- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.461
Çooookkk şükür Canımİlk 3 boyutlu ultrasonda 16 haftalıkken görmüştük, minicikti hareketlerini izlemek nasıl iyi gelmişti. Şimdi dışarıdan belli oluyor tekmeleri.
Bn minoris aldım canım şovu deterjan leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici şampuan mustelanın hoşgeldin bebek setini aldımValla bu gece az bir ağrı vardı inşallah bu şekilde defolur gider
Bir şey soracağım bebek için deterjan leke çıkarıcı var ya hani yumuşatıcı yok di mi ve bu deterjan ve leke çıkarıcı için önerileriniz olmuş muydu burada? Minoris miydi? Hangi markayı alıyoruz? Şampuan da oluyor galiba.
ayy okurken çok duygulandımİlk kalp atımını gece kanamayla gittiğim de duymuştum anladım o zaman mucize olduğunu zaten❤ Rabbim kimseye öyle zor bir gece yaşatmasın Gidene kadar Yerde mi gökte miydim belli değildi arabada bağıra bağıra ağlıyordum eşim sakinleştiriyordu yapma ne olur böyle sen daha önemlisin diye aklımız başımızdan gitmişti sonra doktorumuz geldi 15 dk içinde ultrasona girdim bekliyorum tabi ama hala hıçkırarak ağlıyorum ama zıplarsan olmaz ki dedi güldü gel babası dedi bir açtı kalp atımını dünyada daha mutlu olduğum hiç bir anı hatırlamıyorum..
Ultrasona girince rahatlıyorduk ama o rahatlık bir gün bile sürmüyorduki,en ufak şeyde evhama başlıyordukBende doktora kalp atışı için gittiğimde tüp bebek odasında bakmıştı, o ultrasonda ses yok takip etti kalp atışı var ben görüyorum istersen yukarıda tekrar bakalım ama 2 kez ultrasona girme herşey yolunda demişti ben adama emin misiniz herşey yolunda mı diye sormuştum tekrar.Yolunda yolunda sakin ol artık diye gülmüştü..
Sürekli hastaneye gitmek istiyordum, eşim bebeğimiz gayet iyi kuruntu yapıyorsun diyordu, ben tutturuyordum ama bugün bulantım geçti, bugün şöyle oldu, bugün böyle oldu..
biz karar verdik çoktan.Alin olacak ismiKızlar isim neden konuşmuyoruz karar verdiniz mi isimlere biz hala kararsızız herkes sorup duruyor tavsiyelere açığım❤
Seninki kızdı dimi canım ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isimbiz karar verdik çoktan.Alin olacak ismibabam o nasıl isimmiş o da neymiş diyordu.şimdi konuşurken Alin ne yapıyor diyo.herkes alıştı ismine erkek olsaydı Ali Emre olacaktı.kız ismi olarak şunlarıda düşünmüştük, Cemre,Masal,Mevsim,Burçe..
Çok şükür bugünlerimize.Ultrasona girince rahatlıyorduk ama o rahatlık bir gün bile sürmüyorduki,en ufak şeyde evhama başlıyordukkendimizi hemen buraya atıyorduk kızlarrr bende şöyle oldu sizdede oluyormu çok şükür hepsi geride kaldı
biz karar verdik çoktan.Alin olacak ismibabam o nasıl isimmiş o da neymiş diyordu.şimdi konuşurken Alin ne yapıyor diyo.herkes alıştı ismine erkek olsaydı Ali Emre olacaktı.kız ismi olarak şunlarıda düşünmüştük, Cemre,Masal,Mevsim,Burçe..
Seninki kızdı dimi canım ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim❤ Benimki erkek bi çağan aklımda ama hala karar veremedik
Evet canım benim çok olmuştu Allah korusun aynı adet gibiydi hatta ne adeti daha da fazlaydı aklım basımdan gitmişti o gece gerçekten ayağa kalktığım anda bacaklarımdan süzülmüştü resmen kanlar.. rabbim ol deyince oluyor işte çok şükür bin şükürayy okurken çok duygulandımsenin kanama olayını çok net hatırlıyorum bide.baya baya kanamam oldu demiştin,o gün yazdıklarını okurken korkmuştum hatta banada olursa diye gerçekten hayatta bir mucize varsa oda içimizde taşıdığımız bu minikler ❤
Hahah benim hala öyle sizin geçti mi gerçektenUltrasona girince rahatlıyorduk ama o rahatlık bir gün bile sürmüyorduki,en ufak şeyde evhama başlıyordukkendimizi hemen buraya atıyorduk kızlarrr bende şöyle oldu sizdede oluyormu çok şükür hepsi geride kaldı
evet canım kız benimkiSeninki kızdı dimi canım ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim❤ Benimki erkek bi çağan aklımda ama hala karar veremedik
Aminn canım,hepimizinki adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inşallahÇok şükür bugünlerimize.
