- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.241
aynen canım zaten 12 yıllık tazminatımı bırakıp çıkıyorum.bari bunlardan faydalanayım.işte patronlar çalışanlara kıymet vermiyor.vicdanlı biri olsa 12 yıldır bana emeği var tamamını vermesem bile bi kısmını vereyim der ama nerdeee herkes kendi totosunu kurtarma derdinde.Tabi haklarını almış olursun en azından canım. Sonra da rahat rahat büyütürsün ❤
Tabi canım seni düşünen olmaz ki yaptıkları ayıp aslında hamile ve üstelik bunca zor süreçte çalıştığına göre vermeliydiaynen canım zaten 12 yıllık tazminatımı bırakıp çıkıyorum.bari bunlardan faydalanayım.işte patronlar çalışanlara kıymet vermiyor.vicdanlı biri olsa 12 yıldır bana emeği var tamamını vermesem bile bi kısmını vereyim der ama nerdeee herkes kendi totosunu kurtarma derdinde.
hiç yanından bile geçmiyor valla.işi yokuşa sürsek arada ben yıpranacağım.bide kendim ayrılıyorum. işte bi tek konuda yardımı olacak anlaşıp o çıkışımı verecek bende hiç olmazsa bi 10 ay işsizlik maaşı alacağımTabi canım seni düşünen olmaz ki yaptıkları ayıp aslında hamile ve üstelik bunca zor süreçte çalıştığına göre vermeliydi
Çok şükür onu Bali yapsın en azımdan biraz bebeğin masrafları çıkmışhiç yanından bile geçmiyor valla.işi yokuşa sürsek arada ben yıpranacağım.bide kendim ayrılıyorum. işte bi tek konuda yardımı olacak anlaşıp o çıkışımı verecek bende hiç olmazsa bi 10 ay işsizlik maaşı alacağım
kendine dokunan bişey olsa yapmazdı zaten eminimÇok şükür onu Bali yapsın en azımdan biraz bebeğin masrafları çıkmış
Olur bir kaybı yok çıkış gösterince zsten canım yapabilir
Zor oluyor olmaz mikendine dokunan bişey olsa yapmazdı zaten eminimaynen canım bebişe harcarım.hemde cebimde para olur.bunca yıl hep kendi paramı kazandım.hemen eşimin eline bakmak zor gelebilirdi .bana da bi alıştırma olur
evet senin durumunu çok net hatırlıyorum canım.çok kızmıştık hatta..benimkide sadece ihbar tazminatı ödeyecek ama oda çok bişey değil zaten.rapor alınca sigortanı devlet yatırıyor canım.işsizlik maaşı tutarı kadarda bi para ödüyor devlet.sigortamı yatıracak olsa işine gelmezdi çünkü.Zor oluyor olmaz mibenim hamile olduğumu duyar duymaz çıkardılar beni Mart ayında o zamana kadar saklayabildim duyduğu günden 2 gün sonra çıkışımı verdi ihbar tazminatımı ödedi çünkü 20 gün sonra senem doluyordu Bir de rapor alacaktım senin gibi 4 ay daha sigortamı yapmak zorunda kalacaktı izinimde
Onu araştır canım çıkışını 4 aydan önce verirse para alamazsın diye biliyorum bizim iş yerinde daha önce de oldu çünkü benden önceki bayan hamileydi anlaşma yaptı 4 ay sigorta yatmazsa ödenek almayacağı için mutlaka yatırın dedi maaş istemedi 4 ayın sonunda 7 bin küsür ödeme aldı çıkış verilse alamıyorum demişti bi sor sen SGK yaevet senin durumunu çok net hatırlıyorum canım.çok kızmıştık hatta..benimkide sadece ihbar tazminatı ödeyecek ama oda çok bişey değil zaten.rapor alınca sigortanı devlet yatırıyor canım.işsizlik maaşı tutarı kadarda bi para ödüyor devlet.sigortamı yatıracak olsa işine gelmezdi çünkü.
hadi inşallah bugün görürsün miniğin güzel yüzünügüzel birde fotoğraf alırsın benimde randevum ayın 9 una.merakla bekliyorum
çıkışımı şimdi hemen almayacağım canım.rapordan sonra alacağım.zaten benim imzam gerekli.hem kendi iş yerimin muhasebecisine sorduk hemde eşim kendi iş yerinin muhasebecisine danıştı.ama gene iyice araştırırız bunuOnu araştır canım çıkışını 4 aydan önce verirse para alamazsın diye biliyorum bizim iş yerinde daha önce de oldu çünkü benden önceki bayan hamileydi anlaşma yaptı 4 ay sigorta yatmazsa ödenek almayacağı için mutlaka yatırın dedi maaş istemedi 4 ayın sonunda 7 bin küsür ödeme aldı çıkış verilse alamıyorum demişti bi sor sen SGK ya
oyyy kuzum benim yaa❤hadi gözünüz aydın.çok sevindim.her detaylı ultrason yapan yer bunu yapar demi ya.yani fotoğraf falan verirler bizede heralde.Kızlar miniğin birsürü fotoğrafını videosunu aldık, doktorda beklediğine değdi çok güzel pozlar yakaladık dedi. Güldü bile bize.
oyyy kuzum benim yaa❤hadi gözünüz aydın.çok sevindim.her detaylı ultrason yapan yer bunu yapar demi ya.yani fotoğraf falan verirler bizede heralde.
