2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabahları zaten hahvaltım için evden dilimli tam buğday yada çavdar ekmekli sandviç getiriyorum. öğlenede olmadı burayada gene dilimli ekmeklerden alayım tost makinesi var burda peynir domates salatalık yoğurt falan yerim.mini bir buzdolabida var.idare edeceğim bir şekilde artık.olmadı sabah işe gelmeden aç karna ölçerim.öğlende tokluğu ölçerim

Aynen canım evden çıkmadan açlığı ölç zaten işe geldiğinde zaman geçer 2 saat sonra tokluk ölçersin bi tane küçük not defterine tut kendin hem göreceksin azaldıkça sen de mutlu olacaksın zaten o alacağın cihaz küçücük çanta da gezdiriyordu arkadaşım bizim baya işimize yaramıştı :) öğlen bizde ona yemek yedirmiyorduk dışardan yerse bile sulu yemek yiyordu o da tam buğday ekmeğiyle birlikte ya da hiç yemiyor evden getiriyordu

doğru söylüyor annen canım.biz iyi olacağızki onlarsa iyi olsun.bebeklerimizin en çok bize ihtiyacı olacak.inşallah şu lohusalık sendromu denen şeyi yaşamayız.benim arkadaşım ilk bebeğinde yaşamıştı.ne eşimi,ne annemi,ne kayınvalidemi nede bebeği görmek istemiyordum diyo.bebeği alıyordum emziriyordum kapıdan geri veriyordum odadan çıkmıyordum diyo.ikinci çocuğunda öyle olmadı.aklına geldikçe üzülüyor.onu ilk zamanlar sevmedim diye

valla sağol canım öyle bir şeyin varlığından haberim bile yoktu çok iyi oldu bu.dediğin gibi evden çıkmadan ölçerim.öğlende yemeğimi yedikten iki saat sonra tokluk ölçerim.hem sonuçları bilirsem doktorada stressiz giderim bi sonraki ölçüme

Allah korusun ya benim de bir arkadaşımın ablasına olmuştu o da öyleydi bebeği hiç görmek istemiyordu annnesi bakıyordu o hep odada yatıyordu tabi geçti ama gene de olmasın
Rica ederim canım inşallah bulursun her eczanede var diye biliyorum biz kolay bulmuştuk tabi mesela o gün düşmüyordu hemen yediğiiini değiştiriyordu arkadaşım sonraki gün topluyordu derken derken hiç ilaçsız insülinsiz bitirdi hamileliği zaten gebelik bitince şeker de bitiyor

Kadık ağrısı altta batma gibi şeyler oluyor bendede canım göbekte ağrı sanki bazen tabi çözemedim bende umarım normal şeylerdir

Dağına göre kar bence senin hem kayinvalden hem annen eminim bir de gençler tecrübeliler.... Benim annem çok yaşlı farklı şehirde zaten aynı sehirde olsak da mümkün değil... Ablamlar var çok şükür ama ana gibi olur mu .. annesi genç olanlar şanslı bence .. sana gül gibi bakacaklar eminim.... Doğumdan sonra anne oluyoruz ama bize de annelik yapacak birine çok ihtiyacımız olacak ilk başlarda özellikle. Bebekleri alıp kucağına verirler sen de emzirirsin eşin de gazını çıkarır yerinden kalkmadan olur bence ilk başlarda :)

Çok şükür bakarlar ikisi de kayınvalidem çalıştığı icin annem gibi bakamaz ama kasım da emekli sonra bakarım yardımcı olurum diyor doğum da yıllık izne çıkacak annem Ağustos da yanıma gelecek temizlikçi bayan bulduk onunla evi baştan aşağı temizleyecek sonra da bebişler için yanımda kalacak görümcem Fethiye de memur o da iznini doğuma göre aldı sağolsun o da yanımda olacak Atlatırız inşallah

kızlar bende size birşey danışayımgörümcem Çanakkalede yaşıyor.oda emekli ebe hemşire.doğum zamanı bir aksilik olmazsa Ankaraya gelecek.sağolsun oda orda kendince hazırlık yapıyor benim için.doğumdan sonrada annem bir süre bende kalırsın kendini iyi hissedene kadar diyor.annem ablamın oğlunada bakıyor evde kızkardeşim babam falanda var ama onlar annem olmadan idare edemezler.o yüzden annem sen kalırsın ben hepinize bakarım diyor.bende annemi yanımda isterim haliyle en çok ona güvenirim.ama görümcem oralardan kalkıp gelecek benim annemlere gitmem ayıp olur mu sizce? eşime de dedim.sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olacak dedi.orda kalmak istiyorsan orda kalırsın yok evine gelmek istersen de eve gelirsin ben bile her türlü bakarım sana diyo

Oh maşallah senin kv'den iyi kadın belli. Benimde eşim çok yardımcı oluyor doğumdan sonrası içinde çok güveniyorum. Kardeşimde gelecek okul durumuna göre ilk zamanlar kalacak.

