- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.441
Evet canım yiyenler varmış gerçekten :) Dr Banu çiftçi de senin dediğin gibi anlatmış ama ben daha hiç yemedim korkumdan
Ya evet bu çikolata işi riskli diyor benim doktorum hala sormuştum ben 3 ay bitince çok istiyorum yiyebilir miyim diye hayır sakın dedi bana rahim kasılmasına sebep oluyor erken doğum riski var dedi
Valla ne güzel benim doktorum Türk kahvesine normal kahveye çikolataya izin vermiyor Maalesef hiç brisini 6 6.5 aydır ağzıma sokmadımValla tüp bebek serüvenine kadar gördüğüm hamileler kaşık kaşık çikolatalar, gofretler yiyordu. Araştırdıkça o zararlı mı bu zararlı mı diye düşünür olduk. İlkinde ne çok dikkat etmiştim.. Bunda hemşirede öyle söyleyince yedim ilk zamanlar bile çok abartmadan. Geçen gün doktor şekerini çıkarır şeker bebeğe çok zararlı deyince azalttım. Ama gebe kadınsın canın isterse bi küçük parça bitter ye dedi hatta.
Evet benimde öyle oldu göbek deliğimn etrafı şiş resmen yumruk gibi şişik dıştanda belli oluyor iğne yaptıktan sonrada kendi kendine kan akıyor bakalım kola bi deniycem en azından azıcık rahatlatayım orayı diyorum biraz düzelsin bakalımBen bacaktan bi kere denedim işte dediğim gibi, resmen 10 gün mor gezdim. Fena halde acıttı canımı, doktorum demişti ama diğer yerler daha çok acır yap göbekten doğuma kadar diye.. Benim göbekte fena normalde, göbek deliğim bile kanlandı yeni geçiyor.
Valla ne güzel benim doktorum Türk kahvesine normal kahveye çikolataya izin vermiyor Maalesef hiç brisini 6 6.5 aydır ağzıma sokmadımsabırlıyım maşallah onun dışında kendi zararlı gördüğüm şeyleri de hiç yemedim az pişmiş yumurta asitli içecek hazır yemek gibi az kaldı güzel dayandık çok şükür
Evet benimde öyle oldu göbek deliğimn etrafı şiş resmen yumruk gibi şişik dıştanda belli oluyor iğne yaptıktan sonrada kendi kendine kan akıyor bakalım kola bi deniycem en azından azıcık rahatlatayım orayı diyorum biraz düzelsin bakalım
Eti hep sıkıyoruz ama bakalım gittiği yere kadar daha gidip kola geçip bi rahatlatıp tekrar dönebilirsem döncemMaşallah canım sana. Ben haftada 2 belki 3 kahve içiyorum. Günde 1 küçük fincana izin vermişti doktorum. Bende az pişmiş hiç bişey yemedim. Hamile kaldım kalalı 4 5 kez kola içtim dayanamadım..Dışarıdan daha öncede yediğimiz yerlerden yedim bişey yiyceksem. Ama senin kadar sabırlı olamadım.
Zaten artık göbeğimiz şiştiği için gerginleşti. Etini sıkarak dene biraz, benimde kan aktığı oluyor bazen. Tabi koldan istersen dene göbeğin rahatlar.
Allah yardımcımız olsun. Zor oluyor, rabbim mükafatını versin evlatlarımızı sağ salim kucaklayalım inşallah.Eti hep sıkıyoruz ama bakalım gittiği yere kadar daha gidip kola geçip bi rahatlatıp tekrar dönebilirsem döncem
Aminnn canım inşAllahAllah yardımcımız olsun. Zor oluyor, rabbim mükafatını versin evlatlarımızı sağ salim kucaklayalım inşallah.
Ohh benim yerime de iç canımMaşallah canım sana. Ben haftada 2 belki 3 kahve içiyorum. Günde 1 küçük fincana izin vermişti doktorum. Bende az pişmiş hiç bişey yemedim. Hamile kaldım kalalı 4 5 kez kola içtim dayanamadım..Dışarıdan daha öncede yediğimiz yerlerden yedim bişey yiyceksem. Ama senin kadar sabırlı olamadım.
