- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.101
Bende olup olmadığını bilmiyorum genetik test yaptırmadık canım ama doktorum bırakmamam gerektiğini söylüyor ben progesteron kullanıyorum hala hap olarak o da kanı pohtılaştırırmıs yani mecburum aslında kullanmaya umarım buluruzİnşallah canım. Gerek var mı yokmu bilmiyorum ben pıhtılaşma yoktu çünkü bende ama yinede bırakmaya cesaret edemem.
Bende olup olmadığını bilmiyorum genetik test yaptırmadık canım ama doktorum bırakmamam gerektiğini söylüyor ben progesteron kullanıyorum hala hap olarak o da kanı pohtılaştırırmıs yani mecburum aslında kullanmaya umarım buluruz
Benşmde öyle çürüdü morardı gerginleştiği için iğne kolay oluyor amaBen progestanı 12.haftada bırakmıştım. Zaten artık riske atamayız. Çürüdü göbeğimin her yeri, göbek deliğimin etrafı bile morardı ama az kaldı Allahın izniyle.
Kızlar oksapar iğneleriniz ne durumda? Benim elimde şuan 5 kutu falan kaldı son zamana yetişmeyecek gibi duruyor ve iğne hala bulunamıyor covidlilere kullanılıyormuş tüm hastanelere toplatılmış eczanelere verilmiyormuş sizler n’aptınız acaba?
Canım ben mağazadan aldım ama sitesinde de aynı fiyatı baktım daBende onları kullanmayı düşünüyorum internet sitesinde mi indirim de yoksa kendi mağazasın da mi acaba
Yaklaşık dört ay falan ondan kullandım canım temizliyor hafif islatiyordum ıslak mendil degdirmeye kiyamamistim tabi sonra ıslak mendile geçtik ama ilk zamanlar çok kullandım benBen yüzünü temizliyodum yüz temizleme sütüyle hiç altını pamukla temizlemedim. Güzel temizliyo mu pamuklar kakasını falan? Ben pamuklu yenidoğan mendillerinden kullandım daha pratik dışarı çıkarken rahat oluyo onlar
45 kutuyu nasıl aldınCanım ben buldum 45 kutu aldım . Eczacı aradı beni depolarda arayıp kaç tane istediklerini soruyorlarmış istersen bir eczacını ara . Biliyorsun bende bulamıyordum
Çok iyi o zaman teşekkür ederim canımCanım ben mağazadan aldım ama sitesinde de aynı fiyatı baktım da
45 kutuyu nasıl aldınçok değil mi ki canım gerçi sabah akşam mi yapıyorsan ben 9 kutu alabiliyorum raporumla sadece Günde bir kez benim sorayım ama eczaneye bugün duydum ki buraya yazdıktan sonra depolara gelmeye başlamış
Çok iyi o zaman teşekkür ederim canım
Aaa öyle mi anladım canım yeter gibi 90’günlük olmuş oluyor. Eylül başında mi alacak konuştun mu doğum zamanını canımGünaydın canım . Ben 6000 Lik vuruluyorum onun içindede sadece iki iğne var eylüle kadar da yeter inşallah .
Aaa öyle mi anladım canım yeter gibi 90’günlük olmuş oluyor. Eylül başında mi alacak konuştun mu doğum zamanını canım
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun miniklerimiz inşallah önemli olan o canımDaha önce konuştuğumuzda Eylül başı gibi alırım demişti canım
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun miniklerimiz inşallah önemli olan o canım
Doğumdan sonra vurulacakmısınız kan sulandırıcıyı kızlar
Ben kullancam büyük ihtimal pıhtı olduğu için perinatolog 1,5 ay dedi ama bakalımDoğumdan sonra bırakıcam ben.
Doğumdan bir gün önce bırakacağım ben canımDoğumdan sonra vurulacakmısınız kan sulandırıcıyı kızlar
Benimde tam belli değil bakalım canım nasıl olacakDoğumdan bir gün önce bırakacağım ben canım
Genetik test yaptırmışmıydın sen canım yani pıhtılaşma varsa doğumdan sonra 1 ay daha devam ediliyor ama tedbir amaçlıysa doğumla birlikte bırakılıyorBenimde tam belli değil bakalım canım nasıl olacak
Yaptırdım canım pıhtılaşma var perinatolog 1,5ay dedi doğumdan sonra bakalım doktorum ne diyecek çok strese sokuyor şu iğne olayıGenetik test yaptırmışmıydın sen canım yani pıhtılaşma varsa doğumdan sonra 1 ay daha devam ediliyor ama tedbir amaçlıysa doğumla birlikte bırakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?