2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peki doktor?? Oradan bir doktor önerisi var mı? çok iyi sadece uzak orası biraz.. ama özel hastane gibiymiş.

Peki doktor?? Oradan bir doktor önerisi var mı? çok iyi sadece uzak orası biraz.. ama özel hastane gibiymiş.
Bi kaç isim söylediler inan hatırlamıyorum şu an. Ama zaten doğumu yaklaşanlara tek bi doktor baktığını söylediler, o doktordanda çok memnun olduklarını duydum. Vallahi o kadar hijyene ve rahatlığa uzak olması dert değil benim için. Sezeryan olursa zaten planlı doğum olacak, normal olursada yarım saat 40 dk'da doğurmam galiba..

Bir gebelik okuluna bile gidemedik ya korona yüzünden ben gitmek istiyordum ne pilatese ne de gebe okuluna gidemedim. Acaba açılır mı hala şansımız var mı ? Ama risk olduğu için insan çekiniyor. Şimdi 1 Haziran itibariyle normalleşen Türkiye'de vaka sayıları nasıl seyredecek acaba. Önümüzdeki on ila on beş gün içerisinde vakalarda artış bekliyorum şahsen ve o zamana kadar bir yere gitmeyi düşünmüyorum ...

aynen canım o kadar parayı veriyorsun birde en ufacık paket dışı yapılan bir şeyde dünya para alıyorlar.birde ilgili değillerse o kadar parayı götürüp ellerine niye sayalım.
E peki doktor kim olacak? Önce doktor mu belirlemek gerekiyor hastane mi ? Bu arada benim tüp bebek merkezinden hiç de aramıyorlar. Bir buçuk ay önce aradılar daha arayıp sordukları yok.
ya ben doğuma kadar bu özelden devam ederim.zübeydede doğuma özellikle bir doktor seçme şansı varmı onuda bilmiyorum açıkçası.devlet hastanesi sonuçta.kontrollerde bile sürekli doktor değişiyordu.o an hangi doktor gelirse o yaptırır doğumu.bide ben devlet hastanelerindeki doktorlara daha çok hasta tecrübeleri olduğu için güvenirim.bide @canimmkendimm in dediği gibi tüp bebek yeni doğan ünitesi ayrı orada.
tabikide özel şart değil.iyi olduktan sonra devlet hastanesinde neden olmasınki.ben zübeyde hanımdan her anlamda çok memmundum.özellikle tüp bebek servisi harika.en alttan en üsteki çalışana kadar herkes çok ilgiliydi.hemşireler kan alırken özür dileyerek alıyordu canınızı yakmadım umarım diyerek.transferden sonra 1 gece yatırdılar o hasta bakıcılar her şeyime güler yüzle yardımcı oldular.ve dediğim gibi halada arayıp soruyorlar

Yakın değil aslında, arabayla yarım saati geçer. Ama temizlik ve konfor olarak rahat edersek neden olmasın diyoruz. Bebeğin hiç bişeyi yok henüz 7 ay bitsin başlıycam korkudan elim gitmiyor..
işte bende çok paniğim yakın olsun hemen ulaşayım hastaneye diye yakın istiyorum hep bende aynı korkudan alamıyorum.bir çöp bile almadım henüz.aynı şekilde kendi annem kız kardeşlerimde öyleymiş.bizde senin gibiyiz daha bişey alamadık diyorlar.onlarda son ayları bekliyorlar.

Gataya gittim hep gataya sabah trafiğinde yaklaşık yarım saatte gidiyorduk, bilkent daha uzak ama benim için dert değil, memnun kalırsam giderim. Gittiğim özel merkezde bana uzak normalde, ben keçiörendeyim hastane çankayada. Eşimde erken daha alacak zamanımız olacak nasılsa son aylarda diyor. Anneannemde doğmamış bebeğe don biçme şimdiden dedi geçen.

