2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu arada beşik olarak anne yanı bunu tercih ettim ben. Kalitesini duruşunu çok beğendim . Aldığım yerde çok ilgili ve alakalıydı. Düşünürseniz tavsiye ederim

Eklentiler

• AB865260-9FDE-4530-B372-553DD0F43F2D.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 32
Friendly organic ve frosch da iyiymiş. Hatta bir arkadaşım frosch un leke çıkarıcısı iyi dedi. Yumuşatıcı kullanmak şart mı bebek deterjanı kendi başına yumuşatıcı özelliği içermez mi?
o dediklerine hiç bakmadım ben canım.bunu mühendisinoğlun da görmüştüm,birazda araştırınca kafama yattı bi deneyim dedim.yumuşatıcı şartmı bilmiyorum.leke çıkartıcısına bakarken set olarak görünce öyle aldım

Kızlar bu arada beşik olarak anne yanı bunu tercih ettim ben. Kalitesini duruşunu çok beğendim . Aldığım yerde çok ilgili ve alakalıydı. Düşünürseniz tavsiye ederim
güzel günlerde sağlıkla kullanın canım çok güzelmiş nerden aldın fiyatı ne kadardı ?

tamam bende bi bakınayım sayfaya canı .normalde civilden bi ahşap beşiğe karar vermiştim bunada bi göz gezdireyim

canım mommm sormuştu

Ben yiyorum zararı neymiş ki.... maydonoz idrar yollarına da iyi bildiğim kadarıyla.

Ben yiyorum zararı neymiş ki.... maydonoz idrar yollarına da iyi bildiğim kadarıyla.
Hamilelik başında Düşük tehdidi Şimdiler de erken doğum tehlikesi diyorlar ama geçen Banu çiftçinin yazısını okudum diyor ki bir Demet maydonozu kaynatıp suyunu içmediğiniz sürece yemekte salata olan maydonoz birşey yapmaz diyor ama normal de de yemeyin diyorlar

Hadi ya canım offf valla bende çok korkuyorum yaa bi kere deneyebilirsem bi deniycem bakalım senin göbek ne durumda
Bende yemiyorum canım tek tük belki bişeylerin içinde ufakta olsa gitmiştir ama öyle yediğim olmadı

Valla zor oluyor canım göbekten benc e devam et benim göbek gergin baya büyüdü onun için daha rahat oluyor mor tabi o ayrı beze de var ama.
Belki aynen yediğim şeylerde gitmiş olabilir 2 kez dışarda yedik zaten sadece

Bakalım canım edebilirsem etcem yoksa bir deniycem kolu şeffaf akıntı geliyor mu senden canım benden gliyor enfeksiyon geçmedi ondan mı acaba normaldede gelebiliyormu şeffaf renkte yumurta akı gibi

Canım ilk transfer olduğum zaman hemşireme sormuştum bende merak edip o da Demet Demet yemedikten sonra yemeklerin için de ya da salatanın içinde yediğin maydonozdan hiç bişi olmaz demişti bende yiyorum içinde maydonoz olan şeyleri en başından beri çok şükür bişi olmadı

Bende çok korkuyorum ama göbek fena oldu cesaret edebilirsem bi deniycem koldan

Ben bacaktan bi kere denedim işte dediğim gibi, resmen 10 gün mor gezdim. Fena halde acıttı canımı, doktorum demişti ama diğer yerler daha çok acır yap göbekten doğuma kadar diye.. Benim göbekte fena normalde, göbek deliğim bile kanlandı yeni geçiyor.

Ben yiyorum canım salata içinde ve yemekte. Hatta yeni hamile kaldığım sıra canım kısır çekmişti kaç kez yapıp yemiştim. Kaynatıp suyunu içmedikten sonra azıcık maydonozdan bişey olacağını düşünmüyorum, doktorlarda öyle söylüyor zaten. Ben ilk transferde çikolata yememiştim, 2.transferime girerken hemşire çikolata ikram etti, yemeyim iyi değilmiş demiştim kim söyledi onu yok öyle bişey demişti, transferden beri yedim çikolata.

Evet canım yiyenler varmış gerçekten :) Dr Banu çiftçi de senin dediğin gibi anlatmış ama ben daha hiç yemedim korkumdan
Ya evet bu çikolata işi riskli diyor benim doktorum hala sormuştum ben 3 ay bitince çok istiyorum yiyebilir miyim diye hayır sakın dedi bana rahim kasılmasına sebep oluyor erken doğum riski var dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…