- Konu Sahibi Midwife-lp
-
İnşallahİyidir merak etmeyin olanlar bildiğin adet olmulum gibi şiddetli kasık ağrısı bel ağrısından uyuyamama bile olanlar oluyo bunlar tutunma belirtileri oluyo sizinde öyledir inşallah
İnşallahİnşallah canım rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsintutunsunlar bize olumlu sonuçlansın yüzlerimiz gülsün inşallah
Ben kullanmadım. Yumurta toplamadan önce vuruldum onu. Transferden önce, sonra vurulduğunu da duymadımTransfer öncesi yada sonrasınsa çatlatma iğnesi olmadım ben. Doktor gerek yok dedi ama neye göre. Genelde herkes de çatlatma iğnesi kullanmış. Çatlatma iğnesi transferde neden yapılıyor. Bu arada doğal yöntemle transfer yapıldı. Önce Bi yazdı sonra ben al dersem al dedi. Ama al demedi.
Bende yapıyorum onu yani transfer olmuş herkesle konuşmak istiyorum sanki beni bi onlar anlıyo gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız içinEvde sürekli oturmaktan, yatmaktan dolayı galiba forum dakim neler yazmış bakıyorum aklım karışıyor. Sıkıldım da bu kadar oturmaktan. Alışkın değilim.
Kesinlikle tüp bebek sürecini yaşayanlar birbirini anlar bu yüzden bakıyoruz kim ne yazmış diyeBende yapıyorum onu yani transfer olmuş herkesle konuşmak istiyorum sanki beni bi onlar anlıyo gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız içingün içinde farklı şeylerle oyalansamda aklıma geldikçe boş kaldıkça biri bi şey yazmışmı kimde neler oluyo diye bakıp duruyorum
Bu zaten belirti olumlu olanların çoğu bunu söylüyo. Benimde aynı gün transferim oldu hiç bir belirtim yok bende o yüzden bi şey yok gibi hissediyorumMerhaba benim de cumartesi 3 gün embriyosu transfer oldu bugün 6 gün olacak
Ama hiç bir belirtim yok adet olacağım gibi karnım agrıyor sadeceağlamakta.n kendimi alamıyorum eşim test yapalım diyor ama korkuyorum
Üzülmeyin korkmayın zaten olmayacaksa ne yapsak olmaz olucaksa bi şekilde olur en azından varsa üzüntü yapmamış olun bence erken gebelik testiyle falan bi bakabilirsinz içiniz rahat eder. Silikte olsa çıkabilirMerhaba benim de cumartesi 3 gün embriyosu transfer oldu bugün 6 gün olacak
Ama hiç bir belirtim yok adet olacağım gibi karnım agrıyor sadeceağlamakta.n kendimi alamıyorum eşim test yapalım diyor ama korkuyorum
Altı günde biraz çıkması zor üçüncü gün embriyosunun çünkü 3 4 gün civarında ancak tutunur ve ancak iki gün sonra beta salgılamaya başlarMerhaba benim de cumartesi 3 gün embriyosu transfer oldu bugün 6 gün olacak
İlaç kullanmıyor musunuz ilaçlar adet olmayı engelliyor diye biliyorumKorkuyorum test yapmaya bekleyeceğim zaten adet olacağım sanırmm bir iki güne de yapacak yok dediğiniz gibi olmuyorsa yapacak hiç sey yok
İlaç kullanmıyor musunuz ilaçlar adet olmayı engelliyor diye biliyorum
Estroferm i bırakınca adet olunuyor doktor öyle söylemişti bana hatta ben bıraktıktan sonra bile 2 ay sonra ilaçla adet oldumestrofen ,ecopirin,folidece,prednol ve prolutex igne kullanıyorum
Bilmiyordum O hap adet mi engelliyor ben sanki olacağım gibi agrım varEstroferm i bırakınca adet olunuyor doktor öyle söylemişti bana hatta ben bıraktıktan sonra bile 2 ay sonra ilaçla adet oldum
Ben öyle biliyorum doktor eğer estrofem bırakılırsa adet olunacağımı söylemişti bana dediğim gibi ben bıraktıktan sonra 2 ay olmadım ve doktora gittim ilaç kullandım ondan sonra bile iki hafta sonra oldumBilmiyordum O hap adet mi engelliyor ben sanki olacağım gibi agrım varAllahım hayra çıkarsın hiç
İyi değilim
Ben öyle biliyorum doktor eğer estrofem bırakılırsa adet olunacağımı söylemişti bana dediğim gibi ben bıraktıktan sonra 2 ay olmadım ve doktora gittim ilaç kullandım ondan sonra bile iki hafta sonra oldum
Merhabalar bende de sancı olmuştu adet sancısıyla aynı ben de çok ağlamıştım ama çok şükür pozitif çıktı sonucumTeşekkür ederim cevabın için adet olmasa.n bile sonuç alana kadar
Allah razı olsun insallah dediğiniz gibi olurMerhabalar bende de sancı olmuştu adet sancısıyla aynı ben de çok ağlamıştım ama çok şükür pozitif çıktı sonucumsiz de sıkmayın kendinizi stres yapmayın.. Bebeğiniz rahim içinde yer seçiyo gibi düşünün onu elinizle sevin kalbinizle konuşun onla güç verin siz elinizden geleni yaptınız sıra onda inşallah güzel haberler alırsınız biraz daha dayanın test için bence çünkü ben önceki 3 gebeliğimde de erken test yapıp beta hcg çok düşükken yakaladım beklemek çok zor oluyo yükselecek mi düşecek mi diye ödü kopuyor insanın şimdilik sadece dua edin dua isteyin ve güzel beslenin inşallah sonucunuz pozitif çıkar sizin için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?