- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.061
sabahları zaten hahvaltım için evden dilimli tam buğday yada çavdar ekmekli sandviç getiriyorum. öğlenede olmadı burayada gene dilimli ekmeklerden alayım tost makinesi var burda peynir domates salatalık yoğurt falan yerim.mini bir buzdolabida var.idare edeceğim bir şekilde artık.olmadı sabah işe gelmeden aç karna ölçerim.öğlende tokluğu ölçerimEvet canım pamukla silmek en mantıklısı bende ilk zaman için ıslak mendil kullanırım belki hastanede falan ama sonra hemen Pamuğa döneceğim kurulamaya da lazım böyle şeyler :) al al daha gelir gerçi ama kaldıysa al koy pamuklu bez gibisi var mi
Evet dışardan yemek çok etkiliyor canım ama mecbursun orası ayrı mecbura kalınca tabi yiyeceksin evden birşeyler koysan artık mesela tam buğday ekmeğine sandviç gibi yapabilirsin çorba içebilirsin doyarsan tabi ben doymamevet evet var içinde iğnesi flaan da hazır oluyor yani iğneler bitince onunla işi bitiyor kullanılmıyor ama olsun senin işini görür biz iş yerinde arkadaşıma hep öyle ölçtük bi defter yaptık gün gün yazmıştık açken ölç sonra birseyler ye son lokmandan 2 Saat sonra ölçtüğüb senin tokluk kan şekerin
Aynen canım evden çıkmadan açlığı ölç zaten işe geldiğinde zaman geçer 2 saat sonra tokluk ölçersin bi tane küçük not defterine tut kendin hem göreceksin azaldıkça sen de mutlu olacaksın zaten o alacağın cihaz küçücük çanta da gezdiriyordu arkadaşım bizim baya işimize yaramıştı :) öğlen bizde ona yemek yedirmiyorduk dışardan yerse bile sulu yemek yiyordu o da tam buğday ekmeğiyle birlikte ya da hiç yemiyor evden getiriyordusabahları zaten hahvaltım için evden dilimli tam buğday yada çavdar ekmekli sandviç getiriyorum. öğlenede olmadı burayada gene dilimli ekmeklerden alayım tost makinesi var burda peynir domates salatalık yoğurt falan yerim.mini bir buzdolabida var.idare edeceğim bir şekilde artık.olmadı sabah işe gelmeden aç karna ölçerim.öğlende tokluğu ölçerim
doğru söylüyor annen canım.biz iyi olacağızki onlarsa iyi olsun.bebeklerimizin en çok bize ihtiyacı olacak.inşallah şu lohusalık sendromu denen şeyi yaşamayız.benim arkadaşım ilk bebeğinde yaşamıştı.ne eşimi,ne annemi,ne kayınvalidemi nede bebeği görmek istemiyordum diyo.bebeği alıyordum emziriyordum kapıdan geri veriyordum odadan çıkmıyordum diyo.ikinci çocuğunda öyle olmadı.aklına geldikçe üzülüyor.onu ilk zamanlar sevmedim diyeŞimdi böyle söylüyorm ya dün annem diyor ki öyle deme ben de seni düşünüyorum yorgunluktan burnunun üzerine mi düşeceksin sen de iyi ol onlar da iyi olsun ama sen olmadan onlar olmaz önce sen iyi ol diyor dmeek işte o bana kıyamıyor ben evlatlarıma herkes evladını düşünüyor
valla sağol canım öyle bir şeyin varlığından haberim bile yoktu çok iyi oldu bu.dediğin gibi evden çıkmadan ölçerim.öğlende yemeğimi yedikten iki saat sonra tokluk ölçerim.hem sonuçları bilirsem doktorada stressiz giderim bi sonraki ölçümeAynen canım evden çıkmadan açlığı ölç zaten işe geldiğinde zaman geçer 2 saat sonra tokluk ölçersin bi tane küçük not defterine tut kendin hem göreceksin azaldıkça sen de mutlu olacaksın zaten o alacağın cihaz küçücük çanta da gezdiriyordu arkadaşım bizim baya işimize yaramıştı :) öğlen bizde ona yemek yedirmiyorduk dışardan yerse bile sulu yemek yiyordu o da tam buğday ekmeğiyle birlikte ya da hiç yemiyor evden getiriyordu
