2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bn minoris aldım canım şovu deterjan leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici şampuan mustelanın hoşgeldin bebek setini aldım

Kızlar isim neden konuşmuyoruz karar verdiniz mi isimlere biz hala kararsızız herkes sorup duruyor tavsiyelere açığım

ayy okurken çok duygulandım senin kanama olayını çok net hatırlıyorum bide.baya baya kanamam oldu demiştin,o gün yazdıklarını okurken korkmuştum hatta banada olursa diye gerçekten hayatta bir mucize varsa oda içimizde taşıdığımız bu minikler ❤

Ultrasona girince rahatlıyorduk ama o rahatlık bir gün bile sürmüyorduki,en ufak şeyde evhama başlıyorduk kendimizi hemen buraya atıyorduk kızlarrr bende şöyle oldu sizdede oluyormuçok şükür hepsi geride kaldı

Kızlar isim neden konuşmuyoruz karar verdiniz mi isimlere biz hala kararsızız herkes sorup duruyor tavsiyelere açığım
biz karar verdik çoktan.Alin olacak ismi babam o nasıl isimmiş o da neymiş diyordu.şimdi konuşurken Alin ne yapıyor diyo.herkes alıştı ismine erkek olsaydı Ali Emre olacaktı.kız ismi olarak şunlarıda düşünmüştük, Cemre,Masal,Mevsim,Burçe..

Seninki kızdı dimi canım ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim Benimki erkek bi çağan aklımda ama hala karar veremedik

Çok şükür bugünlerimize.

Maşallah canım, adıyla yaşasın.

Evet canım benim çok olmuştu Allah korusun aynı adet gibiydi hatta ne adeti daha da fazlaydı aklım basımdan gitmişti o gece gerçekten ayağa kalktığım anda bacaklarımdan süzülmüştü resmen kanlar.. rabbim ol deyince oluyor işte çok şükür bin şükür Evet hepsi birer mucize rabbimin bizlere hediyesi
Hahah benim hala öyle sizin geçti mi gerçekten 2 saat hareket etmesinler karnıma falan dokunuyorum hadi diye

Seninki kızdı dimi canım ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim ❤ Benimki erkek bi çağan aklımda ama hala karar veremedik
evet canım kız benimki Aminn hepimizinki inşallah Çağan güzel isim bence,kulağa hoş geliyor
Çok şükür bugünlerimize.

Maşallah canım, adıyla yaşasın.
Aminn canım,hepimizinki adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inşallah
aynen yaa çok iyi hatırlıyorum hatta ablamlarada bahsetmiştim çok etkilenmiştim.Işte Allah nasip edecekse ne olursa olsun nasip ediyormaşallah savaşçı miniklerimize valla ben eskiye göre rahatım artık.çünkü maşallah benim kız hiç uyumuyo galibakarnımda tusunami yaratıyor cadı.hareket etmediği zamanda karnımı seviyorum hemen pıt diye vuruyor,o zaman çok mutlu oluyorum

Ohhh maşallah Bizim yerimiz daralmaya başladı iyice yavrularım ya zor sığıyorlar herhalde bi gün çok hareketli oluyorlar bi gün neredeyse jiç sesleri çıkmıyor valla

Mrb kizlar bugun cocuk hareket etmedi. Belkide etti hissetmedim temizlik yaptik esimle tum gun.
En son ultrasona 22 haftalikken vermislerdi. Hissetmedigimi firsat bilip acile gittim hemde gormus olurum dedim.
Bebek kafasi asagi pozisyon almis. Ve ayaklari plasentaya degermis. Plasenta yastik gibi oldugu icin ayaklarini hissetmeyebilirmisim.

Ohhh maşallah ❤ Bizim yerimiz daralmaya başladı iyice yavrularım ya zor sığıyorlar herhalde bi gün çok hareketli oluyorlar bi gün neredeyse jiç sesleri çıkmıyor valla
ne yapsınlar minikler yaa.bizimkiler tek başlarına rahat rahat takılıyorlar.dediğin gibi senin yavrular büyüdükçe yerleri daralıyor o yüzdende hareketleri kısıtlıdır.sağlıkları yerinde olsunda hareketleri az olsun.doğduklarında acısını çıkarırlar

iyi bari canım içinde kafanda rahatlamıştır maşallah kuzuya keyfi yerinde demekki

Hahah benim hala öyle sizin geçti mi gerçekten 2 saat hareket etmesinler karnıma falan dokunuyorum hadi diye

Müzik aç canım hareket etmediklerinde. Benimki hemen tepki veriyor müziğe. Biraz öncede dondurma yemiştim, şu an dışarıdan bile izleniyor pıtır pıtır..

Oh maşallah canım. Ben haftaiçi gittiğimde yaklaşık 30 haftalıktı ölçümleri ama hala kafası yukarıdaydı. Seninki şimdiden pozisyon almış.

Sagol cnm. Karninda yer var. Geri donme imkani var dedi.
Valla bilmiyorum benimki dönecek mi? Ayaklarını idrar torbamın üstünde hissediyorum. Kurban olduğum bayılıyor orda tepinmeye. Zaten doktorun söylediğine göre kafasıda biraz büyükmüş.. Gönül isterki normal doğum olsun ama bilmiyorum şartlar ne gösterecek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…