• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah Allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini kardeşim, benimde 4.denememdi artık bittim dediğim anda rabbim iki tane nasip etti çok şükür..

Öncelikle hayırlı olsun . Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Çok sevindim ikiz olmasına maşallah sübhanallah 🧿🧿 hiç kanamaniz ya da lekelenmeniz oldu mu ?

😀😂😀
Çok şükür bin şükür canım 🙏🏻 Ne zaman transfer olmuştun

Ay istesin diye uğraşıyorum bakalım 😀

Galiba öyle oldu ya 😂 herşeyden tiksinir mi insan sulu yemek görmek istemiyorum 1 haftadır peynir ekmek yiyorum 😀
13 ocaktı transfer canım 6 şubatta kalp atışlarını duymak nasip oldu elhamdülüllah

Yaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktı🙈 allah nasip ederse doğuma kadar bi 20 kilo alırım ben kesin 😂
Valla bendr anlamadım kiloya çokta müsait bi vücut yapım var. Sağlıklı beslenmekten olsa gerek😁
Bende bende hiç sormayın bi de ikiz 😀 zaten 78 kiloydum🤦‍♀️
Bende senin gibi 78.8 ile hamile kaldım. Bu sabah tartıldım 77.2 olmuşum. Ama eskisi kadar iştahım yok. Bende çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum 😂

Öncelikle hayırlı olsun . Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Çok sevindim ikiz olmasına maşallah sübhanallah 🧿🧿 hiç kanamaniz ya da lekelenmeniz oldu mu ?
Çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizinkini kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah, kanama değilde lekelenme yaşadım çok yoğun olduğu gün doktora gittim kalp atışları nasip oldu, ondan sonrada lekelenme ara ara oluyor hala doktorum önemsemiyor normal diyor

Çok şükür daha tiksinmedim ben yaklaşık 2 aydır içiyorum heralde 🙄🙄
Ay ne güzel valla bende öyle olsam keşke dolma biberden havuçtan çok tiksindim söylemek bile midemi kaldırıyor 😢
😀😂😀

13 ocaktı transfer canım 6 şubatta kalp atışlarını duymak nasip oldu elhamdülüllah
Çok şükür bin şükür canım 🙏🏻 Hangi hapları kullanıyorsun

Valla bendr anlamadım kiloya çokta müsait bi vücut yapım var. Sağlıklı beslenmekten olsa gerek😁
Bende senin gibi 78.8 ile hamile kaldım. Bu sabah tartıldım 77.2 olmuşum. Ama eskisi kadar iştahım yok. Bende çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum 😂
Ayy ne güzel vermisşin demek ki 😀 bende öyle hissediyorum ya iştahım benimde çok yok bu aralar kuru ekmek yiyorum sadece

Ayy ne güzel vermisşin demek ki 😀 bende öyle hissediyorum ya iştahım benimde çok yok bu aralar kuru ekmek yiyorum sadece
Ben bi De 11 kilo verdim düşün halimi🙈 aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kilo artık hiç umrumda değil. Öyle böyle gider kilolar. Bebişlerin canı sağolsun 😍❤️

Tam iştahsızlık üzerine bir şeyler okuyayım, ne yapabilirim falan diye düşünürken bir baktım burdaki konu da iştahsızlık üzerine. Benim bulantılarım bugün kalkmama hiç müsade etmedi mesela. Normalde çamaşır bulaşık yemek işleri bana ait evde. Tam buğday ekmeğe az bir kaşar koyup yağsız tost yaptım kuru kuru onu yedim tüm gün :) Halbuki şartlandırmıştım kendimi çok sağlıklı beslenecektim güya. Suyu bile almıyor içim. Zorla da olsa yoğurt süt yumurta kuru yemiş meyve ve suyu hayatımdan çıkarmayacam. Her şeyin yolunda gitmesini istiyorsak kusa kusa da olsa yiyecez mecbur. 🙄

Ben bi De 11 kilo verdim düşün halimi🙈 aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kilo artık hiç umrumda değil. Öyle böyle gider kilolar. Bebişlerin canı sağolsun 😍
Aynen canım benimde hiç umrumda değil yeter ki onlar iyi olsun Sağlıklı olsunlar canım ❤️ Tek istediğimiz o

Bir de şeyi soracaktım size. Ben 14 Ocakta transfer oldum, geçen hafta perşembe keseyi gördük kalp atışı için randevuyu 14 15 gün sonraya verdiler. Bir ayı geçti transfer ve tüp bebek merkezini beklersem kalp atışı için 5 gün daha beklemem gerek. Yarın gitsem mi acaba bir kadın doğum uzmanına?

Tam iştahsızlık üzerine bir şeyler okuyayım, ne yapabilirim falan diye düşünürken bir baktım burdaki konu da iştahsızlık üzerine. Benim bulantılarım bugün kalkmama hiç müsade etmedi mesela. Normalde çamaşır bulaşık yemek işleri bana ait evde. Tam buğday ekmeğe az bir kaşar koyup yağsız tost yaptım kuru kuru onu yedim tüm gün :) Halbuki şartlandırmıştım kendimi çok sağlıklı beslenecektim güya. Suyu bile almıyor içim. Zorla da olsa yoğurt süt yumurta kuru yemiş meyve ve suyu hayatımdan çıkarmayacam. Her şeyin yolunda gitmesini istiyorsak kusa kusa da olsa yiyecez mecbur. 🙄
Aynen bende senin gibi kendime söz vermiştim canım çok Sağlıklı beslenecektim ama olmuyor yoğurt yiyemiyorum kıyma et yiyemiyorum olmuyor 😀 olsun artık tost ekmek peynir idare edeceğiz bir süre daha

Kuru yemiş hiç yiyemiyorum hele ceviz normalde onu da çok severdim ama yok asla içim almıo🙁

Bir de şeyi soracaktım size. Ben 14 Ocakta transfer oldum, geçen hafta perşembe keseyi gördük kalp atışı için randevuyu 14 15 gün sonraya verdiler. Bir ayı geçti transfer ve tüp bebek merkezini beklersem kalp atışı için 5 gün daha beklemem gerek. Yarın gitsem mi acaba bir kadın doğum uzmanına?
Bende cuma gidicem ama bi yanım yarın git başka doktora dio bi yanım dio bu duyguyu kendi doktorunla yaşa bide diyorum şimdi farklı bişi söyler üzülürüm stres olurum en iyisi beklemek galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X