Allah korusun ya benim de bir arkadaşımın ablasına olmuştu o da öyleydi bebeği hiç görmek istemiyordu annnesi bakıyordu o hep odada yatıyordu tabi geçti ama gene de olmasındoğru söylüyor annen canım.biz iyi olacağızki onlarsa iyi olsun.bebeklerimizin en çok bize ihtiyacı olacak.inşallah şu lohusalık sendromu denen şeyi yaşamayız.benim arkadaşım ilk bebeğinde yaşamıştı.ne eşimi,ne annemi,ne kayınvalidemi nede bebeği görmek istemiyordum diyo.bebeği alıyordum emziriyordum kapıdan geri veriyordum odadan çıkmıyordum diyo.ikinci çocuğunda öyle olmadı.aklına geldikçe üzülüyor.onu ilk zamanlar sevmedim diye
Rica ederim canım inşallah bulursun her eczanede var diye biliyorum biz kolay bulmuştuk tabi mesela o gün düşmüyordu hemen yediğiiini değiştiriyordu arkadaşım sonraki gün topluyordu derken derken hiç ilaçsız insülinsiz bitirdi hamileliği zaten gebelik bitince şeker de bitiyorvalla sağol canım öyle bir şeyin varlığından haberim bile yoktu çok iyi oldu bu.dediğin gibi evden çıkmadan ölçerim.öğlende yemeğimi yedikten iki saat sonra tokluk ölçerim.hem sonuçları bilirsem doktorada stressiz giderim bi sonraki ölçüme
Kadık ağrısı altta batma gibi şeyler oluyor bendede canım göbekte ağrı sanki bazen tabi çözemedim bende umarım normal şeylerdirKızlar göbekleriniz ne durumda benimki baya büyüdü vede çok sert hatta arada bir bir tarafı şişip sertleşiyor birde iki gündür kasık ağrılarım oluyor hafif hafif geçiyor yeni neyseki salı tekrar gidicem doktora sorarım sizde durumlar nası
Evet ikisi zor olacak ama şimdiden alıştırdık biz kendimizi neler yaparız nasıl olur planlar planlarsağlıklı olsunlar da bu günleri görmek mucize gibiydi öyle büyük ki rabbim çok şükür evlatlarımızı bize nasip etti Eşim sağolsun şuan çok yardımcı kayınvalidem de kalıyorum 1 ayı geçti o da bakar biliyorum annem zaten yanımda olacak bir süre tek onlar iyi olsun da ben Kafama huni takar gezerimm
Çok şükür bakarlar ikisi de kayınvalidem çalıştığı icin annem gibi bakamaz ama kasım da emekli sonra bakarım yardımcı olurum diyor doğum da yıllık izne çıkacak annem Ağustos da yanıma gelecek temizlikçi bayan bulduk onunla evi baştan aşağı temizleyecek sonra da bebişler için yanımda kalacak görümcem Fethiye de memur o da iznini doğuma göre aldı sağolsun o da yanımda olacak Atlatırız inşallahDağına göre kar bence senin hem kayinvalden hem annen eminim bir de gençler tecrübeliler.... Benim annem çok yaşlı farklı şehirde zaten aynı sehirde olsak da mümkün değil... Ablamlar var çok şükür ama ana gibi olur mu .. annesi genç olanlar şanslı bence .. sana gül gibi bakacaklar eminim.... Doğumdan sonra anne oluyoruz ama bize de annelik yapacak birine çok ihtiyacımız olacak ilk başlarda özellikle. Bebekleri alıp kucağına verirler sen de emzirirsin eşin de gazını çıkarır yerinden kalkmadan olur bence ilk başlarda :)
Evet ikisi zor olacak ama şimdiden alıştırdık biz kendimizi neler yaparız nasıl olur planlar planlarsağlıklı olsunlar da bu günleri görmek mucize gibiydi öyle büyük ki rabbim çok şükür evlatlarımızı bize nasip etti Eşim sağolsun şuan çok yardımcı kayınvalidem de kalıyorum 1 ayı geçti o da bakar biliyorum annem zaten yanımda olacak bir süre tek onlar iyi olsun da ben Kafama huni takar gezerimm
@canimmkendimm bende aldım battaniye ve ağız mendili.gerçekten güzeller ve fiyat çok uygun.zıbınlarada dalacaktımda 10 tane almıştım önceden.insan görünce kendini kaybediyor
aminn inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım.valla öyle herşeyi almak istiyorsun.bu anı o kadar bekledikki patlama yaşıyoruzOh maşallah senin kv'den iyi kadın belli. Benimde eşim çok yardımcı oluyor doğumdan sonrası içinde çok güveniyorum. Kardeşimde gelecek okul durumuna göre ilk zamanlar kalacak.
