- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.221
Gidersem bilgi veririm sizede.dediğin gibi yeni olduğu için muhakkak temizdir ve cihazlarda iyidir.araştırmakta fayda var
devlet hastanelerinin önceliği normal doğum yaptırmak oluyor genelde.önce onu deniyorlar ve sonrasında olmazsa sezeryan yapıyorlar.onun için bence bir iki kontrole gidip nasıl bir doğum düşündüklerini öğrenmekte fayda var.ama zaten normal doğuma engel bir durum varsa devlette olsa sezeryan yapar.ben tüp bebek doktorlarımada danışırım olmadıPeki bir şey soracağım diyelim ki Bilkent şehir hastanesine karar verdim. Sezeryan isteyince yaparlar mı yoksa normal doğuma mı zorlarlar? Aynı soru Zübeyde hanım için de geçerli. Tüp bebek olduğu için keşke zorlamasa ama bir arkadasim devlette keyfi sezeryan yapmazlar diyor.
hadi inşallah bugün görürsün miniğin güzel yüzünü13.30da randevum var 2 hafta önce yüzünü göstermediği için bugün gidicez yine. İnşallah güzel geçer.
canım aile hekimliğine gidip kan verebilme şansın yok mu.hani kan değerinide öğrenip içini rahatlatmak açısından.ama hastane doğru olanı yapmış şu an.keseyi görene kadar birşey yapılmıyor hastanede.sen o zaman kadar dikkat et.çok yorma kendini iş falanda yapma.Gece heyecandan uyuyamadım test yaptim bugün iki çizgi hemen belirdi sabah kliniği aradim koronadan dolayi ayın 15.de ultrasona gel dediler sevinemedim keşke kan degerimi felan bilseydim
Tabi oldu . Hormon testleri hepatit testleri rahiö film felan hepsi istendi ama son bir yıl ya da 6 aydı tam hatırlayamadım onu yapılmışsa geçerli sayıyorlar bi daha yapmıyorlar. Ayrıca zaten sizden istenilen testleri dışarıda yapıp getirin diyorlar orada yapmıyorlar. Ayrıca eşinizden de sperm tahlili istiyorlar hepsini dışarıda istediğiniz bi yerde yapıp götürebiliyorsunuz . Yumurta takibi aşamasında da gittiğiniz her gün kan veriyorsun hormonlara bakılıyor ama bu tahliller fiyatla dahil extra ücret verilmiyor . Doktorundan hemşiresinden temizlikçisine kadar hepsi Güler yüzlü samimi. Yani kendinizi kasmıyorsunuz. Ve her zaman pozitif olun bu her şeye yansıyor. İşlemlerden korkmayın çünkü korkacak hiç bir şey yok. Bu arada rica ederimÇok teşekkür ederim... Peki tedavi başlamadan önce sizden istenen tahlil test vs oldu mu devlette yaptırıp gitsek orada daha pahalı olabilir.özellikle rahim filmi istiyorlardı önceki merkezde 2 kez çektirdim ve hiç sevmiyorum inş. İstemezler.. Herşey inden memnun olunan merkez bulmak gerçekten zor..
Ya normal de Ankara da Doğum yaparım diye düşünüyordum ama kiminle konuşsam Doğumdan sonra kendi evinde ol daha rahat edersin diyorlar. Bu arada kayınvalidemler Ankara da o yüzden orada yaparım diyordum. Şimdi ise vazgeçtim. Karabük’te özel bi hastane var çevremden Gidenlerde memnun. Bakalım artık hayırlısı. Ankara da koru hastanesi nasıl orası için güzel şeyler duydum daCeren sen nerede düşündün doğumu?
Yakın değil aslında, arabayla yarım saati geçer. Ama temizlik ve konfor olarak rahat edersek neden olmasın diyoruz. Bebeğin hiç bişeyi yok henüz 7 ay bitsin başlıycam korkudan elim gitmiyor..
hadi inşallah bugün görürsün miniğin güzel yüzünügüzel birde fotoğraf alırsın benimde randevum ayın 9 una.merakla bekliyorum
devlet hastanelerinin önceliği normal doğum yaptırmak oluyor genelde.önce onu deniyorlar ve sonrasında olmazsa sezeryan yapıyorlar.onun için bence bir iki kontrole gidip nasıl bir doğum düşündüklerini öğrenmekte fayda var.ama zaten normal doğuma engel bir durum varsa devlette olsa sezeryan yapar.ben tüp bebek doktorlarımada danışırım olmadı
beni her ay arıyorlar zaten.unutmazsam o zaman sorarım doğumu orda yapmak istesem normal doğum için zorlama var mı diye.bende normal doğum yapmak isterim ama dediğin gibi riski olacaksa hiç bu riske giremem aynı şekilde.bu arada hastane zübeyde hanım canımEvet bunu bir sorabilirsen çok sevinirim. Madem tüp bebek bölümü ayrı. Çünkü 39 ve 40. haftalarda bebeğin yeri iyice daralıyor normal doğumu beklerken ve riskler de çoğalıyor gerek yok ki buna zaten bizimkiler çok kıymetli bebek bir sürü emek harcadık maddi manevi .. Bizim durumda olanlardan isteyene sezeryan yapmaları gerekir diye düşünüyorum. Zekai Tahir'e bunu bir sorabilirsen en azından devlet hastanelerin bu konudaki tavrını öğrenmiş oluruz. Bence normal doğuma zorlama diye bir şey olamaz bu 2016'da kalktı diye biliyorum çünkü.
beni her ay arıyorlar zaten.unutmazsam o zaman sorarım doğumu orda yapmak istesem normal doğum için zorlama var mı diye.bende normal doğum yapmak isterim ama dediğin gibi riski olacaksa hiç bu riske giremem aynı şekilde.bu arada hastane zübeyde hanım canımbende hep karıştırırdım ilk başlarda.zekai tahir komple şehir hastanesine taşındı zaten
hadi gözün aydın canım.darısı başımızaKızlar bu arada bende ayrıntılı ultrasondan geldim❤❤ Çok şükür herşey yolunda bebişimde gayet iyiymiş. Kıpır kıpır yerinde durmuyor hiç480 gr olmuş . Ya duyunca bile tuhaf geliyor milimlerden kilogramlara geçiyoruz
Keşke özele de yapsaymış özel de çalışan da hamile sonuçta onun da içinde can varkamuda çalışan kızlar size müjdeEki Görüntüle 2643449
aynen canım.ben özeldeyim mesela.32.haftaya kadar bekleyeceğim.zaten 7 ay olunca işi bırakacaktım ama sonradan öğrendim 16 hafta rapor alma hakkımız varmış 32.haftadan sonra.o raporu alıcam.devlet rapor parası falan örüyormuş.rapordan sonra da çıkışımı isteyeceğim.Keşke özele de yapsaymış özel de çalışan da hamile sonuçta onun da içinde can var ☺
Tabi haklarını almış olursun en azından canım. Sonra da rahat rahat büyütürsünaynen canım.ben özeldeyim mesela.32.haftaya kadar bekleyeceğim.zaten 7 ay olunca işi bırakacaktım ama sonradan öğrendim 16 hafta rapor alma hakkımız varmış 32.haftadan sonra.o raporu alıcam.devlet rapor parası falan örüyormuş.rapordan sonra da çıkışımı isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?