2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben bugun tum gun disardaydim. Ordan anneme gittim. Daha eve yeni geldim. Anlayacaniz hic kendimi dinlemedim. Ama suan korkuyorum hic bbisey hisetmedimm yenicenyattim tik yok.

Siz otururken bebegi hissediyormusunuz. Veya hareket halindeyken hissedebiliyotmusunuz ? Ben illa uzanmam gerekiyor

Ben hissediyorum canım. Bazen gün içinde bişeyler yaparken minik minik vuruyor. Bazen otururken vuruyor, geceki kadar çok olmuyor tabi geceleri coşuyo maşallah. :KK48: Hele çikolata filan yediğim zaman.. Ama tabi benimki hep idrar torbasına atıyor tekmeleri o yüzden olabilir.

Beni de bugün tüp bebek merkezimden aradılar çok şükür kavuşturana.... Daha yeni arıyorlar söylediklerime çok memnun oldular sevindiler. Haziran ortasına doğru Ankara'da doğum için yer bakacağım Memorial den vazgeçtim. Devlette normal doğuma öncelik verme var mı hala bilmiyorum. Olmadı pazartesi bir telefon edeyim çünkü net olmayınca çok takıyorum.

Ben tekrar gataya gidicem şeker yüklemesi için ayın 11inde. Doktorları çok iyi gatanın. Doğumuda sorucam gitmişken. Birde şehir hastanesini araştırıyorum odaları, temizliği çok hoşuma gittiği için. Kime sorduysamda memnun. Bi gidicem orayada göz atmak için, eğer netleşirsem oraya devam ederim diye düşünüyorum.

Selam kızlar bu ara saçlarım çok dökülüyor dün Banu çiftçi bir videosunda hamilelikte saçlar güçlenir parlar dökülmeyi çok nadir görürüz dedi bende acaba vitamin falan mı eksik acayip dökülüyor siz de var mi

Benimde her zamanki gibi dökülüyor, ama hiç uzamayan saçlarım uzuyor ve gürleşti sanki.

Anladım kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim benimki kadar dökülen yok galiba ben en iyisi doktora gittiğimde sorayım çünkü gerçekten çok dökülüyor zaten saçım az kel kalacağım yoksa😊

Canım ben doğum yapmış biri olarak söylüyorum en rahat kendi evinde hissedersin lohusaligin etkisiyle zaten hiç tahammülün kalmıyor ben evdeki herkes gitsede artık bebeğimle bir yalnız kalsam diye istemiştim ki sezeryanla doğdu ve dikiş yerlerimden oturup kalkamiyordum bile ama herkes gitsin istiyordum .yine de kendin bilirsin ama evinden başka yerde pek rahat edemezsin

Anladım kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim benimki kadar dökülen yok galiba ben en iyisi doktora gittiğimde sorayım çünkü gerçekten çok dökülüyor zaten saçım az kel kalacağım yoksa😊

Canım ben doğum yapmış biri olarak söylüyorum en rahat kendi evinde hissedersin lohusaligin etkisiyle zaten hiç tahammülün kalmıyor ben evdeki herkes gitsede artık bebeğimle bir yalnız kalsam diye istemiştim ki sezeryanla doğdu ve dikiş yerlerimden oturup kalkamiyordum bile ama herkes gitsin istiyordum .yine de kendin bilirsin ama evinden başka yerde pek rahat edemezsin

Ben de oyle düşündüm napiyim artık burda olur..

bugün tartı günümdü.tartıya çıktım veeee amannn Allahım dedim :skandal:son iki haftayı kilo almadan geçirmiştim ama bu hafta tam 1kilo700 gram kilo almışım 🙈 yani toplamda 4.400 kilo almış oldum :KK12::işsiz:

Kızlar bir sorum olucak maltofer diye demir ilacı kullanan varmı çok affedersiniz ben kullanıyorum ama çok kötü kabızlık yapıyor resmen işkence çekiyorum varmı aranızda kabızlık çeken neler yapıyorsunuz bana hiç bir şey fayda etmiyor bakalım doktorumada yazdım nedicek😞

Benim de 3. Gun embriyosu transfer olali 5 gun oldu ama hic belirtim yok malasef umutsuzlasiyorum ve 3 . Denemem
Hiç belirti arama boşuna sitres yaşamış olursun benimde çok şükür 3. de tuttu ama üçündede aynı belirtiler yaşamıştım mesela bazılarında lekelenme olurmuş bende olmadı yani belirtiler herkezde aynı olmayabiliyor inşallah tutunmuştur mucizen seninledir🙏🏻

bugün tartı günümdü.tartıya çıktım veeee amannn Allahım dedim :skandal:son iki haftayı kilo almadan geçirmiştim ama bu hafta tam 1kilo700 gram kilo almışım 🙈 yani toplamda 4.400 kilo almış oldum :KK12::işsiz:
Bende toplam da 3.400 kg almışım 😍 ilk defa kilo almak beni mutlu etti 😅 ama son üç ayda çok kilo alınıyormuş kime söylesem dur daha diyorlar 😂

