- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.261
390 benimkine göre çok iyi.işte ben gene aynı hastanenin içinde olsun dedim.yoksa lokman hekim bir çok yere göre kazık zaten farkındayım. öyle telefonda fiyatta vermiyor burası.bide ben demetteki lokman hekime gidiyorum ya.ultrason etlik lokman hekimde çekilecek.benim gittiğim gün doktorumda orda olacakmış tesadüf.direk ordan çıkar sonucunuzu gösterirsiniz dediler.bi iyi tarafı bu oldu işte.
her türlü çok büyük paralar veriyoruz gerçekten.sen tekrar gataya mı devam edeceksin canımValla kimi yerler çok şişiriyor fiyatı, 1000 TL diyen oldu bana. Ben gataya gidince gösteririm raporu 11ine randevum var. Ama zaten ultrason yapan doktor söylüyor herşeyi.
Ben gidip bi bakıcam ortam ne durumda diye. Hem gatanın işleyişide çok hızlı olduğu için şeker yüklemesini yaptırırım sabahtan öğlene kadar iki kan sonucumda çıkar diye düşünüyorum. Gata yada şehir hastanesi düşünüyorum doğum için. Ama aylık olarak özele gidip 3 boyutluda izleriz sanırım.her türlü çok büyük paralar veriyoruz gerçekten.sen tekrar gataya mı devam edeceksin canım
şeker yüklemesini bende devlette mı yaptırsam diye düşünüyorum.çünkü ona ne kadar para isterler bilmiyorum.doğum için bende eğer virüs olayı epeyce ortadan kalkarsa zübeyde hanımda yaparım büyük ihtimalleBen gidip bi bakıcam ortam ne durumda diye. Hem gatanın işleyişide çok hızlı olduğu için şeker yüklemesini yaptırırım sabahtan öğlene kadar iki kan sonucumda çıkar diye düşünüyorum. Gata yada şehir hastanesi düşünüyorum doğum için. Ama aylık olarak özele gidip 3 boyutluda izleriz sanırım.
şeker yüklemesini bende devlette mı yaptırsam diye düşünüyorum.çünkü ona ne kadar para isterler bilmiyorum.doğum için bende eğer virüs olayı epeyce ortadan kalkarsa zübeyde hanımda yaparım büyük ihtimalle
Tam da benim bugğn hiç hissetmemem üzerine güzel soru hayır canımKızçeler size birşey sorucam, benim haftamda olup bebeğinizi hergün hissediyomusunuz
kamuda çalışan kızlar size müjdeEki Görüntüle 2643449
Kızçeler size birşey sorucam, benim haftamda olup bebeğinizi hergün hissediyomusunuz
aynen canım zaten 12 yıllık tazminatımı bırakıp çıkıyorum.bari bunlardan faydalanayım.işte patronlar çalışanlara kıymet vermiyor.vicdanlı biri olsa 12 yıldır bana emeği var tamamını vermesem bile bi kısmını vereyim der ama nerdeee herkes kendi totosunu kurtarma derdinde.
Tam da benim bugğn hiç hissetmemem üzerine güzel soru hayır canımyani bugün sabahtan hissettim hala yok birşey sen ?
Valla morallerim yerlerde benimde hissedemedim diye yiyorum yatıyorum yokYokk ! yani guburuk guburuk gaz gibi hissettim bi öğlende ama o kadarzaten sürekli hissedilmiyo ama ben gazla karıştırıyorum sanki hala ya, öyle çok belirgin değil her zaman
Sorduysanız tamam canım valla bu arkadaş illa yatacak dedi yatmazsa ödeme alamam dedi hatta anlaşma yaptı yatırırım ama önceki 3 maaşından 500 TL keserim dedi patron kız da kabul etti maaş yattı 500 TL elden patrona verdi 34 hafta da aldı raporunu sonra o rapor bitene kadar her ay sigortası yattı sen yine de bi sor canım
Hiç sorma acımadı çıkışımı verdiNeler var
Hiç sorma acımadı çıkışımı verdi ☹
Valla morallerim yerlerde benimde hissedemedim diye yiyorum yatıyorum yokdinliyorum kendimi yok bayılacam artık düşünmekten :)
Öyle tabi zenginin bizi düşündüğümü varBu işsizlik varken acımaz tabii canına minnet
Benim ilk kez böyle oldu ama bu kadar uzun hareket ben baya hissediyordum canım ama düzensiz olabiliyormuş bu haftalar da bakalım sabah kahvaltıya kadar olur herhaldeYok yok bozma moralini, ben alıştım artık hep korkup 2 gün yiyip yatıyorum tık yok, sonra pıt pıt hemen geliyo tıpış tıpış.. Demekki gece biz uyurken hareket ediyo duymuyo olabiliriz, gündüz de uyuyodur
maalesef öyle canım.yapacak hiç bir şey yokÇok acımasız bir düzen bu....(
Kızçeler size birşey sorucam, benim haftamda olup bebeğinizi hergün hissediyomusunuz
Valla morallerim yerlerde benimde hissedemedim diye yiyorum yatıyorum yokdinliyorum kendimi yok bayılacam artık düşünmekten :)
Kızlar kan sulandırıcıyı nerden vuruyorsunuz karında şişlik ve morarma yapıyor başka yerden vuran varmı bu apseler morluklar Nasıl geçer fikri olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?