Maşallah canım, adıyla yaşasın.
aynen yaa çok iyi hatırlıyorum hatta ablamlarada bahsetmiştim çok etkilenmiştim.Işte Allah nasip edecekse ne olursa olsun nasip ediyorEvet canım benim çok olmuştu Allah korusun aynı adet gibiydi hatta ne adeti daha da fazlaydı aklım basımdan gitmişti o gece gerçekten ayağa kalktığım anda bacaklarımdan süzülmüştü resmen kanlar.. rabbim ol deyince oluyor işte çok şükür bin şükürEvet hepsi birer mucize rabbimin bizlere hediyesi
Hahah benim hala öyle sizin geçti mi gerçekten2 saat hareket etmesinler karnıma falan dokunuyorum hadi diye
Ohhh maşallahevet canım kız benimkiAminn hepimizinki inşallah Çağan güzel isim bence,kulağa hoş geliyor
Aminn canım,hepimizinki adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inşallah❤
aynen yaa çok iyi hatırlıyorum hatta ablamlarada bahsetmiştim çok etkilenmiştim.Işte Allah nasip edecekse ne olursa olsun nasip ediyormaşallah savaşçı miniklerimize valla ben eskiye göre rahatım artık.çünkü maşallah benim kız hiç uyumuyo galiba karnımda tusunami yaratıyor cadı.hareket etmediği zamanda karnımı seviyorum hemen pıt diye vuruyor,o zaman çok mutlu oluyorum
ne yapsınlar minikler yaa.bizimkiler tek başlarına rahat rahat takılıyorlar.dediğin gibi senin yavrular büyüdükçe yerleri daralıyor o yüzdende hareketleri kısıtlıdır.sağlıkları yerinde olsunda hareketleri az olsun.doğduklarında acısını çıkarırlarOhhh maşallah ❤ Bizim yerimiz daralmaya başladı iyice yavrularım ya zor sığıyorlar herhalde bi gün çok hareketli oluyorlar bi gün neredeyse jiç sesleri çıkmıyor valla
iyi bari canım içinde kafanda rahatlamıştırMrb kizlar bugun cocuk hareket etmedi. Belkide etti hissetmedim temizlik yaptik esimle tum gun.
En son ultrasona 22 haftalikken vermislerdi. Hissetmedigimi firsat bilip acile gittim hemde gormus olurum dedim.
Bebek kafasi asagi pozisyon almis. Ve ayaklari plasentaya degermis. Plasenta yastik gibi oldugu icin ayaklarini hissetmeyebilirmisim.
Vallah rahatladim sukuriyi bari canım içinde kafanda rahatlamıştırmaşallah kuzuya keyfi yerinde demekki
Hahah benim hala öyle sizin geçti mi gerçekten2 saat hareket etmesinler karnıma falan dokunuyorum hadi diye
Mrb kizlar bugun cocuk hareket etmedi. Belkide etti hissetmedim temizlik yaptik esimle tum gun.
En son ultrasona 22 haftalikken vermislerdi. Hissetmedigimi firsat bilip acile gittim hemde gormus olurum dedim.
Bebek kafasi asagi pozisyon almis. Ve ayaklari plasentaya degermis. Plasenta yastik gibi oldugu icin ayaklarini hissetmeyebilirmisim.
Sagol cnm. Karninda yer var. Geri donme imkani var dedi.Oh maşallah canım. Ben haftaiçi gittiğimde yaklaşık 30 haftalıktı ölçümleri ama hala kafası yukarıdaydı. Seninki şimdiden pozisyon almış.
Valla bilmiyorum benimki dönecek mi? Ayaklarını idrar torbamın üstünde hissediyorum. Kurban olduğum bayılıyor orda tepinmeye.Sagol cnm. Karninda yer var. Geri donme imkani var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?