2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
benimde bugün bütün gün karnım ağrıdı

ah ben neler çektim aynı durumu bende yaşadım lavman yaptır cok basit bir işlem 3 dakika sonra rahatlayacaksın zorlamak daha kötü bebeğe zararı yok lavmanın

Valla nerdeyse aynıyız ama ben 1 kez çeyrek kokoreç yedim dayanamayıp bide doktorumun bana aşıladığı mantık şu; herşey yiyebilirsin ama az ve kararında, başta maydonoz ve midyeyi sordum oturup 20 tane yemiceksin tabiki 1-2 tane midyeden veya birkaç dal maydonozdan bişey olmaz dedi

Ben de yiyorum maydonoz falan ama midye sonu gelmeyen bişey benim için hiç yemesem o zehri almasam daha iyi

Teşekkürler canım ben de bir bakayım hareket etmeyince içtiğim su bile kilo yapıyor şu hamilelikte
Benim eşim kalacak ama hayatta oturup eğitime katılmaz benimle

Ben hep aktivia yogurtta yiyordum sabahlari bagirssklari calistiriyor 1 2 hafta yiyince faydasini gördüm baya,, bagirsak problemi olanlara iyi geliyor

benimde bugün bütün gün karnım ağrıdı
Bugun benim de kasılma gibi acı gibi biseyler oldu yattim uyudum gecti ama ayakta durmak hic yaramiyor anladim. Bir de soyle bisey yaziyordu gebelik takvimimde tesaduf, alt karnı acıyanlar ağrıyanlar varsa rahatlasin diye atayim dedim fotosunu

Eklentiler

• Screenshot_20210420-002827_Gn Gn Gebelik.webp
    56 KB · Görüntüleme: 99
Canım tüküruk salgısı kacinci haftada bitti senin aynı durumu şuan bende yaşıyorum

Kızlar Ankara’da özele giden varsa yorum alabilir miyim doktorlarınız ve hastaneleriniz için?
Canım ben a life hospital e gidiyorum doktorum Alptekin Alagöz, ben memnunum bilgili bir doktor ama biraz soğuk, çok muhabbet etmiyor sorarsan kısa kısa cevaplar veriyor ama her gittiğimde bebegin kolunu bacağını kafasını rahim ağzı uzunluğunu falan ölçüyor hiç üşenmiyor, kordon kan akımına falan bakıyor. Aynı hastanede ebru biberoglu var bir de o da çok iyi bir doktor aynı zamanda perintalog ama çok yoğun oluyor o yüzden ben onla devam etmedim Alptekin hocaya geçtim.

5 günlük antibiyotik yazmış aksef adı. Günde 3 litre su içiyorum ama genede durum bu olmuş
5 gün sonra hemen kontrole git antibiyotik içtin diye salma canım valla benim ağzım yandı o yuzden herkeze söyluyorum ben yaşıyorum hala bunun çilesini allah kimseye de göstermesin

ah ben neler çektim aynı durumu bende yaşadım lavman yaptır cok basit bir işlem 3 dakika sonra rahatlayacaksın zorlamak daha kötü bebeğe zararı yok lavmanın
Çok teşekkür ederim lavman sık yapılmadığı surece zararı yokmuş şükür.ama insan yinede korkuyo işte

Günaydın Arkadaşlar benden başka serklaj yaptırmiş olab biri vardı ama kim olduğunu unuttum Kimdi ?

Şeker yuklemesıne geldım hem kan aldılar hem seker aletıyle baktılar seker aletınde sonuc 100 cıktı yuksekmıs sınır 87 dedı hemsıre neolacak sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…