2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
detaylı 21-24 haftası arasında mı yapılıyor arkadşlar? benim 2 tane doktorum var özel ve perinatolog. ayrı ayrı hafta almak istiyorum ben . birde size sorayım dedim
20+3 te gideceğim ben detaylıya
Ben kanama gecirdigim icin pek yurumuyorum ama yine de 4-5bin oluyor

detaylı 21-24 haftası arasında mı yapılıyor arkadşlar? benim 2 tane doktorum var özel ve perinatolog. ayrı ayrı hafta almak istiyorum ben . birde size sorayım dedim

Benim doktorum 18 -23 hafta arasinda yapilabiliyor dedi. Bana 21+4 de gel dedi.

Aminnn kuzum aminnn Ben de v harfini attım Aren koyayım bari dedimSağlıkla gelsin senin de minik prensesin ismi gibi kendide pek güzel olcak annesi
Insallah canim benimmm saglikla kollarimiza alalim insallah her gun ilmek ilmek heyecani ayri yasiyorum..Rabbim saglikla nasip etsin diyorum hayali bu kadar guzelse gercegi nasildir acaba

Insallah canim benimmm saglikla kollarimiza alalim insallah her gun ilmek ilmek heyecani ayri yasiyorum..Rabbim saglikla nasip etsin diyorum hayali bu kadar guzelse gercegi nasildir acaba
Çok güzeldir çokkk mis kokulu olcaklar ki off Rabbim sağlıkla kavuştursun inş

Ben 18+0 gittim doktorum gonderdi ama oraya gitiğimde erken gondermiş normalde 21-24 hafta içinde yapılıyor dedi ben 19 hafta içinde gitmişim

Yaa rahata erecegiz dedik ama daha cok sıkıntılar başladi ilk 3 ay hic bisey yoktu bende insallah rahim buyudugundendir gercekten karnimda bir agirlik hissediyorum top varmis gibi iceride sanki dedigin gibi ayaktayken hareket ederken baskı artiyor normaldir umarım doktoru aradim madem ayaktayken oluyor yat dinlen dedi onemli bisey olsa cagirirdi

Ben artık peçete koyuyorum günlük pedler zararlı diye yoksa basedemicem zaten günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum. Dr a hiç sormamistim 27 sinde randevum var o zaman sorucam artık idrar tutamama da kötü ya hem de daha şimdiden

Bazı doktorların çözüm önerilerine hayranım
Aynı dediğin gibi ben de yaşıyorum birebir aynılarını top gibi olması falan. Beni otururken de sıkıştırıyor midemi de sıkıştırıyor doğuma kadar böyle olacak galiba

Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
Sizler hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?

Ben bunu kullanıyorum mide bulantısı yapmadı ama yutmak biraz zor. Doktora danışmadan kullanmasın bence.

Teşekkür ederim. Vitamin hapı mı mide bulantısı yapıyor acaba olabilir mi? Duydunuz mu öyle birşey?
Bilmem ki benim midem kolay kolay bulanmaz gebelik bulantısı da olmadı. Olabilir yani ihtimaller dahilinde. Sıvı kullanıyorsa kokusu falan da tiksindirmiş olabilir

Benim midem ilaçlar konusunda çok hassastır zor yutarım veya bulantı yapar. Doktor bildiği için Solgar Gentle İron verdi hiç bir zorluğu olmuyor. Kolay yutuyorum, dokunmuyor, bulantı yapmıyor doktoruna söyleyebilir değiştirir.

Merhaba canım solgarıb hapları küçük mü, benim demir ilacım da gynoferon ama mide problemi yaşıyorum içtiğimde, değistirmek istiyorum. Bir de kaç mg kullanıyorsun solgar?

Merhaba canım solgarıb hapları küçük mü, benim demir ilacım da gynoferon ama mide problemi yaşıyorum içtiğimde, değistirmek istiyorum. Bir de kaç mg kullanıyorsun solgar?
17 mg verdi doktor kapsül şeklinde bir hap kolay yutuluyor. farklı demir ilacı kullanmadığım için tam kıyaslayamıyorum ama mesela antibiyotik yutarken bazen boğulacak gibi oluyorum boğazımda yumruk hissi oluyor. Bu ilaçta öyle olmuyor.

Solgarın hapları genelde büyük oluyor diye biliyorum o yüzden sordum ben de büyük hapları yutamıyorum. Teşekkür ederim bir sorayim doktoruma ben de değiştiririm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…