- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.041
ben zıbın çok almıştım ama genede bakayımKızlar bime bebek battaniyesi zıbın ağız mendili filan geldi. Hepsinde %100 pamuk yazıyordu aldım hepsinden. Battaniyelerin kumaşı çok hoşuma gitti, E bebekte müslinler vardı yanlış hatırlamıyorsam 30 35 lira civarıydı. Ben tanesini 16 liraya aldım yumuşacık. Zıbınlarda güzel 2 tanesi 10 lira. Alan kadınlar vardı çok güzel al sende dediler öyle aldım, benim yaşına geldi hala bunlardan kullanıyorum diyen bi kadın vardı hatta.
benimkide baya büyüdü ve akşamları daha sert oluyor.benimde hep sağ tarafım daha şiş ve bebek en çok o tarafa vuruyor.bacakları poposumu orda artık bilmiyorumKızlar göbekleriniz ne durumda benimki baya büyüdü vede çok sert hatta arada bir bir tarafı şişip sertleşiyor birde iki gündür kasık ağrılarım oluyor hafif hafif geçiyor yeni neyseki salı tekrar gidicem doktora sorarım sizde durumlar nası
Bim e gelen ürünler fena olmuyor zaten iyi etmişsin alarak canım. Benim battaniyem baya oldu kayananam almış kalın pamuklu görümcem hastane çıkışı almış onda var arkadaşım ördürüyormuş iki taneKızlar bime bebek battaniyesi zıbın ağız mendili filan geldi. Hepsinde %100 pamuk yazıyordu aldım hepsinden. Battaniyelerin kumaşı çok hoşuma gitti, E bebekte müslinler vardı yanlış hatırlamıyorsam 30 35 lira civarıydı. Ben tanesini 16 liraya aldım yumuşacık. Zıbınlarda güzel 2 tanesi 10 lira. Alan kadınlar vardı çok güzel al sende dediler öyle aldım, benim yaşına geldi hala bunlardan kullanıyorum diyen bi kadın vardı hatta.
Canım Karnın sertleşmesi çok iyi birşey değil Bi tarafı sertse sorun yok bebek toplanıyordur ama normal de karın sertleşmesi rahim kasılması demek benim de olduğunda doktor hemen nst ye aldı ek ilaca başladı Doktoruna bilgi ver derim.Kızlar göbekleriniz ne durumda benimki baya büyüdü vede çok sert hatta arada bir bir tarafı şişip sertleşiyor birde iki gündür kasık ağrılarım oluyor hafif hafif geçiyor yeni neyseki salı tekrar gidicem doktora sorarım sizde durumlar nası
Valla bilemedim 4 gün önce doktorumdaydım söyledim hatta alttan da muayne etti sorun yok dedi sertleşmeyi bende okuyorum internette çok iyi değil neyse salı tekrar gidicem 1hafta içinde tekrar gitme hakkım var söylerim tekrarCanım Karnın sertleşmesi çok iyi birşey değil Bi tarafı sertse sorun yok bebek toplanıyordur ama normal de karın sertleşmesi rahim kasılması demek benim de olduğunda doktor hemen nst ye aldı ek ilaca başladı Doktoruna bilgi ver derim.
Senindemi olmuştu sertleşme kaçıncı haftadaCanım Karnın sertleşmesi çok iyi birşey değil Bi tarafı sertse sorun yok bebek toplanıyordur ama normal de karın sertleşmesi rahim kasılması demek benim de olduğunda doktor hemen nst ye aldı ek ilaca başladı Doktoruna bilgi ver derim.
