda odaları filan görünce olabilir dedim, bi kadınla konuştum yeni doğum yapmış çok memnun kaldım dedi. Daha zaman var, ortalık normale dönsün rutin kontrol için randevu alıp gidicem ortamı kontrol edicem bulduğum gebelerle konuşucam. Ama yeni hastane, yeni alınan cihazlar iyidir diye düşünüyorum.
Benim doktorum Berfu hanımdı. Sevecen Güler yüzlü bir doktor. Prof zaten . Selen hoca içinde iyi şeyler duydum onun baya hastası vardı. İkinin arasında muayene de de ücret farkı var. Ama her halükarda laboratuvar aynı. Rahim dinlendirme de herkese yapılmıyor ama bildiğim kadarıyla bahçeçi klinik olarak daha çok tercih ediyor bunu. Bana iyi geldi biraz daha toparlandım bi ay sonra transferim oldu. Bu arada aklınıza takılan başka bir şey olursa yazabilirsin. Ayrıca Berfu Demir diye instagram dan takip edebilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?