- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.021
hadi yaa hiperaktif bi kız mı geliyor bana da yaniCan resmen ağrıtıyor benim kızda gündüz hep hareket halindeyiz ya çok hissetmiyoruz sen bir de çalışıyorsun akşam oturunca yada yatınca çok hissediyoruz aman hareketli olması iyi benim doktorum ultrason da bakarken de dedi maşallah ne hareketli kız bebek diye ablası da böyleydi hala duramaz yerinde hiçsende hazır ol
Bence de normal artık şişmeler olacak dmeek ki bundan sonra ellerimde oluyor benim ilk uyandığımda gün içerisinde geçiyor hafifliyor yani biraz sonra. Hayırlısıyla geçsin bugünler inşallah sıcaklar beni çok zorluyor evin içerisi 80 derece gibi hissetmeye başladımÇikolataya dikkat edicem artık, meyveyi de azaltıcam epey. Tansiyonum başlarda hep düşüyordu, bugün 11/7 çıktı evde, hastanede ayaklarım şişiyor dedim tekrar ölçüldü 12/7 çıktı. Artık bizim bu şişmeler normal bence.
Benimkide karnımı sallıyor, hatta göğsümün alt kısmında karnımın en üstüne vuruyor doktor yok o bebek değildir oraya kadar vuramaz daha dedi, ama resmen dışardan görünüyor.
valla çokta güzel her yere vuruyorlar inanmayan doktor gelsin baksınÇikolataya dikkat edicem artık, meyveyi de azaltıcam epey. Tansiyonum başlarda hep düşüyordu, bugün 11/7 çıktı evde, hastanede ayaklarım şişiyor dedim tekrar ölçüldü 12/7 çıktı. Artık bizim bu şişmeler normal bence.
Benimkide karnımı sallıyor, hatta göğsümün alt kısmında karnımın en üstüne vuruyor doktor yok o bebek değildir oraya kadar vuramaz daha dedi, ama resmen dışardan görünüyor.
Bence de normal artık şişmeler olacak dmeek ki bundan sonra ellerimde oluyor benim ilk uyandığımda gün içerisinde geçiyor hafifliyor yani biraz sonra. Hayırlısıyla geçsin bugünler inşallah sıcaklar beni çok zorluyor evin içerisi 80 derece gibi hissetmeye başladım
Yürümem benim de yavaşladı hatta evde balkondan odaya geliyorum Hem sıcaktan hem yorulmaktan nefesimi zor toplar oldum :) şaşırıyorum kendime dün yataktan doğrulamadım eşime dedim tut gülüyor gülme dedim ya kalkamıyorumBende gece olunca bacaklarımın diz kapağının aşağısından itibaren ayaklarıma kadar şişiyor, sabah yine aynı şekilde uyanıyorum gün içinde geçiyor gibi oluyor ama akşama doğru tekrar şişiyor. Yürümem çok yavaşladı, 15 dklık yolu yarım saatte yürüyorum. Sıcak fena bastırdı Ankaradada. Evimiz yüksek katta, karşımızda ormanlık alan var camlar açık hep esiyor ama yine terliyorum. Senin ikiz tabi daha zor.
valla çokta güzel her yere vuruyorlar inanmayan doktor gelsin baksınaynen dışardan belli oluyor çok net. bebek vurmuyorda ne vuracak oralara maşallah bizim sıpalara
Ben gece en az 3 kez tuvalete kalkıyorum zaten. Sabahları da eşim benden önce uyanmış oluyor, çayı demleyince uyandırmaya geliyor o tutup kaldırıyor.Yürümem benim de yavaşladı hatta evde balkondan odaya geliyorum Hem sıcaktan hem yorulmaktan nefesimi zor toplar oldum :) şaşırıyorum kendime dün yataktan doğrulamadım eşime dedim tut gülüyor gülme dedim ya kalkamıyorumevet camlar açıkta olsa esse de bunaltı geliyor bana uyuduktan 10 dk sonra su içinde terle uyanıyorum
Ben normalde yatak kenarından ordan burdan tutunup kalkıyorum kalkmaya çalışıyorum ama ağırlaştığımı hissediyorum artık gerçekten eskisi gibi değilim yoruluyorum nefesimi Toplayamıyorum kalkamıyorum Olsun onlar sağlıklı olsunlar da ben hepsine razıyımBen gece en az 3 kez tuvalete kalkıyorum zaten. Sabahları da eşim benden önce uyanmış oluyor, çayı demleyince uyandırmaya geliyor o tutup kaldırıyor.
Ben normalde yatak kenarından ordan burdan tutunup kalkıyorum kalkmaya çalışıyorum ama ağırlaştığımı hissediyorum artık gerçekten eskisi gibi değilim yoruluyorum nefesimi Toplayamıyorum kalkamıyorum Olsun onlar sağlıklı olsunlar da ben hepsine razıyım ❤ Ne diyelimanayız biz ana
aynen öyle canım çok şükür bin şükürBendede bi ağırlaşma var, ama canları sağolsun. Bugünlere gelebilmek için ne uğraşlar verdik. Çok şükür bugünümüze.
