2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım. Gerek var mı yokmu bilmiyorum ben pıhtılaşma yoktu çünkü bende ama yinede bırakmaya cesaret edemem.
Bende olup olmadığını bilmiyorum genetik test yaptırmadık canım ama doktorum bırakmamam gerektiğini söylüyor ben progesteron kullanıyorum hala hap olarak o da kanı pohtılaştırırmıs yani mecburum aslında kullanmaya umarım buluruz

Ben progestanı 12.haftada bırakmıştım. Zaten artık riske atamayız. Çürüdü göbeğimin her yeri, göbek deliğimin etrafı bile morardı ama az kaldı Allahın izniyle.

Ben progestanı 12.haftada bırakmıştım. Zaten artık riske atamayız. Çürüdü göbeğimin her yeri, göbek deliğimin etrafı bile morardı ama az kaldı Allahın izniyle.
Benşmde öyle çürüdü morardı gerginleştiği için iğne kolay oluyor ama

Canım ben buldum 45 kutu aldım . Eczacı aradı beni depolarda arayıp kaç tane istediklerini soruyorlarmış istersen bir eczacını ara . Biliyorsun bende bulamıyordum

Yaklaşık dört ay falan ondan kullandım canım temizliyor hafif islatiyordum ıslak mendil degdirmeye kiyamamistim tabi sonra ıslak mendile geçtik ama ilk zamanlar çok kullandım ben

Canım ben buldum 45 kutu aldım . Eczacı aradı beni depolarda arayıp kaç tane istediklerini soruyorlarmış istersen bir eczacını ara . Biliyorsun bende bulamıyordum
45 kutuyu nasıl aldın çok değil mi ki canım gerçi sabah akşam mi yapıyorsan ben 9 kutu alabiliyorum raporumla sadece Günde bir kez benim sorayım ama eczaneye bugün duydum ki buraya yazdıktan sonra depolara gelmeye başlamış
Canım ben mağazadan aldım ama sitesinde de aynı fiyatı baktım da
Çok iyi o zaman teşekkür ederim canım

Günaydın canım . Ben 6000 Lik vuruluyorum onun içindede sadece iki iğne var eylüle kadar da yeter inşallah .

Genetik test yaptırmışmıydın sen canım yani pıhtılaşma varsa doğumdan sonra 1 ay daha devam ediliyor ama tedbir amaçlıysa doğumla birlikte bırakılıyor
Yaptırdım canım pıhtılaşma var perinatolog 1,5ay dedi doğumdan sonra bakalım doktorum ne diyecek çok strese sokuyor şu iğne olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…