- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.441
Geçmiş olsun canım. Üzülme lütfen herkesin hamileği aynı gecmiyor. Ben de 12-13 haftaya kadar hiç düzgün beslenemedim, hep yarım yamalak normal öğünlerimin çok altında yedim, ilk haftalar bildigin aç gezdim hatta. Çok şükür her kontrole gittiğimde bebeğim büyümüştü. Hatta doktoruma yiyemiyorum dediğimde bana hiç anlayış göstermedi, kussan da yiyeceksin gibi konuştu. Ne zaman ipin ucunu saldim; acana büyümüyor mu, acaba besleyemiyor muyum düsüncelerinden sıyrıldım o zaman rahatladım. Bulantılarim azaldı, halen öyle iştahla yemiyorum yalnız, bazen yemeğin görüntüsü bazen bir koku sinirimi bozuyor iştahımı kapatiyor.15+4 üm, midem hala berbat. Yiyip içemiyorum, akşam olunca artan bir bulantı ve kusma devam ediyor. Bebeği besleyemediğimi düşünüyorum. Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş hesabı ağzıma aldığım lokma büyüyor, büyüyor, büyüyor tıkıyor sonra da. Canımın isteye isteye yemek yediğim altın günlerim ne güzelmiş meğer. Çok mutsuzum be kadınlar kulübü. Peki ben böyle ne olacağım...
Benim ilk hamileliğinde yoktu ama bunda neredeyse her yemekten sonra çok kötü bir tat oluyordu 16.haftama girdim şu sıra azaldı çok şükür ama bir çözüm bulamamıştım ben katlandım arada sakız çiğnedim naneli.
Marka model paylaşabilir misin ne aldınız nasıl bir şey
Göbek çevrenizdemi kaşıntı acaba eğer öyleyse çatlama belirtileri olabilir canım çatlak kremi kullanmakta fayda varŞiddetli kaşıntı yaşayan var mı
Yok değil canım vücudun çeşitli bölgelerinde. Benim egzamam vardı ellerimde. Şimdi her yerimde bi kaşıntı durumu var. Vücudum harita gibi oldu. Önceden elim kaşınırdı. Şimdi her yanımGöbek çevrenizdemi kaşıntı acaba eğer öyleyse çatlama belirtileri olabilir canım çatlak kremi kullanmakta fayda var
Hiç üzülme tabiki bebeğini besliyorsun, o senin rezervlerini kullanıyor zaten sen merak etme :) benim görümcem doğuma kadar kustu (ama onun mide rahatsızlıkları vardı bi dünya) bebeği 4 bucuk kiloya yakın doğdu15+4 üm, midem hala berbat. Yiyip içemiyorum, akşam olunca artan bir bulantı ve kusma devam ediyor. Bebeği besleyemediğimi düşünüyorum. Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş hesabı ağzıma aldığım lokma büyüyor, büyüyor, büyüyor tıkıyor sonra da. Canımın isteye isteye yemek yediğim altın günlerim ne güzelmiş meğer. Çok mutsuzum be kadınlar kulübü. Peki ben böyle ne olacağım...
Merhaba ben Aşkın Evren Güler'e gidiyorum memnunum.Eşi de aynı muayenehanede ikisi de çok tatlı insanlar.Benim tüp bebekti doktorumla devam edemediğimiz için Aşkın Bey'i tercih ettim.Ben tüp bebek doktorumla devam ediyordum, Mehmet Erdem... ancak kendisine her zaman ulaşmak mümkün değil, ben bir de normal doğum istiyorum, onunla cok zor gibi... Hastane olarak Memorial'ı çok öneren var ama ben özel doktor olursa daha rahat edeceğim sanırım. Siz nereye devam ediyorsunuz?