Evet canım şuan 27 deyim 24 flaan gibi olmuştu bende yürüyemiyordum sertlikten baya baya sertti ama benim her tarafı öyleydi Bir tarafı değil. Doktor dedi ki hatta bir tarafı olsa normal bebek toplanabilir ama her yeri olunca risk dedi nst girdim sancı çıkmadı gene de hap başlatmıştı o zaman kasılma için 1 hafta kullandım geçti çok şükür şimdi yok bi de magnezyum sor doktoruna o da kasılmayı önlüyor çok güzel vitamin bu kasık vs Ağrın varsa alıyorSenindemi olmuştu sertleşme kaçıncı haftada
Anladım canım sorarım teşekkür ederimEvet canım şuan 27 deyim 24 flaan gibi olmuştu bende yürüyemiyordum sertlikten baya baya sertti ama benim her tarafı öyleydi Bir tarafı değil. Doktor dedi ki hatta bir tarafı olsa normal bebek toplanabilir ama her yeri olunca risk dedi nst girdim sancı çıkmadı gene de hap başlatmıştı o zaman kasılma için 1 hafta kullandım geçti çok şükür şimdi yok bi de magnezyum sor doktoruna o da kasılmayı önlüyor çok güzel vitamin bu kasık vs Ağrın varsa alıyor
ben zıbın çok almıştım ama genede bakayımbattaniyede görümcem hem müslin diktirecekti hemde kışlık örmüştü bende hastane için almıştım bi tane ama güzelse gene alabilirim sağol canım haber verdiğin için.sağlıkla kullansın bebişin inşallah ❤
Bim e gelen ürünler fena olmuyor zaten iyi etmişsin alarak canım. Benim battaniyem baya oldu kayananam almış kalın pamuklu görümcem hastane çıkışı almış onda var arkadaşım ördürüyormuş iki tanealmıcam hiç yani. Ama ağız bezleri çok iyi oluyor görümcem almış 4 5 paket alma dedi bana sırtına da koyarsın terleyince ben öyle de kullandım bunları dedi aklında olsun öyle de kullanabilirsin
Allah size bebeğiniz için en güzellerini en iyilerimi almayı yapmayı nasip etsin canım.zaten kendin beğenerek almak çok daha güzel.bşde bizim ilk bebekler olunca daha bi heyecanlı ve mutluluk verici oluyor❤ internetten baktımda battaniye benimde hoşuma gitti.fazla olsun ne olacak kullanılırBenim yoktu hiç, herşeyide kendim alıcam mecbur. Görümce yok, annem yok, kv varda yok. Ben battaniyeleri çok beğendim fiyatına göre çok iyi.. Çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla doğsun, sağlıkla kullansın aldıklarımızı.
Mantıklıymış bak bi kaç paket daha alayım sırt için iyi olur.
Olsun canım alırsın tek ki sağlıkla gelsin bebeğin önemli olan o. Daha biz doğum yapana kadar gelir hem hastane çıkışı alacaksın nasılsa orda da oluyor battaniye ben onları da kullanacağım. Evet sırtına ter için çok iyi oluyormus pamuklu ya bi kaç paket daha al koy canım hatta altını pamukla silersen eğer ıslak mendil değil de kurulamak içinde kullanabilirsinBenim yoktu hiç, herşeyide kendim alıcam mecbur. Görümce yok, annem yok, kv varda yok. Ben battaniyeleri çok beğendim fiyatına göre çok iyi.. Çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla doğsun, sağlıkla kullansın aldıklarımızı.
Mantıklıymış bak bi kaç paket daha alayım sırt için iyi olur.
Canım biraz yüksek ama çok değil şekerin yediklerine dikkat edersen toparlarsın eczaneler. De 50kızlar tokluk kan şekerim 157 çıkmışyediklerine artık dikkat edeceksin dedi.az az sık sık ye,beyaz ekmek,makarna,pilav,kızartma ve şekerden uzak dur,tam buğday yada çavdar günde 5 dilime kadar yiyebilirsin,ikindi ve kuşluk vakti ara öğün yap bir tane meyve yada kuruyemiş ye ve yatmadan önce bir bardak süt iç dedi doktor.ve 2 hafta sonra gel açlık ve tokluk kan şekerine bakalım dedi.kanım ve idrarım temiz çıkmış bişey yok dedi.
Allah size bebeğiniz için en güzellerini en iyilerimi almayı yapmayı nasip etsin canım.zaten kendin beğenerek almak çok daha güzel.bşde bizim ilk bebekler olunca daha bi heyecanlı ve mutluluk verici oluyor❤ internetten baktımda battaniye benimde hoşuma gitti.fazla olsun ne olacak kullanılıröğlen işyerimin yakınındaki bime gidip bi bakacağım
kızlar tokluk kan şekerim 157 çıkmışyediklerine artık dikkat edeceksin dedi.az az sık sık ye,beyaz ekmek,makarna,pilav,kızartma ve şekerden uzak dur,tam buğday yada çavdar günde 5 dilime kadar yiyebilirsin,ikindi ve kuşluk vakti ara öğün yap bir tane meyve yada kuruyemiş ye ve yatmadan önce bir bardak süt iç dedi doktor.ve 2 hafta sonra gel açlık ve tokluk kan şekerine bakalım dedi.kanım ve idrarım temiz çıkmış bişey yok dedi.
