2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Minicik kuzular hayatımızı ele geçirecek. Emzik beğenmez, ağlar susmaz, gazıydı, altıydı, üstüydü.. Çok şükür bugünlerimize..
Çok şükür canım bunları konuşabilmek bile öyle güzel ki.. tek dertlerimiz bunlar olsun hepsine birden razıyım

Mutfak temizliği yapıyorum.. Ben bitmişim meğer. Erzak dolabı buzdolabı temizledim, mutfak dolaplarını kardeşim gelince silecek. Evi süpürüp silicem şimdi ama bittim resmen. Ben hepsini aynı günde bitirirdim tek başıma.

Allah kolaylık versin canım.eskiden yaptığımız hiç bişeyi yapamıyoruzki.çokta yorma ama kendini.evide süpürme işinide yarına bıraksaydın.ben bi pazar günü temizlik yapabiliyorum.dediğin gibi herşeyi aynı gün içinde yapardım bende.tuvalet,banyo yıkardım.şimdi nerdee toz alsam bitiğim.geçen işten erken çıkmıştım.küçük elektirkli süpürge hafif diye onla şöyle bi evi süpüreyim hafta sonu dinlenirim dedim.süpürdüm ama gel bana sor,dilim dışarı düştü valla

Zaten dinlene dinlene yapıyorum ama yinede zor oluyor. Evim çok toz alıyor, bütün camlar açık. Günlük toz almak silmek süpürmek gerekiyor.. Ama bende öyle bi hal kalmıyor artık..

Zaten dinlene dinlene yapıyorum ama yinede zor oluyor. Evim çok toz alıyor, bütün camlar açık. Günlük toz almak silmek süpürmek gerekiyor.. Ama bende öyle bi hal kalmıyor artık..
ayyy tozu hiç deme.benim evde çok toz oluyor.salonla yatak odasının pencere hep açık.bide kuşumuz var onunda tüyleri her yerde.Allahtan glen giden yok idare ediyoruz bir şekilde

ayyy tozu hiç deme.benim evde çok toz oluyor.salonla yatak odasının pencere hep açık.bide kuşumuz var onunda tüyleri her yerde.Allahtan glen giden yok idare ediyoruz bir şekilde
Benim salon, mutfak, yatak odası, küçük oda hep açık duruyor camlar. Beni sürekli sıcak basıyor kapatınca cereyan yapıp esiyor. Haliyle ev günlük 1 karış toz oluyor.

Benim salon, mutfak, yatak odası, küçük oda hep açık duruyor camlar. Beni sürekli sıcak basıyor kapatınca cereyan yapıp esiyor. Haliyle ev günlük 1 karış toz oluyor.
ben akşama kadar evde değilim ya iki tanesini açık bırakıyorum.çok normal o kadar toz olması canım ama dediğin gibi hamilelikten ekstra bi sıcak basıyor bize.en ufak bi esintiyi bile arıyoruz

Sen takım olarak al güzelce emzik biberon. Hastaneye götürmesen ne olacak ki evde vereceksin.

Benim hiç aşı yapılmamış gibi. İlki epey ağrımıştı sonradan.

Valla bu gece az bir ağrı vardı inşallah bu şekilde defolur gider

Bir şey soracağım bebek için deterjan leke çıkarıcı var ya hani yumuşatıcı yok di mi ve bu deterjan ve leke çıkarıcı için önerileriniz olmuş muydu burada? Minoris miydi? Hangi markayı alıyoruz? Şampuan da oluyor galiba.

Tozu siz bana sorun .... Ağaç ve yeşillik olmayan yerde toz çok oluyor... Şehirlerimiz o kadar betonlaştı ki. E tabii iç anadolu zaten çoraktı üzerine ağaç vs uğraş verilince daha yeşil gerçi ... O yüzden toz olur... Ben hatta toz alınca bir daha toz yapmayan bir sprey bulmuştum internetten koruyucu gibi ama sonra almamıştım. Şu an hatırlayamadım ama n11 de filan vardı sanırım. Toz önleyici bir ürün.

çok doğru söylüyorsun.kışın bile o kadar pencere açmadığımız halde gene toz oluyor. o dediğin ürüne bi bakayım ben.

Kızlar kan sulandırıcıyı kola geçicem göbeğimde yer kalmadı çok şişti içleride ağrı yapıyor sağ kol, sol kol dönüşümlü yapsam olurmu ki

ben set olarak green clean baby aldım .içinde yumuşatıcısı ve leke çıkarıcısıda var

ben akşama kadar evde değilim ya iki tanesini açık bırakıyorum.çok normal o kadar toz olması canım ama dediğin gibi hamilelikten ekstra bi sıcak basıyor bize.en ufak bi esintiyi bile arıyoruz

Evet valla ağustos var daha.

Valla bu gece az bir ağrı vardı inşallah bu şekilde defolur gider

Benim azıcık ağrıdı geçti canım seninde öyle olur inşallah.

Kızlar kan sulandırıcıyı kola geçicem göbeğimde yer kalmadı çok şişti içleride ağrı yapıyor sağ kol, sol kol dönüşümlü yapsam olurmu ki
Benim doktorum kol daha çok acır dedi, bi kere bacağımdan denedim felaket acıdı. Doğuma kadar göbekten devam edicem ben.

Granül iyi sonuç verdi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…