Sorduysanız tamam canım valla bu arkadaş illa yatacak dedi yatmazsa ödeme alamam dedi hatta anlaşma yaptı yatırırım ama önceki 3 maaşından 500 TL keserim dedi patron kız da kabul etti maaş yattı 500 TL elden patrona verdi 34 hafta da aldı raporunu sonra o rapor bitene kadar her ay sigortası yattı sen yine de bi sor canımçıkışımı şimdi hemen almayacağım canım.rapordan sonra alacağım.zaten benim imzam gerekli.hem kendi iş yerimin muhasebecisine sorduk hemde eşim kendi iş yerinin muhasebecisine danıştı.ama gene iyice araştırırız bunu
ya şöyle aslında.ilk başta bizim muhasebecide rapor sonrası işten çıkarsa işsizlik alamaz dedi.çünkü işten çıkarılmadan önceki 120 gün sigortası yatmış olması gerekiyor dedi.sonra ben bi araştırayım dedi.tekrar aradı.o 120 gün şartı bazı durumlar için kalkmış onlardan biridi analık izni kullanan çalışanlar içinmiş dedi.Sorduysanız tamam canım valla bu arkadaş illa yatacak dedi yatmazsa ödeme alamam dedi hatta anlaşma yaptı yatırırım ama önceki 3 maaşından 500 TL keserim dedi patron kız da kabul etti maaş yattı 500 TL elden patrona verdi 34 hafta da aldı raporunu sonra o rapor bitene kadar her ay sigortası yattı sen yine de bi sor canım
valla detaylı ultrasona 600 lira para istediler.peşin peşin aldılar randevu verirken.hiç bir şey vermeden öyle yollarlarsa bir sürü laf ederim orda.video olmasa bile bi kaç tane foto isterim yani.Fotoğraf verirler ama video heryerde olmuyor canım. Benim cd'ye 10 video 24 fotoğraf atılmış laptopa yükledim şimdi. 6 tanede fotoğraf verdiler.
Yok ben onu demiyorum canım toplu olarak bi para alacaksın 4 ayın sonunda çalıştığın için süt parası olacak Adı 7 -8 bin TL civarında onu diyorum işsizlik değil benim dediğimya şöyle aslında.ilk başta bizim muhasebecide rapor sonrası işten çıkarsa işsizlik alamaz dedi.çünkü işten çıkarılmadan önceki 120 gün sigortası yatmış olması gerekiyor dedi.sonra ben bi araştırayım dedi.tekrar aradı.o 120 gün şartı bazı durumlar için kalkmış onlardan biridi analık izni kullanan çalışanlar içinmiş dedi.
valla detaylı ultrasona 600 lira para istediler.peşin peşin aldılar randevu verirken.hiç bir şey vermeden öyle yollarlarsa bir sürü laf ederim orda.video olmasa bile bi kaç tane foto isterim yani.
onu bilmiyorum canım ya.doğrudur.120 gün şartını annelik izninde kaldırdılarsa belki bunda da sigorta şartı aramazlar.olmazsada yapacak bişey yokYok ben onu demiyorum canım toplu olarak bi para alacaksın 4 ayın sonunda çalıştığın için süt parası olacak Adı 7 -8 bin TL civarında onu diyorum işsizlik değil benim dediğim
390 benimkine göre çok iyi.işte ben gene aynı hastanenin içinde olsun dedim.yoksa lokman hekim bir çok yere göre kazık zaten farkındayım. öyle telefonda fiyatta vermiyor burası.bide ben demetteki lokman hekime gidiyorum ya.ultrason etlik lokman hekimde çekilecek.benim gittiğim gün doktorumda orda olacakmış tesadüf.direk ordan çıkar sonucunuzu gösterirsiniz dediler.bi iyi tarafı bu oldu işte.Ben bi çok yerle görüşüp fiyat almıştım. Burayla telefonda konuştuğumda özellikle belirttiler, 390 lira verdim ben, memnunda kaldım hem çok detaylı incelendi raporu yazıldı hem fotoğraf video filan görünce mutlu olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?