Şu an bu mesajınıza o kadar çok sevindim ki.. Ankarada. Merkez arayışınndayım temmuz ayında tedavi düşünüyoruz.. Genart novaart derken bahçeciye karar verdim :) merkez ve doktorları hakkında hep iyi yorumlar var.. Berfu hanım mı selen hanım mı?? Bu rahim dinlendirmeyi ilk kez duyuyorum herkese yapılıyor mu..

Benim doktorum Berfu hanımdı. Sevecen Güler yüzlü bir doktor. Prof zaten . Selen hoca içinde iyi şeyler duydum onun baya hastası vardı. İkinin arasında muayene de de ücret farkı var. Ama her halükarda laboratuvar aynı. Rahim dinlendirme de herkese yapılmıyor ama bildiğim kadarıyla bahçeçi klinik olarak daha çok tercih ediyor bunu. Bana iyi geldi biraz daha toparlandım bi ay sonra transferim oldu. Bu arada aklınıza takılan başka bir şey olursa yazabilirsin. Ayrıca Berfu Demir diye instagram dan takip edebilirsin .

Çok teşekkür ederim... Peki tedavi başlamadan önce sizden istenen tahlil test vs oldu mu devlette yaptırıp gitsek orada daha pahalı olabilir.özellikle rahim filmi istiyorlardı önceki merkezde 2 kez çektirdim ve hiç sevmiyorum inş. İstemezler.. Herşey inden memnun olunan merkez bulmak gerçekten zor..

orası öyle tabi canım.sonuçta araba yada taksi olduktan sonra her türlü gidilir sıkıntı değil bizdede aynı sözü derler.o yüzden acele etmiyoruz bizde

orası öyle tabi canım.sonuçta araba yada taksi olduktan sonra her türlü gidilir sıkıntı değil bizdede aynı sözü derler.o yüzden acele etmiyoruz bizde

İnstagramda odaları filan görünce olabilir dedim, bi kadınla konuştum yeni doğum yapmış çok memnun kaldım dedi. Daha zaman var, ortalık normale dönsün rutin kontrol için randevu alıp gidicem ortamı kontrol edicem bulduğum gebelerle konuşucam. Ama yeni hastane, yeni alınan cihazlar iyidir diye düşünüyorum.

Evet biliyorum canım o doktoru bende yaptırmak istiyorum Zaten ama eşim arkadaşlarının gazına geliyor şuan ne gerek var diyor ama doktorumda ikiz olduğundan tehliken daha çok diyor yaptıracağım ben de çünkü birşey varsa önlem almak istiyorum. Yollardır bunun kavgası var yaptıranlar yaptırmayalar diye bi sonuçlanmadı ama yaptıran kimse de de sorun olmadı

Kayınvalidem diyoki canan Karatay yaptırmayın diyo yaptırma, dedim ki kadın doğumcular yaptır diyo onu mu dinleyim. Sustu hemen.

Kayınvalidem diyoki canan Karatay yaptırmayın diyo yaptırma, dedim ki kadın doğumcular yaptır diyo onu mu dinleyim. Sustu hemen.
Aman iyi demişsin. Benim kaynanam da yaptırmam taraftarı o da oğluna diyo ilk kez duyuyorum yaptırmak istemeyeni şaşırdın herhalde yaptır diye

canan karatay herşeye muhalefet zaten bir sürü tanıdık bilindik doktor da kesinlikle yapılması lazım diyor.onu ne yapıcaz bide verdikleri şey şeker sonuçta.ve bizim zaten vücudumuza aldığımız bir miktarda.

Peki bir şey soracağım diyelim ki Bilkent şehir hastanesine karar verdim. Sezeryan isteyince yaparlar mı yoksa normal doğuma mı zorlarlar? Aynı soru Zübeyde hanım için de geçerli. Tüp bebek olduğu için keşke zorlamasa ama bir arkadasim devlette keyfi sezeryan yapmazlar diyor.

dediğin gibi yeni olduğu için muhakkak temizdir ve cihazlarda iyidir.araştırmakta fayda var

Ceren sen nerede düşündün doğumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…