- 30 Kasım 2013
- 3.845
- 4.919
- 358
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.501
Elma kivi portakal muz mandalina. Ama gece yeme. Sabaha asit yapiyor. Ögun aralari yiyorum.Kızlar meyve neler yiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elma kivi portakal muz mandalina. Ama gece yeme. Sabaha asit yapiyor. Ögun aralari yiyorum.Kızlar meyve neler yiyorsunuz
Kızlar meyve neler yiyorsunuz
Ben dahil bir kaç arkadaşımızın daha kahve lekelenmeleri hala devam ediyor cnm endişelenme mutlaka yerleşmeyle ilgilidir ama dinlen yorma kendini sen temkinli ol13. Günüm kızlar yarın yine test günü çok heyecanlı stresliyim ne olur dua edin katlanmış olsun değerimbugün 7. Günden sonra ilk kez kahve lekelenmem oldu bu yerleşmeye devam ettiğini mi gösteriyor sizce
Yemek yiyemedim ya meyve yiyim dedimElma kivi portakal muz mandalina. Ama gece yeme. Sabaha asit yapiyor. Ögun aralari yiyorum.
Ohh afiyet olsun canım ben de yiyeceğim şimdi yemek yiyemedim çıkardım hepsiniCanım ben ; elma , muz , portakal , kivi , mandalina yemeye çalışıyorum![]()
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladıYemek yiyemedim ya meyve yiyim dedim
6+2 ve 5+4 benimkiler ikiz canım 10 gündür falan sabah bulantılarım vardı bugün kusma da eklendiBulantılarınız kaçıncı haftada başladı
Ben en son meyve yiyince sabaha daha berbat uyaniyorumYemek yiyemedim ya meyve yiyim dedim
Bakalım bi de böyle deneyeyim yiyorum şimdi çünkü birşeyler yemem lazım vicdanım rahat etmiyor çok iştahsızım 2 kilo vermişimBen en son meyve yiyince sabaha daha berbat uyaniyorum
Benim şu durumda 4+3 Sabah kahvaltı yapamadım bulantı öğürmede falan çok erken acaba ilaçlardan mi diye düşündüm6+2 ve 5+4 benimkiler ikiz canım 10 gündür falan sabah bulantılarım vardı bugün kusma da eklendi
Bünyeye göre değişiyor canım o herkes de aynı olacak diye birşey yok ilaçlardan olduğunu sanmıyorum miniğin yapıyordurBenim şu durumda 4+3 Sabah kahvaltı yapamadım bulantı öğürmede falan çok erken acaba ilaçlardan mi diye düşündüm
Vallah ben sabahlwri berbat oluyorum. Uzun uzun kusmalardan sonra.. tostta ekmek kurutup onu yiyorum. Sonra midem duzeliyor herseydrn yiyorum.Bakalım bi de böyle deneyeyim yiyorum şimdi çünkü birşeyler yemem lazım vicdanım rahat etmiyor çok iştahsızım 2 kilo vermişim
Inşallah minigim yapiyordur razıyımBünyeye göre değişiyor canım o herkes de aynı olacak diye birşey yok ilaçlardan olduğunu sanmıyorum miniğin yapıyordur![]()
Sabahları çok hafif oluyor benim ama iki gündür akşamları fenayım bugün öğlen uediğim çorbayı akşam da yemeye kalkınca yediklerimin hepsi çıktıVallah ben sabahlwri berbat oluyorum. Uzun uzun kusmalardan sonra.. tostta ekmek kurutup onu yiyorum. Sonra midem duzeliyor herseydrn yiyorum.
Amin canım inşaallahAyy ne güzel darısı benim başıma![]()
İnşallah canımInşallah minigim yapiyordur razıyım![]()
Ben bi yedigimi bidaha yiyemiyorum canim. Bence sende bi yedigini bidaha yeme. Degisik ye hepSabahları çok hafif oluyor benim ama iki gündür akşamları fenayım bugün öğlen uediğim çorbayı akşam da yemeye kalkınca yediklerimin hepsi çıktı![]()
Evet canım bugün anlamış oldum bende yiyemiyorum genel olarak benim canım birşey yemek istemiyor aslında annem ve eşim her gün birşeyler yapmaya razılar ama bir gram canım istemiyorBen bi yedigimi bidaha yiyemiyorum canim. Bence sende bi yedigini bidaha yeme. Degisik ye hep
Bende aynı durumdayım ya aşırı iştahsızlık var. Hiç bir şey yiyesim yok. Mecburiyet den yiyorum sadeceEvet canım bugün anlamış oldum bende yiyemiyorum genel olarak benim canım birşey yemek istemiyor aslında annem ve eşim her gün birşeyler yapmaya razılar ama bir gram canım istemiyor
Benim kalçamı görsen korkarsın canım artık iyilesmiyor da hergun olunca bakalım artık inşallah keseyi görünce biraktirirda kurtulurum bendeAyy jelin gozunu seviyim canim igne beni mahvetti ustune yatamaz oldum inan ki ne yaparsam yapayim alerji oldum morardi igne artik dagilmiyordu kurtuldum cok sukur