2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de dun zorlaya zorlaya 50cc icirdim galiba bir kismini tükürdü bir kismini icti artik ne ictiyse. Sebzeleri bitirdik bugun armut tadimi yapicam ins o da iyi gelir kabizliga
Kabızlık için kuru kayısı ya da gün kurusu cezvede suyla pişirip blenderdan geçirip yedirebilirsiniz anında etki yaptı bizde

Kizlar merhaba aranizda yakini kulak burun bogaz doktoru olan varmi?benim reflum var ve gecem hafta bi kac gun stresli durumlar yasadim ve yine azdi...haliyle bogazima vuruyor ve bi kac gundur yutkunurken hafif agrim oluyordu aksam uzeri de isik ile bogazima baktim hafif beyazlik var ...internete bakinca cok kotu hastaliklar yaziyor ve uyuyamiyorum korkudan ...esime dedim benle dalga gecti...evet ben hastalik hastasiyim ama elimde degil ve beni doktora da goturmuyor bikmis benim bu takintilarimdan....acikcasi aracim da yok ve bebegim kucuk hani o isteyken de gidemiyorum...size foto atsam gosterme sansiniz varmi?

Eklentiler

• IMG_20220202_171805~2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 61
Ek gıdacı anneler zeytinyağı ne kullanıyorsunuz?Evde özel yapım zeytinyağ kullanıyorum ama asit oranı bebeklerde farklı olması gerektiği için ona özel alacağım

Canım bademcik iltihabı gibi duruyor endişelenme gargaralar falan var hızlıca iyileşmesi için Google u boşver sen ne semptom yazsan ya hamilesin ya kanser
Hastalık hastası bir arkadaşım var benimde
bi kere karınca ısırmıştı ve cilt kanseri sandı kendini anlatınca etrafa evet komik gelebilir ama stresini gördüğüm için seni çok iyi anlayabiliyorum oda bir sey olunca önce beni bi arar sakinleştiririm genelde
Kendinde diyorsun ağrı var diye bademciklerin işte orası zaten için rahat olsun yani
archerwoman eşi doktordu yardımcı olabilir sana belki

Yaa cok tesekkur ederim...ben zaten hipokondriyakim gecmiste de psikolojik tedavilerim oldu ama atlatamadim tam ara ara yine geliyo...esim de bunu bildiginden rahat zaten ama iste anksiyetem aziyor en kotusunu dusunuyorum uyuyamiyorum elim ayagim titriyo...dediginiz gibi google a sorunca hep en kotu seyler siralanir...

Kabızlık için kuru kayısı ya da gün kurusu cezvede suyla pişirip blenderdan geçirip yedirebilirsiniz anında etki yaptı bizde
Ya kuru kayisiyi 8.aydan sonra verebiliyoruz diye gordum hep listelerde o yuzden emin olamadim. Versem mi ya sormusmuydunuz doktora ya da bir sikinti oldu mu, gerci su an sikinti yasiyoruz zaten zeytinyagi etki etmesi hala yapmadi kaka

Ya kuru kayisiyi 8.aydan sonra verebiliyoruz diye gordum hep listelerde o yuzden emin olamadim. Versem mi ya sormusmuydunuz doktora ya da bir sikinti oldu mu, gerci su an sikinti yasiyoruz zaten zeytinyagi etki etmesi hala yapmadi kaka
ben daha bugün verdim gün kurusu suda pişirdim suyundan iki kaşık içirdim çatalla ezdim yoğurda karıştırdım verdim ıımmm ımmm yapa yapa yedi :)

Ek gıdacı anneler zeytinyağı ne kullanıyorsunuz?Evde özel yapım zeytinyağ kullanıyorum ama asit oranı bebeklerde farklı olması gerektiği için ona özel alacağım
Trendyol’dan Olizze diye bebek zeytinyağı almıştım ben, memnunum.
Doktor bana da kuru kayısı, incir ılık suda beklet yumuşatıp verebilirsin dedi.

Ben ilk baslarda kaynattım ama simdi kaynatmıyorum, doktorunuza sorarsanız bizi de bilgilendirirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…