Bende toplam da 3.400 kg almışım 😍 ilk defa kilo almak beni mutlu etti 😅 ama son üç ayda çok kilo alınıyormuş kime söylesem dur daha diyorlar 😂
son 3 aya kadar fazla kilo almasak bari ya 😊 hamilelikten de olsa kendimi hiç görmek istemediğim kilolarda görünce tedirgin oldum valla 😂

Ben daha fazlasını görmüştüm gebelik için zayıfladım o yüzden hala bu halim bana fit geliyor 😂
valla ne güzel.ben şöyle deyim sen anla ne hissettiğimi 😂 3,5 yıl önce 53 kiloydum aşılamalar tedaviler ameliyat kortizon derken transfer olduğumda 67 kiloydum.şimdi 70 oldum
🙈

kızlar ben bugün bebeğime ilk kıyafetlerini aldım😍 normalde biliyosunuz 7 aya kadar almayı düşünmüyordum ama bugün Hm ye gittik eşimle.bebek kıyafetlerini görünce direk oraya daldım.elime alıp alıp bıraktım.bide baya indirimdeydi.eşim al işte aklına niye kötüyü getiriyorsun o bizim nasibimizse sağ sağlim kucağımıza alacağız inşallah dedi.ve aldık.ama mutluluğumuzu anlatamam.mağazadan çıkarken gözlerim doldu ağlamamak için zor durdum.çok şükür Allahıma bana bunuda nasip ettiği için 🤲🤲

kızlar ben bugün bebeğime ilk kıyafetlerini aldım😍 normalde biliyosunuz 7 aya kadar almayı düşünmüyordum ama bugün Hm ye gittik eşimle.bebek kıyafetlerini görünce direk oraya daldım.elime alıp alıp bıraktım.bide baya indirimdeydi.eşim al işte aklına niye kötüyü getiriyorsun o bizim nasibimizse sağ sağlim kucağımıza alacağız inşallah dedi.ve aldık.ama mutluluğumuzu anlatamam.mağazadan çıkarken gözlerim doldu ağlamamak için zor durdum.çok şükür Allahıma bana bunuda nasip ettiği için 🤲🤲
Bizde bebek arabasını ve kıyafet dolabını aldık ama hala kıyafet almadık. Çıkıp gezerek bakıp almak istiyorum eşimde izin vermiyor. Biraz daha bekleyeceğim o yüzden. Seni çok iyi anlıyorum o kadar güzel bir duygu ki her hareketini hissettiğim de kadın olarak doğduğuma bu mucizeyi bana nasip eden rabbime şükrediyorum ❤️❤️

Kızlar bir sorum olucak maltofer diye demir ilacı kullanan varmı çok affedersiniz ben kullanıyorum ama çok kötü kabızlık yapıyor resmen işkence çekiyorum varmı aranızda kabızlık çeken neler yapıyorsunuz bana hiç bir şey fayda etmiyor bakalım doktorumada yazdım nedicek😞

Ben gyno ferro sanol diye bi demir ilacı kullanıyorum. Omega 3 kullandığım için sanırım kabızlık çekmiyorum.

Bizde bebek arabasını ve kıyafet dolabını aldık ama hala kıyafet almadık. Çıkıp gezerek bakıp almak istiyorum eşimde izin vermiyor. Biraz daha bekleyeceğim o yüzden. Seni çok iyi anlıyorum o kadar güzel bir duygu ki her hareketini hissettiğim de kadın olarak doğduğuma bu mucizeyi bana nasip eden rabbime şükrediyorum ❤❤
aynen canım çok güzel bir duygu hemde ❤🙏 bende çok şükür iki gündür hissediyorum miniğimi.hele bugün pıt pıt sürekli bi hareket halindeydi.o kıyafetlere bakarken nasıl heyecanlandım.eşim nasıl mutluydu sakın ağlama bak ben sana hep diyordum birgün olacak diye,bak oldu bebeğimizin ilk kıyafetini aldık dedi 🤗❤ Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin 🤲🤲

Bestiron kullanıyorum. Ve OMEGA 3. Benim de o sorunum vardı ama düzeldi baya ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X