2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy 25 30 kilo az kaldı bence 15i bile görmeyiz diye tahmin ediyorum

Ayyy 25 30 kilo az kaldı bence 15i bile görmeyiz diye tahmin ediyorum
benimde duyunca gözlerim böyle açılmıştı hamile kalınca hep kafamda böyle kilolar vardı heralde bende öyle alırım diyordum.ama o kilolardan geriye eser kalmadı.ilk evlendiği zamandan bile daha zayıf şimdi ablam.umarım bizde bir iki kilo daha alır kapanışı yaparız

Hepinize cok sevindim kizlar masaallah bebislerinize. Rabbim esirgesin. Bugun tum gun alisveris yaptim.
Cingirak aldim. Bebek yatagina oyuncak aldim muzikli dönenlerden.
Bebek arabasina ayriyetten takmali oyuncak aldim .
Cok yoruldum.
Emzik vermeyi dusunmuyorum ama isimlii emzikler cok hosuma gidiyor. Ne olur ne olmaz yaptirsami ki

5 kilo daha almayız bence az kaldı. Bende 25 30 kilo alanları duyunca şaşırıyorum. Ben 9 kilonun 6 kilosunu 20.haftadan sonra aldım.

5 kilo daha almayız bence az kaldı. Bende 25 30 kilo alanları duyunca şaşırıyorum. Ben 9 kilonun 6 kilosunu 20.haftadan sonra aldım.
bende 3.aydan sonra kilo almaya başladım ufak ufak.bu ara biraz pis boğazlığım üstümde çok abur cubur yedim.onları biraz azaltsam dana iyi.son aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama banada almayız gibi geliyor

Bende 11 kilo aldım ama ilk hamileliğimde şaka gibi 28 kilo almıştımşimdi ne yapmışım ben diyorum oğlumda öyle çok kilolu felanda doğmadı o kadar kilo almıştım 3650 doğmuştu

6 gündür göbekten iğne kullanıyorum yumurta takibi için gittim bugün ve doktor 2 adet yumurta olduğunu ama gelişmesinin uygun olmadığını söyledi , toplama transfer olmayacağını iletti prp yapmam gerekiyormuş çarşamba prp yapılıcak 6 gündemi büyüyüp büyümeyeceği belli oluyor umutluydum böyle olacağını düşünmemiştim

Doktorum da bana son haftaların da bebek alır sen pek almazsın dedi ama bakalım yaşayıp görücez dün de doğum yapmaya karar verdiğim hastaneye gittim odalarını falan gördüm çok heyecanlandım ve duygulandım hemşire anneyi toparlayana kadar bebeği giydirip getirip babaya teslim edicez diyince eşim de nasıl heyecanlandı soruyor bana bida bana teslim ediceklermiş demi diye dedim evet sana edicekler ama inşallah el kadar bebeği tutabilirsin annem de olur yanımız da dedim de e annen gelirse beni istemezler dedi dedim olmaz öyle şey her durumda el oluyor korkma

Ben emzik vericem ya inşallah tutar çok hevesleniyorum emziğe çeşit çeşit aldım inşallah birini tutar oyuncaklardan bende baktım ama çok pahalı geldi vazgeçtim almadım sonra artık ilerleyen zamanlar da alırım biraz daha farketmeye başlayınca

Bende gece çok acıkıyorum ya.. İçimde canavar var gibi aç uyanıyorum.

Bende 11 kilo aldım ama ilk hamileliğimde şaka gibi 28 kilo almıştımşimdi ne yapmışım ben diyorum oğlumda öyle çok kilolu felanda doğmadı o kadar kilo almıştım 3650 doğmuştu

Valla eşimin kuzeni var ilk hamileliğimde 30 kilo aldım bebek 3 kilo doğdu diyor. Anne çok kilo alınca bebek daha az kilo alıyor sanki.

Bende 4 gün iğne kullanıp gittiğimde gelişen yumurta yok henüz dediler. 75lik bi doz daha eklendi, 3 gün sonra tekrar gel dediler.. Gittiğimde 14 yumurta vardı gelişmeye başlamış olan.

Bende emzikli bebeklere bayılıyorum. Tutar mı tutmaz mı bilemedim, bi emzik aldım eğer tutarsa bıyıklı emzikler var onlardan alıcam.

İncir yemeni tavsiye ederim içine ceviz koyup yemiştim ben yumurta geliştirme dönemin de

Emzige bende cok asiri hevesleniyorum. Benim kiz hic tutmadi emzigi ama kimi zararli deyince bilemedim iste.
Oyuncaklar coook pahali ya. Ben sizin gibi hic masraf etmedim o yuzden aldim. Diger esyalarini kv aldigi icin yoksa bende alamazdim

Bende emzikli bebeklere bayılıyorum. Tutar mı tutmaz mı bilemedim, bi emzik aldım eğer tutarsa bıyıklı emzikler var onlardan alıcam.
Evet cok hosuma gitti. Cok heves ediyorum bende. Ama tereduteyim iste kimi iyi degil verme diyorlar. Ay allahim bu gunlerine bin sukur ne guzel dusunebiliyoruz bunlari

Evet cok hosuma gitti. Cok heves ediyorum bende. Ama tereduteyim iste kimi iyi degil verme diyorlar. Ay allahim bu gunlerine bin sukur ne guzel dusunebiliyoruz bunlari

Benim kv'de geçen gün emzik verme diyor. Dedim vericem hoşuma gidiyor. Kapattı çenesini hemen ben net konuşunca. Çok biliyor herkes herşeyi.

Benim kv'de geçen gün emzik verme diyor. Dedim vericem hoşuma gidiyor. Kapattı çenesini hemen ben net konuşunca. Çok biliyor herkes herşeyi.
Boşver ya kime ne senin çocuğun vermek istersen verirsin zararı da yararı da bize ben kesin vericem valla inşallah minikim tutar da
Ver gitsin ya bişi olmaz ilk bizimkiler almıcak ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…