Size anladigim kadariyla soyleyim riskli durumda degilsiniz ve doktorunuzun da yorumu onemli eger o onermiyorsa ,ense kalinligi felan guzel ciktiysa ,burun kemigi gorulduyse yaptirmazdim sayet ama dedigim gbi sonucta hayat bu ve %99 saglikli denilen %1 lik ihtimale %99sagliksizdir dedikleri de %1lik saglikli cikabiliyor...ben ense kalinligi 1.56 cikti,burun kemigi de ideal dedi,ikili sonucumu elime qlmadim ama doktorum bakmos gersey normal dedi ve bu test %90lik dogruluk payo veriyir ve bu da bize yeter dedi...16.haftada 4lu mu 3lu mu bi test daha yapiliyirmus onu oneririm dedi yasi 29-35arasi oldugunda baska da biseye gerek gormuyorum dedi...doktorum cok iyi bir perinatolog bu arada...ven de yapmadim bisey oalcahi var sa da dedigim gbi bazen gercekten onune gecemeyiz...saglikla bevislerimizi kollarimizda da gorelim insallahAslında bende birşey çıkacağını sanmıyorum ama hamilelik psikolojisinden midir nedir herşeyi kafama takar oldum. Dörtlü ve detaylı ultrasonda sorun cikarsa mi baktirsam o konuda kararsızım açıkçası niftye o kadar para verecek durumda da değilim. Test sonucumda bu şekilde çıktı.
Ben her zaman yıyorum abartmadan doktr yıyebılrsın azar azar demıstıKizlar .15.haftalara geldik maydanoz veya dereotu yiyebilir miyiz artık canım.cok fena.maydanozlu birşeyler çekiyor
Ay benım gobegımde var kasıntıGöbek çevrenizdemi kaşıntı acaba eğer öyleyse çatlama belirtileri olabilir canım çatlak kremi kullanmakta fayda var
Ben geçen gün ilk defa maydanoz yedim dereotu mideme dokunuyor ama çok aşırı tüketmemek kaydıyla yiyebilirsin benceKizlar .15.haftalara geldik maydanoz veya dereotu yiyebilir miyiz artık canım.cok fena.maydanozlu birşeyler çekiyor
Canım ben de 30 yaşındayım ama doktorum ikili testin yeterli olduğunu söyledi genelde 35 ten sonra risk teşkil ediyormuş üçlü ve dörtlü testi yaptırmayacağım tabi sen için nasıl rahat edecekse o şekilde hareket et ama sonuçların gayet iyi gözüküyorAslında bende birşey çıkacağını sanmıyorum ama hamilelik psikolojisinden midir nedir herşeyi kafama takar oldum. Dörtlü ve detaylı ultrasonda sorun cikarsa mi baktirsam o konuda kararsızım açıkçası niftye o kadar para verecek durumda da değilim. Test sonucumda bu şekilde çıktı.
Bende var şiddetli kaşıntı ama ben her kış böyle oluyorum döküntü oluyor vücutta kuruluktan sanırım hindistan cevizi yağı kullanıyorum yetmiyor vazalin sürüyorum tüm vücuda öyle biraz rahatlıyorum ama sırf bu yüzden gidicem doktora akciğer enzimlerine bakılıyormuş sanırım bi sorun var mı diyeŞiddetli kaşıntı yaşayan var mı
Bunlar yenmiyor mu gebelikte ilk kez öğrendimKizlar .15.haftalara geldik maydanoz veya dereotu yiyebilir miyiz artık canım.cok fena.maydanozlu birşeyler çekiyor
Hamilelikten sonra da benimde kaşıntım arttı. Geceleri kaşınmama uyanıyorum sırtım, karnım inanılmaz kaşınıyo. Biraz baktım internetten hamilelikten olabiliyormuş hatta bi ismi bile vardı bu sendromun. Ayrıca kullandığımız vitaminlerde su kaybına neden oluyor, bol su tüketmek gerekiyor.Yok değil canım vücudun çeşitli bölgelerinde. Benim egzamam vardı ellerimde. Şimdi her yerimde bi kaşıntı durumu var. Vücudum harita gibi oldu. Önceden elim kaşınırdı. Şimdi her yanım
Umarım kontrolün güzel geçer, güzel haberlerle gelirsinArkadaslar merhaba ben gunde 1 tane 0.4 oksapar kullaniyirum ve her gun saat 2-4 arasi vuruyorum ama bugun dalginlik mi bilmiyorum unuttum ve saat aksam 7 gbi yaptim...bir sikinti olur mu yani herkes ayni saatte mi vuruyorsaati cok mu onemli??? Bir de saglik olursa yarin kontrolumuz var siz guzel teyzelerinden birer dua alabilirmiyiz? cok ihtiyacimiz var her seferinde burdan sizden dua istiyorum cunku gercekten duanin gucune inaniyorum....kotu bir gecmisim var diye her seferinde muayene masasinda ayri telas yapiyorun....Rabbim burdaki her anne adayini saglikla bebegine kavustursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?