2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptırdım canım pıhtılaşma var perinatolog 1,5ay dedi doğumdan sonra bakalım doktorum ne diyecek çok strese sokuyor şu iğne olayı
O zaman evet kullanman gerekiyor canım. Neden strese giriyorsun ki napalım bebekler için herşeye değer Hem bundan önce de ne iğneler vurunduk

O zaman evet kullanman gerekiyor canım. Neden strese giriyorsun ki napalım bebekler için herşeye değer Hem bundan önce de ne iğneler vurunduk
Yok canım iğne vurulmaktan değil pıhtı olayı canımı sıkıyor normal yaşantında da coraspin iç arada dedi doktorum ilerde kalp krizi beyin kanaması riski oluyormuş pıhtılaşmam olduğu için ondan strse giriyorum

Kızlar çok geriliyorum bu benim kv'mi böyle acaba..? Dün konuşurken bebeğe battaniye aldım filan dedim eşimde vardı yanımda, dediki bende bi tane model gördüm internette ip alırsam örmeyi düşünüyorum. Sevindim bende olur tabi eline sağlık dedim, tansiyonum çıkıyo başım filan ağrımazsa örerim dedi hemen peşine.. Öyle diyorsan yorma kendini dedik konu kapandı. Bugün eşim aradı nasılsın tansiyonun ne durumda diye, iyiyim normalde döndü filan dedi, sonra bebekle ilgili başladı konuşmaya ben doğumdan sonra kalamam ama sen kalırsın artık karına bakarsın dedi bende kardeşimde yanımda olacak zaten bi aksilik olmazsa hem ben bakarım başımın çaresine dedim. Eşimi kastederek x yardım eder zaten bana dedim. Etsin tabi edecek dedi, sonra eşime zaten benim oğlum doğacak yakında sen istediğini yap esas oğlum geliyor dedi şakayla karışık.. Eşimde o senin torunun olacak dedi benim kızdığımı bildiği için, yoo o benim bebeğim diyor hala.. En ufak katkısı yok, sahiplenmede üstüne yok. Vallahi çok sinir oluyorum...

Göğüsleri çatlayan varmı daha önceden çatlamış olanlar doğumdan sonra o çatlaklar çok belli oluyor mu beyazlıyor mu

Vesile olmuş oldu Allah korusun büyük bir sorundan kurtuldun öyle düşün bence benim kayınvalidem 10 senedir falan kullanıyormuş kan sulandırıcı ömür boyu da kullanacak onda da var öyle sorun ve hiç bir sıkıntısı olmuyor korkma bence

bilerek mi yapıyorlar bizi mı sınıyorlar bilmiyorum.ben bazen diyorum yaşlı düşünemiyor benim ne hissedeceğimi deyip kendimi teselli ediyorum.benim kayınvalide iyidir hoştur ama bazen işte oda değişik değişik konuşur.işte alacam kızımı köye götürcem otların arasında yuvarlayacam falan.diyorum heves ediyordur tabiki ben nasıl istersem öyle olacak diyorum.sende öyle düşün canım ne derse desin o senin oğlun onun torunu istediği kadar sahiplensin. hem daha şimdiden ben kalamam sen bakarsın demek niye.bakıpta ne yapacak sırtında taşmı taşıyacak. sen riskli olmasına rağmen hamile halinle hastaneye gittin evini temizledin.hani bişey yapmasanda yağmasan bile gürle.boşver amaaannn hiç kafanı takma.ne dersi desin

Eşini yalnız bırakamazmış. Şimdiden bahane başladı. Çok sinir ediyorlar insanı. Hem ortada yok hem benden çok sahipleniyor. Sende takma sen olmadan nereye götürebilirmiş..

Evet canım öyle düşünüyorum yoksa nerden bilecektim herşeyde var bir hayır doktorda dedi normal bir insanın bile arada içmesi gerekiyor bunu dedi ihtimale karşı pıhtı olayı bir anlık Allah korusun

Eşini yalnız bırakamazmış. Şimdiden bahane başladı. Çok sinir ediyorlar insanı. Hem ortada yok hem benden çok sahipleniyor. Sende takma sen olmadan nereye götürebilirmiş..
öyle tabi canım biz istemedikten sonra hiç bir şey olmaz.o yüzden ben telefonda konuşurken o ne derse desin he deyip geçiyorum.o zaman olsun bakalım diyorum

öyle tabi canım biz istemedikten sonra hiç bir şey olmaz.o yüzden ben telefonda konuşurken o ne derse desin he deyip geçiyorum.o zaman olsun bakalım diyorum

Benimki hem hiç bi yardımda bulunmayıp hem böyle sahiplendiği için deli ediyor beni.. Doğum sonrası kötü olmayız inşallah.

Göğüsleri çatlayan varmı daha önceden çatlamış olanlar doğumdan sonra o çatlaklar çok belli oluyor mu beyazlıyor mu
Benim ilk oğlumda çok çatlamıştı sonradan beyaz ince şekilde belli oluyor ama ben çok kilo almıştım ilk hamileliğimde 28 kilo

Evet canım öyle düşünüyorum yoksa nerden bilecektim herşeyde var bir hayır doktorda dedi normal bir insanın bile arada içmesi gerekiyor bunu dedi ihtimale karşı pıhtı olayı bir anlık Allah korusun
Tabi ki de. Hiç korkma şimdiden sonra hapını kullanırsın Birşeycik olmaz sadece Kan verirken kanın durmuyor bi de diş çektirecek olursan onun haricinde rahat bile edersin

Benim ilk oğlumda çok çatlamıştı sonradan beyaz ince şekilde belli oluyor ama ben çok kilo almıştım ilk hamileliğimde 28 kilo
Kaçıncı aydan sonra çok aldın canım ben şuan 7,5kilo aldım yanlarında şuan üstlere geçmez inş. senin geçmişmiy üstlere

Tabi ki de. Hiç korkma şimdiden sonra hapını kullanırsın Birşeycik olmaz sadece Kan verirken kanın durmuyor bi de diş çektirecek olursan onun haricinde rahat bile edersin
Evet ya kan verirken fışkırıyor heryerden diş çektirmeyi bilmiyordum aklımda olsun oda inş. Canım ya

Kaçıncı aydan sonra çok aldın canım ben şuan 7,5kilo aldım yanlarında şuan üstlere geçmez inş. senin geçmişmiy üstlere
Benim hiç mide bulantım olmammıştı 6.aya kadar 14 kilo almıştım zaten sonrasını düşün artık ama benimde yanlarda var üstte olmamıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…