Zaten artık göbeğimiz şiştiği için gerginleşti. Etini sıkarak dene biraz, benimde kan aktığı oluyor bazen. Tabi koldan istersen dene göbeğin rahatlar.
Canım zaten yikadiklarim yeni kıyafetler ,ablasindan kalanlar da yıkadım ama onları geçen hafta sarardiklari için normal deterjanla yikamistim şimdi deterjanı gitsin diye granulle yıkadım yani kirli bir şey yikamadigim için anlayamadım açıkçası ama kokusu güzeldi beğendimGranül iyi sonuç verdi mi?
Ohh benim yerime de iç canımAfiyet olsun
Normal de diğer gebelerine haftada bir kahve müsaadesi var ama bana izin vermedikanama çok yaşadım bi de Karnım sertleşti bi dönem falan erken doğumdan tedirgin oldu baya sanırım o da. Olsun ben görümceme sipariş verdim doğum yaptığım da Tabi ne zaman yemeye başlarım bilmiyorm sezaryen olacağından ama olsun yemeye başladığım da büyük bir çikolata (sütlü, beyaz :) ) bir de Türk kahvesi getirecek büyük bir fincan
Az kaldı evet canım. Tek ki onlar iyi olsun diye hepimizin çabası rabbim hepimize bu günleri görmeyi nasip etti nerden nereye geldik Ocak’tan beri ne güzel zamanlardı aslında şöyle dönüp bakınca korku telaş heyecan mutluluk ne ararsan vardıOh yarasın. Az kaldı canım. Kuzular ne şanslı, nelerden feragat ediyorsun.
Az kaldı evet canım. Tek ki onlar iyi olsun diye hepimizin çabası rabbim hepimize bu günleri görmeyi nasip etti nerden nereye geldik Ocak’tan beri ne güzel zamanlardı aslında şöyle dönüp bakınca korku telaş heyecan mutluluk ne ararsan vardıbitirmek üzereyiz artık
Az kaldı evet canım. Tek ki onlar iyi olsun diye hepimizin çabası rabbim hepimize bu günleri görmeyi nasip etti nerden nereye geldik Ocak’tan beri ne güzel zamanlardı aslında şöyle dönüp bakınca korku telaş heyecan mutluluk ne ararsan vardıbitirmek üzereyiz artık
günaydın kızlar❤ ilk bu sayfaya yazdığım zamanları hatırladım.transferin 12.günü kan vermiştim sonucu bekliyordum.sonucu aslında sistemden görebilirdim ama korkudan öğleden sonra doktordan duymayı beklemiştim.burda herkes biz çatladık meraktan baksana,sen bakmıyorsan getir biz bakalım demiştiNe komik geliyor şimdi, bulantım vardı geçti niye acaba bulantım yok niye acaba..? Şuraya uzandım bişey olur mu, hapşırdım kasığım battı bişey olur mu..
Ay evet okuyunca sesli güldümNe komik geliyor şimdi, bulantım vardı geçti niye acaba bulantım yok niye acaba..? Şuraya uzandım bişey olur mu, hapşırdım kasığım battı bişey olur mu..