Olsun canım alırsın tek ki sağlıkla gelsin bebeğin önemli olan o. Daha biz doğum yapana kadar gelir hem hastane çıkışı alacaksın nasılsa orda da oluyor battaniye ben onları da kullanacağım. Evet sırtına ter için çok iyi oluyormus pamuklu ya bi kaç paket daha al koy canım hatta altını pamukla silersen eğer ıslak mendil değil de kurulamak içinde kullanabilirsin
işyerimde öğlen yediklerimin etkisi çok olmuştur.çünkü hep dışardan yedim ve genellikle ekmek arası şeylerdi.benim buraya bir çözüm bulmam lazım.bide akşamları dondurma çok kaşıkladımOlsun canım alırsın tek ki sağlıkla gelsin bebeğin önemli olan o. Daha biz doğum yapana kadar gelir hem hastane çıkışı alacaksın nasılsa orda da oluyor battaniye ben onları da kullanacağım. Evet sırtına ter için çok iyi oluyormus pamuklu ya bi kaç paket daha al koy canım hatta altını pamukla silersen eğer ıslak mendil değil de kurulamak içinde kullanabilirsin
Canım biraz yüksek ama çok değil şekerin yediklerine dikkat edersen toparlarsın eczaneler. De 50
TL ye şekerini ölçebileceğin böyle portatif aletler var bi tane al kendin kontrol et son lokmandan 2 saat sonra ölç mesela benim arkadaşım öyle öyle düşürdü şekerini hamileykeh
aynen insan çok duygulanıyor.insan aldığı şeyleri seviyor.dün biberonu gelmişti.eşim işten gelince gördü.gözleri doldu.şunları alacağımızı hayal bile edemiyordum dediŞimdi kaldırdım bi köşeye hepsi bir yıkanacak, ağlayacaktım nerdeyse insan minik minik gördükçe iyice sabırsızlanıyo..
Benimde 142 çıkmıştı, tok olup üstüne yükleme yapıldığı için normal dediler açlık tokluk baktılar tekrar onlarda normal çıkmıştı. Seninde çok yüksek değil. Dikkat ederek düşürebilirsin endişe etme.
Bende altını pamukla sileyim diye düşünüyorum, dediğin gibi kurulamak için iyi olur. Kaldıysa alayım çıkınca biraz daha.
Evet canım pamukla silmek en mantıklısı bende ilk zaman için ıslak mendil kullanırım belki hastanede falan ama sonra hemen Pamuğa döneceğim kurulamaya da lazım böyle şeyler :) al al daha gelir gerçi ama kaldıysa al koy pamuklu bez gibisi var miŞimdi kaldırdım bi köşeye hepsi bir yıkanacak, ağlayacaktım nerdeyse insan minik minik gördükçe iyice sabırsızlanıyo..
Benimde 142 çıkmıştı, tok olup üstüne yükleme yapıldığı için normal dediler açlık tokluk baktılar tekrar onlarda normal çıkmıştı. Seninde çok yüksek değil. Dikkat ederek düşürebilirsin endişe etme.
Bende altını pamukla sileyim diye düşünüyorum, dediğin gibi kurulamak için iyi olur. Kaldıysa alayım çıkınca biraz daha.
Evet dışardan yemek çok etkiliyor canım ama mecbursun orası ayrı mecbura kalınca tabi yiyeceksin evden birşeyler koysan artık mesela tam buğday ekmeğine sandviç gibi yapabilirsin çorba içebilirsin doyarsan tabi ben doymamişyerimde öğlen yediklerimin etkisi çok olmuştur.çünkü hep dışardan yedim ve genellikle ekmek arası şeylerdi.benim buraya bir çözüm bulmam lazım.bide akşamları dondurma çok kaşıkladımo kadar ucuza şeker ölçüm cihazı varmıymış ya hemen bugün sorayim eczaneye.takip edersem kafamda daha rahat olur.2 saat sonra ölçtüğüm benim tokluk şekerim olacak gene demi
aynen insan çok duygulanıyor.insan aldığı şeyleri seviyor.dün biberonu gelmişti.eşim işten gelince gördü.gözleri doldu.şunları alacağımızı hayal bile edemiyordum dediçok güzel duygular ve çok şükür aynen canım artık dikkat edeceğim mecbur.hem benim içimde iyi olur
Evet canım pamukla silmek en mantıklısı bende ilk zaman için ıslak mendil kullanırım belki hastanede falan ama sonra hemen Pamuğa döneceğim kurulamaya da lazım böyle şeyler :) al al daha gelir gerçi ama kaldıysa al koy pamuklu bez gibisi var mi
Evet ikisi zor olacak ama şimdiden alıştırdık biz kendimizi neler yaparız nasıl olur planlar planlarEşimde ilk pijama takımı geldiğinde ağlamıştı.. Biz olsun diye hayaller kurarken çok uzak geliyordu, çok şükür hayallerimizi yaşıyoruz..
Evet canım bizede iyi olur, doktorum dün şeker bebek için çok zararlı diye yeme dedi şekerli şeyleri.
Senin işin zor olacak, ikisine birden bölüneceksin. Rabbim kolaylık versin. Ama ne güzel olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?