İnsan herşeyi almak istiyor gerçekten. Güzel günlerde kullansınlar inşallah..
Eşin desteği de çok önemli bu durumda zaten ne güzel destek Oluyormus canım Biraz o biraz kardeşin derken büyür gider inşallahOh maşallah senin kv'den iyi kadın belli. Benimde eşim çok yardımcı oluyor doğumdan sonrası içinde çok güveniyorum. Kardeşimde gelecek okul durumuna göre ilk zamanlar kalacak.
İnsan herşeyi almak istiyor gerçekten. Güzel günlerde kullansınlar inşallah..
aminn inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım.valla öyle herşeyi almak istiyorsun.bu anı o kadar bekledikki patlama yaşıyoruzve hiç erkek battaniyesi kalmamıştı hep kız kalmıştı şansıma
Eşin desteği de çok önemli bu durumda zaten ne güzel destek Oluyormus canım Biraz o biraz kardeşin derken büyür gider inşallah
Sağolsun canım inşallah da hep olurlarBu sene erkek bebek senesi diyorlar, şansında yaver gitmiş tabi, sabah kuyruk oluşmuştu bimin önünde.
Evet canım hatta en önemlisi eş bence. Sağolsun herşeye yardımcı oluyor elinden geldiği kadar.
Sağolsun canım inşallah da hep olurlarYa Kızlar ne kadar sıcak bi 10 dk dışarı çıkmam gerekti yemin ederim korktum hasta olacağım diye ilk kez çıkıyorum 10 gündür hiç çıkmıyorum sıcaktan dolayı Sizler ne yapıyorsunuz çıkıyormusunuz dikkatli olmalıyız bence
Aynen bende arabayla gidiyorum az önce de arabayla gittim ama yok yani araba değil uçak olsa çıkılacak gibi değilmiş dışarısıBen heryere arabayla gidiyorum, babamlar yürüme mesafesinde 15 20 dklık yerdeler. Oraya gidersem gidiyorum ama tabi zorluyor. Bugün eşim cam sildi ben yanında getir götür yaptım çok sıcak perişanım şu an.
ben her gün o sıcağa çıkıyorum maalesefSağolsun canım inşallah da hep olurlarYa Kızlar ne kadar sıcak bi 10 dk dışarı çıkmam gerekti yemin ederim korktum hasta olacağım diye ilk kez çıkıyorum 10 gündür hiç çıkmıyorum sıcaktan dolayı Sizler ne yapıyorsunuz çıkıyormusunuz dikkatli olmalıyız bence
önce markette bende göremedim heralde bitmiş dedim sonra baktım bu tarz şeyleri başka bir yere koymuşlar sevindimBu sene erkek bebek senesi diyorlar, şansında yaver gitmiş tabi, sabah kuyruk oluşmuştu bimin önünde.
Evet canım hatta en önemlisi eş bence. Sağolsun herşeye yardımcı oluyor elinden geldiği kadar.
Allah yardımcın olsun canım rabbim sabır versin öyle haklısın ki bu sıcakta çalışmak hele ki hamile halinle insanlar görmezden geliyor biliyorum bahsettiğim arkadaşımla beraber tramvaya binerdik vermezlerdi o da senin gibi söyleyemezdi ben kaldırırdım yanında olunca Müsade eder misiniz lütfen deyip oturtturdum insanlar çok anlayışsız aman tansiyonuna dikkat et canım bol su iç ki tansiyonun etkilenmesinben her gün o sıcağa çıkıyorum maalesefhele maskeyle çalışmak çok zor.işede metroyla geliyorum metrolardada klima yasak şu an.içerisi cehennem sıcağı oluyor.kimse yerde vermiyor görmezden geliyorlar.bugün bi kadın sağolsun yer verdi.oturduğum yerdede yaşlı bir kadın vardı.sen bu halinle niye ayakta duruyorsun.ilk koltuklar hamilelerin kaldır sen otur diyo.dedim ben onu yapamam.kimseye kalk diyemem.olurmu canım diyeceksin onlar utansın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?