- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.381
Ayyy 25 30 kilobende bugün tartıldım tam 9 kiloda ben almış oldumama çevremde duyan çok iyi çok almamışsın diyor.benim ablam ve iş yerindeki arkadaşı 25-30 kilo arası almış onları duyunca çok iyiyiz bence.ablamın doğumda direk 10 kilo gitmişti.biz 15 kiloyla kapatsak gene iyi
benimde duyunca gözlerim böyle açılmıştıAyyy 25 30 kiloaz kaldı bence 15i bile görmeyiz diye tahmin ediyorum
bende bugün tartıldım tam 9 kiloda ben almış oldumama çevremde duyan çok iyi çok almamışsın diyor.benim ablam ve iş yerindeki arkadaşı 25-30 kilo arası almış onları duyunca çok iyiyiz bence.ablamın doğumda direk 10 kilo gitmişti.biz 15 kiloyla kapatsak gene iyi
bende 3.aydan sonra kilo almaya başladım ufak ufak.bu ara biraz pis boğazlığım üstümde çok abur cubur yedim.onları biraz azaltsam dana iyi.son aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama banada almayız gibi geliyor5 kilo daha almayız bence az kaldı. Bende 25 30 kilo alanları duyunca şaşırıyorum. Ben 9 kilonun 6 kilosunu 20.haftadan sonra aldım.
Doktorum da bana son haftaların da bebek alır sen pek almazsın dedi ama bakalım yaşayıp görücezbende 3.aydan sonra kilo almaya başladım ufak ufak.bu ara biraz pis boğazlığım üstümde çok abur cubur yedim.onları biraz azaltsam dana iyi.son aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama banada almayız gibi geliyor
Ben emzik vericem ya inşallah tutar çok hevesleniyorum emziğe çeşit çeşit aldım inşallah birini tutarHepinize cok sevindim kizlar masaallah bebislerinize. Rabbim esirgesin. Bugun tum gun alisveris yaptim.
Cingirak aldim. Bebek yatagina oyuncak aldim muzikli dönenlerden.
Bebek arabasina ayriyetten takmali oyuncak aldim .
Cok yoruldum.
Emzik vermeyi dusunmuyorum ama isimlii emzikler cok hosuma gidiyor. Ne olur ne olmaz yaptirsami ki
Bende gece çok acıkıyorum ya.. İçimde canavar var gibi aç uyanıyorum.bende 3.aydan sonra kilo almaya başladım ufak ufak.bu ara biraz pis boğazlığım üstümde çok abur cubur yedim.onları biraz azaltsam dana iyi.son aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama banada almayız gibi geliyor
Bende 11 kilo aldım ama ilk hamileliğimde şaka gibi 28 kilo almıştımşimdi ne yapmışım ben diyorum oğlumda öyle çok kilolu felanda doğmadı o kadar kilo almıştım 3650 doğmuştu
6 gündür göbekten iğne kullanıyorum yumurta takibi için gittim bugün ve doktor 2 adet yumurta olduğunu ama gelişmesinin uygun olmadığını söyledi , toplama transfer olmayacağını iletti prp yapmam gerekiyormuş çarşamba prp yapılıcak 6 gündemi büyüyüp büyümeyeceği belli oluyorumutluydum böyle olacağını düşünmemiştim
Hepinize cok sevindim kizlar masaallah bebislerinize. Rabbim esirgesin. Bugun tum gun alisveris yaptim.
Cingirak aldim. Bebek yatagina oyuncak aldim muzikli dönenlerden.
Bebek arabasina ayriyetten takmali oyuncak aldim .
Cok yoruldum.
Emzik vermeyi dusunmuyorum ama isimlii emzikler cok hosuma gidiyor. Ne olur ne olmaz yaptirsami ki
İncir yemeni tavsiye ederim içine ceviz koyup yemiştim ben yumurta geliştirme dönemin de6 gündür göbekten iğne kullanıyorum yumurta takibi için gittim bugün ve doktor 2 adet yumurta olduğunu ama gelişmesinin uygun olmadığını söyledi , toplama transfer olmayacağını iletti prp yapmam gerekiyormuş çarşamba prp yapılıcak 6 gündemi büyüyüp büyümeyeceği belli oluyorumutluydum böyle olacağını düşünmemiştim
Emzige bende cok asiri hevesleniyorum. Benim kiz hic tutmadi emzigi ama kimi zararli deyince bilemedim iste.Ben emzik vericem ya inşallah tutar çok hevesleniyorum emziğe çeşit çeşit aldım inşallah birini tutaroyuncaklardan bende baktım ama çok pahalı geldi vazgeçtim almadım sonra artık ilerleyen zamanlar da alırım biraz daha farketmeye başlayınca
Evet cok hosuma gitti. Cok heves ediyorum bende. Ama tereduteyim isteBende emzikli bebeklere bayılıyorum. Tutar mı tutmaz mı bilemedim, bi emzik aldım eğer tutarsa bıyıklı emzikler var onlardan alıcam.
Evet cok hosuma gitti. Cok heves ediyorum bende. Ama tereduteyim istekimi iyi degil verme diyorlar. Ay allahim bu gunlerine bin sukur ne guzel dusunebiliyoruz bunlari
O bi karişmasin . Cok sinir bozucu kadin gercektenBenim kv'de geçen gün emzik verme diyor. Dedim vericem hoşuma gidiyor. Kapattı çenesini hemen ben net konuşunca. Çok biliyor herkes herşeyi.
Boşver ya kime ne senin çocuğun vermek istersen verirsin zararı da yararı da bize ben kesin vericem vallaBenim kv'de geçen gün emzik verme diyor. Dedim vericem hoşuma gidiyor. Kapattı çenesini hemen ben net konuşunca. Çok biliyor herkes herşeyi.
Ver gitsin ya bişi olmaz ilk bizimkiler almıcak yaEvet cok hosuma gitti. Cok heves ediyorum bende. Ama tereduteyim istekimi iyi degil verme diyorlar. Ay allahim bu gunlerine bin sukur ne guzel dusunebiliyoruz bunlari
Haklisin bende cok heves ediyorum ztnBoşver ya kime ne senin çocuğun vermek istersen verirsin zararı da yararı da bize ben kesin vericem vallainşallah minikim tutar da
Ver gitsin ya bişi olmaz ilk bizimkiler almıcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?