2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
benimde bugün bütün gün karnım ağrıdı
Benim gazdan olmuş canım sonra sağlık ocağına gittim de afedersin alttan çıkamayınca yukarıya vurmuş istifra etmişim o yüzden. Nane limon çayı içip kuru gıdalarla besledim dün mümkün olduğunca bugün iyiyim inşallah sen de iyi olursun. Karın ağrısı genelde bebek büyüdüğü için oluyor ama benim dünkü hiç öyle bir ağrı değildi. Bağırsaklarda da baskı olunca bebekten dolayı vücudun bütün dengesi değişiyor valla

Hastane öyle ya bende hastaneye girdigimde ayni sorunlari yasadim . Inslaah saglikla evine gidersin erken dogum riskin kalkar ortadan. Doktorlar ne diyor nasil durumunuz
Şimdi doktorla konuştuk durumumuz iyi perşembe gününe kadar böyle devam ederse evime gidebileceğimi söyledi çok şükür.Şekerim de iyi diyet iyi geldi allahıma binlerce şükür bu mübarek ayda dualarımı kabul etti

Kızlar Ankara’da özele giden varsa yorum alabilir miyim doktorlarınız ve hastaneleriniz için?
Başkent Hastanesi Göğşen Önalan'a gidiyorum, bilgisinden tecrübesinden çok memnunum. Onun dışında bir de Memorial hastanesinde Ertuğrul Karahanoğlu'na gidiyorum. Her muayanede 40-45 dakika ultrasona alıyor, 1 saatten az sürmüyor odasından çıkmamız, çok ilgili bir doktor, tavsiye ederim.

Ben gece uykularına şimdiden veda ettim sanırım. 3 gecedir uyuyamıyorum
Ben normalde kahve içmiyorum dün dışarı çıktık starbucksta oturuyoruz diye aldım bir kahve sabaha kadar döndüm durdum sürekli uyandım geri dalamadım uykuya uyuduğum zamanda da ya kabus gördüm her defasında ya bir yerlerim tutulmuş uyandım tövbe daha içmem

Kahve midemi yakıyor benim. O yüzden içemiyorum ama özledim
Bu arada sen yurtdışında yaşıyordun sanırım. Hangi ülkedesin ? Pandemi ne durumda?
Bizde vaka sayıları çok yüksek maalesef. Doğuma kadar bitmesi mümkün olsaydı keşke

Dubai’de yaşıyorum canım burada parklar havuzlar restoranlar her yer açık vaka sayıları düşük gibi ama buna kim inanır aşılama çok iyi gibi ama tatile gelen Türkler hep corona olmuş dedi arkadaşım. Biz AVM’lere gitmiyoruz ihtiyaç olmadıkça geçen hafta çok kalabalıktı girmemizle çıkmamız bir oldu. Eşim aşılandı ama ben yaptıramadım gebelikten dolayı. Haftada bir denize gidiyorduk Ramazan girdi eşime kıyamadığımdan gidelim diyemiyorum artık. Arkadaşlarımızla evlerimizde değil dışarda görüşüyoruz. Ama haklarını yemeyeyim her yer tertemiz o konuda mükemmeller. Çok afedersin avm’de ya da herhangi bir yerde WC’lerde sabit en az bir çalışan var kabinden biri çıktı mı hemen girip her yerini temizliyorlar her yer pırıl pırıl. Doğuma Türkiye’ye geleceğim ben de nasipse ama korkmuyor değilim annemler de yeni atlattı nasıl olacak bilemiyorum( baya uzun yazdım kusura bakma)

Önemli değil açıklayıcı olmuş
Şimdiden doğumla ilgili tedirginliğim var benim de vakalardan dolayı. Rabbim yardım etsin tüm hamilelere. Evlatlarımızla sınamasın inşallah

Önemli değil açıklayıcı olmuş
Şimdiden doğumla ilgili tedirginliğim var benim de vakalardan dolayı. Rabbim yardım etsin tüm hamilelere. Evlatlarımızla sınamasın inşallah
Amün inşallah. Doğuma girerken PCR testi yapılıyormuş sanırım tam bilmiyorum. Ben asıl doğumdan sonrası için tedirginim bebeği görmeye gelecek herkes eve maske takın diyemem bebeğe maske takamam nasıl korunacağız bilmiyorum

Evet test yapılıyor doğumdan önce. Bizim apartman çok meraklı böyle şeylere. Kovid filan dinleyen yok Bebeği görmeye gelirler kesin. O yüzden ben kayınvalidemde kalmayı düşünüyorum bir süre. Oraya gelen olmaz , gelmek isteyeni de geri çevirir annem. O konularda açık sözlüdür gayet. Eve dönünce de ben bi şekilde savuşturcam artık
Sen de annenlerde kalacaksan annen yolunu yapsın şimdiden çok titizleniyo, bu zamanda ziyaret akıl işi değil filan diyerek

Komşuları ben de kovalarım gelen olmaz kayınvalidemde olacağım ben annemle babam gelecek zaten görümcem eltimler falan gelecekler haliyle amcası halası vs herkes bir sevelim bakalım öpelim diyecek ben asıl onlara diyemem yaklaşmayın maske takın vs diye oofff offf!!!

O an annelik duygusuyla her şeyi diyebilir insan herhalde zaten bilinçli davranırlar , yaklaşmazlar pek diye düşünüyorumyani inşallah

Mrb kızlar nasılsınız epeydir yazmıyorum sessiz sessiz okuyordum.
Dün dış çekimi yaptık çok yorucu geçti. Yapmayı düşünenler varsa havalar daha ısınmadan ve karnınız iyice büyümeden Bi an önce yapın derim çünkü çok yorucu ve sıcak geçti.
Ögleden sonra Dr gittik şimdilik Bi sıkıntı yok fakat BPd Ölçüsü 23+2 hafta uyumlu çıktı ama ben 24+4 haftalığım böyle bişey le karsılasan oldu mu?

neden diyemeyesiniz ki? ben sziin yerinizde olsam orda memnunsam saglık hizmetlerinden orda dogururum . ne demek amcası halası falan öpelim dicek. asla türkiye de ayıp olmasın yok cok sıkıldık yok o kadar da olmaz diye diye vakalar coştu. 5,5 aylık hamile kadın öldü bebgiyle .
alınacak kişi kendi annem babam olsa bile gözüm görmez. alınan alınsın küsen küssün. eşim işe başlayıca dogumdan sonra ona bile maskw ile sevdirmeyi düşünüyorum ben .
asla kendim ve eşim haricinde de dogunca kimseye öptürmem . böyle bişey olamaz . hastalık bu ya . 14 günlük bebeklerin covid yogun bakımı videosuna bakın haberlerde içiniz acır . kimi annesinden babasından kimi onu görmeye gelenlerden kapmış covid . kimse gelmesin bana hediye de getirmesin takı da . görmeye de gelmesin hiç umrumda degil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…