- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.141
Anladım canım ben kaçma kaparsam bakalım 7,5 fazla geliyor bana ilk 3buçuk ay hiç kilo almadım kusmaktanBenim hiç mide bulantım olmammıştı 6.aya kadar 14 kilo almıştım zaten sonrasını düşün artık ama benimde yanlarda var üstte olmamıştı
Canım neler alacaksın bende bu hafta almayı düşünüyorum ama ne alcağımı bilmiyorumKızlar bugün alışverişe gidiyoruz. Eşim evdeydi sıcaklar iyice bastırmadan çıkalım dedi. Kıyafet işini tamamlıycaz inşallah. Emzik biberonda alıcam.. Mobilyaları en son alırız artık.
Benimki hem hiç bi yardımda bulunmayıp hem böyle sahiplendiği için deli ediyor beni.. Doğum sonrası kötü olmayız inşallah.
Yok erken değil canım benimde bu zamanlarda çok çatlamıştı göbeğim daha kötü çatlamıştı birde benim ten rengim çok beyaz belki ondan bukadar çatladı diye düşünüyorum ama aradan zaman geçtikçe inceliyor o çatlak görüntüsüAnladım canım ben kaçma kaparsam bakalım 7,5 fazla geliyor bana ilk 3buçuk ay hiç kilo almadım kusmaktansonradan aldım bunları tabi kan ilacıda yaptı birazını farkettim. Benimde üstte olmasın inş. Yaa senin kaçıncı haftada başladı çatlaklar benim ki erken mi oldu
benimde karnım çok büyüdü.gerçi kimisi 6 aya göre çok büyük diyor kimisi küçük diyorYok erken değil canım benimde bu zamanlarda çok çatlamıştı göbeğim daha kötü çatlamıştı birde benim ten rengim çok beyaz belki ondan bukadar çatladı diye düşünüyorum ama aradan zaman geçtikçe inceliyor o çatlak görüntüsü
Çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar
benimde karnım çok büyüdü.gerçi kimisi 6 aya göre çok büyük diyor kimisi küçük diyorbende 2 günde bir 4.aydan beri nemlendiriyorum ama ben esmer biriyim.çatlak göremedim henüz.yada ben anlamıyorum varsada
Canım neler alacaksın bende bu hafta almayı düşünüyorum ama ne alcağımı bilmiyorum
ben yorumlara bakarak bio oil almıştım onu kullanıyorum canımÇatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar
benim de karnım çok çabuk çıktı aksine.ve şu an baya baya var yani.bende sıcaklardan dolayı çok endişeliyim.şu an çok zor geliyor.ağustos sonuna kadar dayanabilirsem sonrasında evde olcam inşallah.işe gelip gitmek çok zorluyordu.artık sabah biraz erken çıkıyoruz eşim beni işe bırakıp öyle işe gidiyor oda.benim korkumda doğumHadi ya ... Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim çok çıkmadı kimse pek anlamıyor ama bundan sonra bebek şu anki halinden 3 kat fazla büyüyecek napcaz hiç aklim almıyor ve korkuyorum.
Bende babe çatlak kremi kullanıyorum canım. Ama bugün çok kaşıntım olduğundan mustelanın onarıcı kremini aldım ona başladımben yorumlara bakarak bio oil almıştım onu kullanıyorum canım
biz buraya sıcak diyoruz orayı hiç düşünemiyorumKızlar biz geldik kv evine hiç bir şey almadım sadece o dediğiniz gün Bim den zıbın ve penye battaniye aldım başka hiç bir şey yok donunce 1 hafta ayırıp herşeyi hazır edeceğim inşallah o da bayram sonrasi. Burda dışarı çıkılmaz çok sıcak. 38 39 derece evde mal gibi oturuyoruz. Ankara gibi değil.
mustelayada iyi diyorlar.inşallah faydası olur canım.benim kaşıntım olmadı ya.umarım çatlak olmaz.herkes hergün sür diyor ama ben iki günde bir duş aldığım için iki günde bir sürüyorum.Bende babe çatlak kremi kullanıyorum canım. Ama bugün çok kaşıntım olduğundan mustelanın onarıcı kremini aldım ona başladım
benim de karnım çok çabuk çıktı aksine.ve şu an baya baya var yani.bende sıcaklardan dolayı çok endişeliyim.şu an çok zor geliyor.ağustos sonuna kadar dayanabilirsem sonrasında evde olcam inşallah.işe gelip gitmek çok zorluyordu.artık sabah biraz erken çıkıyoruz eşim beni işe bırakıp öyle işe gidiyor oda.benim korkumda doğumya beceremezsem ya doğru ıkınamazsam diyorum.herkes bana gülüyor
Eve geçince atarım sizede. Tulum, zıbın, tek alt, önlük, havlu, biberon, emzik aldım. Beşik baktım karar verince sipariş edicem.Canım neler alacaksın bende bu hafta almayı düşünüyorum ama ne alcağımı bilmiyorum
Çok sinir bozucu. Benim de görümce maşallah 50 kaynanaya bedel. Çok beter. 5 yaşında çocuğu var sürekli kayinvaldem bakıyor 17 yaşında oğlu var önceki evliliğinden onu da annane büyüttü. Kendisi başka başka işler peşinde... Tatil yapmıyor eşi tarım sektöründe diye ama izin de almıyor eşi izin vermiyormus annesi ile bile gitmeye. Onun yüzünden eşim annesini alıp tatile gidemiyor. Tuhaf olan da herkes halinden memnun şikayet eden yok.
Dahası da var doğuma geleceğini söylemişti ama şimdi gelemem demis..çocuğu okula başlayacak izin alamazmis ben zaten inanmadım çok geleceğine bir faydası dokunan bir tip değil ama akıl vermeye gelince herşeye akıl veriyor. Çocuğunu annesi büyüttü ama çocuklarla ilgili en iyi o biliyor ahkam kesiyor uzman havasında. Ne diyeyim bilemiyorum.
bir risk olmadığı sürece normal doğum istiyorum.bakalım ilerleyen zamanlarda doktor ne diyecek.bakıyorum aslında bir sürü video falan da seyrettim ama başa gelmeden tam olarak nasıl olacak bilinmezNormal doğum mu istiyorsun ki? Instagram da orda burda bir sürü grup var içsel doğum bişeyler... oralardan danışmanlık alabilirsin. Nefes çalışmaları var bunun için... Kendimize güvenmek lazim da işte ben de korkuyorum...
Aynen canım benimde beyaz bende ondan öı diye düşündümYok erken değil canım benimde bu zamanlarda çok çatlamıştı göbeğim daha kötü çatlamıştı birde benim ten rengim çok beyaz belki ondan bukadar çatladı diye düşünüyorum ama aradan zaman geçtikçe inceliyor o çatlak görüntüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?