@canimmkendimm bende aldım battaniye ve ağız mendili.gerçekten güzeller ve fiyat çok uygun.zıbınlarada dalacaktımda 10 tane almıştım önceden.insan görünce kendini kaybediyor

İnsan herşeyi almak istiyor gerçekten. Güzel günlerde kullansınlar inşallah..

aminn inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım.valla öyle herşeyi almak istiyorsun.bu anı o kadar bekledikki patlama yaşıyoruz ve hiç erkek battaniyesi kalmamıştı hep kız kalmıştı şansıma

Eşin desteği de çok önemli bu durumda zaten ne güzel destek Oluyormus canım Biraz o biraz kardeşin derken büyür gider inşallah

aminn inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım.valla öyle herşeyi almak istiyorsun.bu anı o kadar bekledikki patlama yaşıyoruz ve hiç erkek battaniyesi kalmamıştı hep kız kalmıştı şansıma

Bu sene erkek bebek senesi diyorlar, şansında yaver gitmiş tabi, sabah kuyruk oluşmuştu bimin önünde.

Eşin desteği de çok önemli bu durumda zaten ne güzel destek Oluyormus canım Biraz o biraz kardeşin derken büyür gider inşallah

Evet canım hatta en önemlisi eş bence. Sağolsun herşeye yardımcı oluyor elinden geldiği kadar.

Bu sene erkek bebek senesi diyorlar, şansında yaver gitmiş tabi, sabah kuyruk oluşmuştu bimin önünde.

Evet canım hatta en önemlisi eş bence. Sağolsun herşeye yardımcı oluyor elinden geldiği kadar.
Sağolsun canım inşallah da hep olurlar Ya Kızlar ne kadar sıcak bi 10 dk dışarı çıkmam gerekti yemin ederim korktum hasta olacağım diye ilk kez çıkıyorum 10 gündür hiç çıkmıyorum sıcaktan dolayı Sizler ne yapıyorsunuz çıkıyormusunuz dikkatli olmalıyız bence

Ben heryere arabayla gidiyorum, babamlar yürüme mesafesinde 15 20 dklık yerdeler. Oraya gidersem gidiyorum ama tabi zorluyor. Bugün eşim cam sildi ben yanında getir götür yaptım çok sıcak perişanım şu an.

Ben heryere arabayla gidiyorum, babamlar yürüme mesafesinde 15 20 dklık yerdeler. Oraya gidersem gidiyorum ama tabi zorluyor. Bugün eşim cam sildi ben yanında getir götür yaptım çok sıcak perişanım şu an.
Aynen bende arabayla gidiyorum az önce de arabayla gittim ama yok yani araba değil uçak olsa çıkılacak gibi değilmiş dışarısı

ben her gün o sıcağa çıkıyorum maalesef hele maskeyle çalışmak çok zor.işede metroyla geliyorum metrolardada klima yasak şu an.içerisi cehennem sıcağı oluyor.kimse yerde vermiyor görmezden geliyorlar.bugün bi kadın sağolsun yer verdi.oturduğum yerdede yaşlı bir kadın vardı.sen bu halinle niye ayakta duruyorsun.ilk koltuklar hamilelerin kaldır sen otur diyo.dedim ben onu yapamam.kimseye kalk diyemem.olurmu canım diyeceksin onlar utansın diyo

önce markette bende göremedim heralde bitmiş dedim sonra baktım bu tarz şeyleri başka bir yere koymuşlar sevindim sen ne güzel takip ediyorsun.ben hiç bakmıyorum.aslında gayet güzel şeyler geliyormuş

Allah yardımcın olsun canım rabbim sabır versin öyle haklısın ki bu sıcakta çalışmak hele ki hamile halinle insanlar görmezden geliyor biliyorum bahsettiğim arkadaşımla beraber tramvaya binerdik vermezlerdi o da senin gibi söyleyemezdi ben kaldırırdım yanında olunca Müsade eder misiniz lütfen deyip oturtturdum insanlar çok anlayışsız aman tansiyonuna dikkat et canım bol su iç ki tansiyonun etkilenmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…