Jokerin uygulaması da var canım güvenli bir site yapmadım ama çevrem de alışveriş yapan arkadaşlar var memnun olmayan kimse duymadımm dahaKızlar joker diye bir web sitesi var ... oto koltuğu bebek arabası park yatak mama sandalyesi hepsi var. Güvenilir mi siz hiç alışveriş yaptınız mı oradan?
maşallah minik erkeğe yaasağlığı herşeyi iyi olsunda önden gitsin sen yavaş yavaş bence bişeyler almaya başla annesi ❤bak önden gidiyormuş minik kuş abur cubur bisküvi,çikolata arada yiyorum ama abartmadan.ama iş yerinde dışardan yemek söylemek zorundayım oda hep ekmek arası yada lavaş oluyor haliyle.onlardan korkuyorum bende.inşallah şu şeker yükleme sonucum normal gelir.
aynen yani bebişten başka ne olacak.şimdiye kadar hiç mi gaz sancısı çekmedik.nasıl olur biliyoruz sonuçta.doktorlar bazen sabit fikirli oluyorAynen başka ne olabilir ki. Bu yaşıma kadar olmayan bi şey, başka ne sebep olabilir. Ben 17 18 gibi bebeği hissediyorum dedim nerde dedi gösterdim yerini, yok daha erken o gazdır dedi, oğlan büyüdü tamda dediğim yerden vuruyor sürekli.
canım senin bu konuda çok yapacak bişeyin yok gibi.fazla rahat edemeyeceğin bir yerse elinden gelirse erken kaçmaya çalış bence.ben daha gitmeden beni strese sokan yerlere gitmeyi hiç istemem.onla yatar kalkarım gidene kadar.öyle rahat anne babalarada hayret ediyorum diyecek laf yokBuraya yaz mutlaka şeker yükleme sonucunu ben de artık yolculuk sonrası....
Kızlar eşimin ailesinin yanına gidiyorum bir sorunum yok onlarla çok şükür de görümcemin 6 yaşındaki oğlu ve 17 yaşındaki oğlu sürekli annenannedeler ve ev de çok geniş değil.... Bir de biz kedi götürüyoruz tam şenlik var yani... Sıcak bir yer iklim olarak ondan da korkuyorum İzmir tarafı. Evde tek bir yerde klima var..
Ne önerirsiniz mümkün mertebe kısa kalmaya çalışacağım ama bilemiyorum çok geriliyorum. Özellikle görümcemin çocuklarına çok ilgi göstermemesi ve akşam iş çıkışı almayıp gece alması cok sinir bozucu ama ben karışamiyorum. Alan memnun satan memnun diyeceğim o da değil... Annem de şikayet ediyor ama torun işte zayıf nokta dayanamıyor... Bazen hafta sonu bile almıyor. Kendisi de değişik işler peşinde koşuyor anlatsam buraya sığmaz. Ek işleri, eğitimleri, aof sınavları bitmiyor bunlar bitse gezmesi bitmiyor.. eşi de aynı kendisi gibi. Onlara göre çok normal bir durum bu ama ben anlamıyorum. Oğlu daha 2 yaşında değildi ek olarak dükkan açtı.. çevresi geniş habire yeni bir şeyler çıkıyor... Sonra dükkan kapandı başka bir şey ... Boş duramıyor ama çocuk hep annede.. sizce bu durumda ne yapmalıyım?
canım senin bu konuda çok yapacak bişeyin yok gibi.fazla rahat edemeyeceğin bir yerse elinden gelirse erken kaçmaya çalış bence.ben daha gitmeden beni strese sokan yerlere gitmeyi hiç istemem.onla yatar kalkarım gidene kadar.öyle rahat anne babalarada hayret ediyorum diyecek laf yok
aynen canım bazı yerlere gidip gitmemek gibi bir seçeneğimiz olmuyor maalesef.eşimde bayramda annesinin babasının yanına köye gidelim dedi doktor yolculuğa müsade ederse gideriz dedim.senden iş güç beklemezler heralde demi ? yani olabildiğince keyfini çıkarmaya çalış.bir de haklısın bu dönemde virüstü hamileliğin tehlikeli dönemleriydi derken bir yerede çıkamadık.güzel vakit geçirirsin umarım.sıcak biraz zorlar belki seni.Doğru diyosun da herhangi bir yer değil ki... Sonuçta illa ki gidilecek oraya gitmeme şansım yok çünkü kediyi bırakacak başka yerim de yok. Ben aslında uçakla direk kendi ailemin yanına gitmek isterdim ama bulunduğum şehirde havaalanı yok olsa virüs var hiç biri olmasa ben tek başıma nasıl uçak yolculuğu yapayım yani demem o ki özgür müyüz ki .. gidip gitmemek elimde değil... Sadece gittiğimde ne yapabilirim diye öyle dertlesmek istedim
Erken kaçmaya çalışacağım zaten. Keşke kendime ait yazlığım olsa. Kedimi de alır giderim yani... Ama maalesef yok ortak yazlik. Hiç yoktan çok çok iyi tabii. Orada da kendi ailemin üyeleri var ergen yegenler var herhalukarda çok rahat edemeyeceğim ama çok uzun zamandır aynı yerdeyiz küçük bir sehirdeyiz ailemizden uzağız ve gitmek gerekiyor kalalım gibi bir ihtimal yok yani sıkıldık da çok çünkü burda.
aynen canım bazı yerlere gidip gitmemek gibi bir seçeneğimiz olmuyor maalesef.eşimde bayramda annesinin babasının yanına köye gidelim dedi doktor yolculuğa müsade ederse gideriz dedim.senden iş güç beklemezler heralde demi ? yani olabildiğince keyfini çıkarmaya çalış.bir de haklısın bu dönemde virüstü hamileliğin tehlikeli dönemleriydi derken bir yerede çıkamadık.güzel vakit geçirirsin umarım.sıcak biraz zorlar belki seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?