Günaydın canım ,günaydın kızlar❤ ilk bu sayfaya yazdığım zamanları hatırladım.transferin 12.günü kan vermiştim sonucu bekliyordum.sonucu aslında sistemden görebilirdim ama korkudan öğleden sonra doktordan duymayı beklemiştim.burda herkes biz çatladık meraktan baksana,sen bakmıyorsan getir biz bakalım demiştidoktorun bütün süreci sayıp sonunda oldu demesi,eşimle odadan ağlayarak çıkışım,ilk kesesini gördüğümüz gün elime verdikleri fotoğrafa eve gidene kadar bakmıştım,hatta günlerce bakmıştım o kese fotoğrafına şimdi karnımı şekilden şekile sokacak kadar büyümüş bir bıcırık var içimde ve biz şimdi ne alalım ne yapalım onları konuşuyoruz.çok şükür bugünlerimize
günaydın kızlar❤ ilk bu sayfaya yazdığım zamanları hatırladım.transferin 12.günü kan vermiştim sonucu bekliyordum.sonucu aslında sistemden görebilirdim ama korkudan öğleden sonra doktordan duymayı beklemiştim.burda herkes biz çatladık meraktan baksana,sen bakmıyorsan getir biz bakalım demiştidoktorun bütün süreci sayıp sonunda oldu demesi,eşimle odadan ağlayarak çıkışım,ilk kesesini gördüğümüz gün elime verdikleri fotoğrafa eve gidene kadar bakmıştım,hatta günlerce bakmıştım o kese fotoğrafına şimdi karnımı şekilden şekile sokacak kadar büyümüş bir bıcırık var içimde ve biz şimdi ne alalım ne yapalım onları konuşuyoruz.çok şükür bugünlerimize
Ay evet okuyunca sesli güldümneler neler sormuştuk birbirimize gerçekten Allah’ıma binlerce kez şükür
İlk kalp atımını gece kanamayla gittiğim de duymuştum anladım o zaman mucize olduğunu zatenBende doktora kalp atışı için gittiğimde tüp bebek odasında bakmıştı, o ultrasonda ses yok takip etti kalp atışı var ben görüyorum istersen yukarıda tekrar bakalım ama 2 kez ultrasona girme herşey yolunda demişti ben adama emin misiniz herşey yolunda mı diye sormuştum tekrar.Yolunda yolunda sakin ol artık diye gülmüştü..
Sürekli hastaneye gitmek istiyordum, eşim bebeğimiz gayet iyi kuruntu yapıyorsun diyordu, ben tutturuyordum ama bugün bulantım geçti, bugün şöyle oldu, bugün böyle oldu..
Ayyy bende ilk kanamayla gittiğim de acilde duymuştum ilk kalp atımını aklımda binbir türlü düşünceyle korku panik hepsi aynı anda vardı sonra o sesi duyunca hepsi gitmiştiİlk kalp atımını gece kanamayla gittiğim de duymuştum anladım o zaman mucize olduğunu zaten❤ Rabbim kimseye öyle zor bir gece yaşatmasın Gidene kadar Yerde mi gökte miydim belli değildi arabada bağıra bağıra ağlıyordum eşim sakinleştiriyordu yapma ne olur böyle sen daha önemlisin diye aklımız başımızdan gitmişti sonra doktorumuz geldi 15 dk içinde ultrasona girdim bekliyorum tabi ama hala hıçkırarak ağlıyorum ama zıplarsan olmaz ki dedi güldü gel babası dedi bir açtı kalp atımını dünyada daha mutlu olduğum hiç bir anı hatırlamıyorum..
Bende ağlayarak yazdımAyyy bende ilk kanamayla gittiğim de acilde duymuştum ilk kalp atımını aklımda binbir türlü düşünceyle korku panik hepsi aynı anda vardı sonra o sesi duyunca hepsi gitmiştigözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı tekrar yaşadım sanki o ilk heyecanları çok şükür bugünlerimize sağ Salim kucağımıza aldığımız günlerimiz de gelsin inşallah
İlk kalp atımını gece kanamayla gittiğim de duymuştum anladım o zaman mucize olduğunu zaten❤ Rabbim kimseye öyle zor bir gece yaşatmasın Gidene kadar Yerde mi gökte miydim belli değildi arabada bağıra bağıra ağlıyordum eşim sakinleştiriyordu yapma ne olur böyle sen daha önemlisin diye aklımız başımızdan gitmişti sonra doktorumuz geldi 15 dk içinde ultrasona girdim bekliyorum tabi ama hala hıçkırarak ağlıyorum ama zıplarsan olmaz ki dedi güldü gel babası dedi bir açtı kalp atımını dünyada daha mutlu olduğum hiç bir anı hatırlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?