2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valla kimi yerler çok şişiriyor fiyatı, 1000 TL diyen oldu bana. Ben gataya gidince gösteririm raporu 11ine randevum var. Ama zaten ultrason yapan doktor söylüyor herşeyi.

Valla kimi yerler çok şişiriyor fiyatı, 1000 TL diyen oldu bana. Ben gataya gidince gösteririm raporu 11ine randevum var. Ama zaten ultrason yapan doktor söylüyor herşeyi.
her türlü çok büyük paralar veriyoruz gerçekten.sen tekrar gataya mı devam edeceksin canım

her türlü çok büyük paralar veriyoruz gerçekten.sen tekrar gataya mı devam edeceksin canım
Ben gidip bi bakıcam ortam ne durumda diye. Hem gatanın işleyişide çok hızlı olduğu için şeker yüklemesini yaptırırım sabahtan öğlene kadar iki kan sonucumda çıkar diye düşünüyorum. Gata yada şehir hastanesi düşünüyorum doğum için. Ama aylık olarak özele gidip 3 boyutluda izleriz sanırım.

şeker yüklemesini bende devlette mı yaptırsam diye düşünüyorum.çünkü ona ne kadar para isterler bilmiyorum.doğum için bende eğer virüs olayı epeyce ortadan kalkarsa zübeyde hanımda yaparım büyük ihtimalle

Ben ikili taramayıda gatada yaptırdım ertesi gün sonucu aldım. Artık yavaş yavaş normalleşme sürecindeyiz. Tahlillerimi tetkiklerimi gatada yaptırırım diye düşünüyorum.

Çok acımasız bir düzen bu.... (

Yokk ! yani guburuk guburuk gaz gibi hissettim bi öğlende ama o kadar zaten sürekli hissedilmiyo ama ben gazla karıştırıyorum sanki hala ya, öyle çok belirgin değil her zaman
Valla morallerim yerlerde benimde hissedemedim diye yiyorum yatıyorum yok dinliyorum kendimi yok bayılacam artık düşünmekten :)

Neler var

Yok yok bozma moralini, ben alıştım artık hep korkup 2 gün yiyip yatıyorum tık yok, sonra pıt pıt hemen geliyo tıpış tıpış.. Demekki gece biz uyurken hareket ediyo duymuyo olabiliriz, gündüz de uyuyodur
Valla morallerim yerlerde benimde hissedemedim diye yiyorum yatıyorum yok dinliyorum kendimi yok bayılacam artık düşünmekten :)

Bu işsizlik varken acımaz tabii canına minnet
Öyle tabi zenginin bizi düşündüğümü var
Benim ilk kez böyle oldu ama bu kadar uzun hareket ben baya hissediyordum canım ama düzensiz olabiliyormuş bu haftalar da bakalım sabah kahvaltıya kadar olur herhalde

Kızlar kan sulandırıcıyı nerden vuruyorsunuz karında şişlik ve morarma yapıyor başka yerden vuran varmı bu apseler morluklar Nasıl geçer fikri olan varmı ?

Kızçeler size birşey sorucam, benim haftamda olup bebeğinizi hergün hissediyomusunuz

Benimkide iki gün korkuttu beni sonra başladı gene. O iki günde de akşam hissettim, gündüz hissetmemiştim.

Çikolata çok hareketlendiriyo canım. Reçel balda öyle hatta.

Kızlar kan sulandırıcıyı nerden vuruyorsunuz karında şişlik ve morarma yapıyor başka yerden vuran varmı bu apseler morluklar Nasıl geçer fikri olan varmı ?

Ben hala göbekten yapıyorum, hep göbekten yapıcam geçmiyor morluklar apseler doğurunca geçer artık bu gidişle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…