2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Transfer öncesi yada sonrasınsa çatlatma iğnesi olmadım ben. Doktor gerek yok dedi ama neye göre. Genelde herkes de çatlatma iğnesi kullanmış. Çatlatma iğnesi transferde neden yapılıyor. Bu arada doğal yöntemle transfer yapıldı. Önce Bi yazdı sonra ben al dersem al dedi. Ama al demedi.

Ben kullanmadım. Yumurta toplamadan önce vuruldum onu. Transferden önce, sonra vurulduğunu da duymadım yani doktorunuz değerlerinize durumunuza göre gerek duymamıştır güvenin bence. Detaylı düşünüp sıkıntı yapmayın

Evde sürekli oturmaktan, yatmaktan dolayı galiba forum dakim neler yazmış bakıyorum aklım karışıyor. Sıkıldım da bu kadar oturmaktan. Alışkın değilim.

Evde sürekli oturmaktan, yatmaktan dolayı galiba forum dakim neler yazmış bakıyorum aklım karışıyor. Sıkıldım da bu kadar oturmaktan. Alışkın değilim.
Bende yapıyorum onu yani transfer olmuş herkesle konuşmak istiyorum sanki beni bi onlar anlıyo gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için gün içinde farklı şeylerle oyalansamda aklıma geldikçe boş kaldıkça biri bi şey yazmışmı kimde neler oluyo diye bakıp duruyorum

Kesinlikle tüp bebek sürecini yaşayanlar birbirini anlar bu yüzden bakıyoruz kim ne yazmış diye İnş daha sonraları daha da güzel şeyler yazarız.

Merhaba benim de cumartesi 3 gün embriyosu transfer oldu bugün 6 gün olacak
Ama hiç bir belirtim yok adet olacağım gibi karnım agrıyor sadece ağlamakta.n kendimi alamıyorum eşim test yapalım diyor ama korkuyorum

Ama hiç bir belirtim yok adet olacağım gibi karnım agrıyor sadece ağlamakta.n kendimi alamıyorum eşim test yapalım diyor ama korkuyorum
Bu zaten belirti olumlu olanların çoğu bunu söylüyo. Benimde aynı gün transferim oldu hiç bir belirtim yok bende o yüzden bi şey yok gibi hissediyorum

Üzülmeyin korkmayın zaten olmayacaksa ne yapsak olmaz olucaksa bi şekilde olur en azından varsa üzüntü yapmamış olun bence erken gebelik testiyle falan bi bakabilirsinz içiniz rahat eder. Silikte olsa çıkabilir

Altı günde biraz çıkması zor üçüncü gün embriyosunun çünkü 3 4 gün civarında ancak tutunur ve ancak iki gün sonra beta salgılamaya başlar

Korkuyorum test yapmaya bekleyeceğim zaten adet olacağım sanırmm bir iki güne de yapacak yok dediğiniz gibi olmuyorsa yapacak hiç sey yok

Bilmiyordum O hap adet mi engelliyor ben sanki olacağım gibi agrım var Allahım hayra çıkarsın hiç
İyi değilim
Ben öyle biliyorum doktor eğer estrofem bırakılırsa adet olunacağımı söylemişti bana dediğim gibi ben bıraktıktan sonra 2 ay olmadım ve doktora gittim ilaç kullandım ondan sonra bile iki hafta sonra oldum

Teşekkür ederim cevabın için adet olmasa.n bile sonuç alana kadar

Teşekkür ederim cevabın için adet olmasa.n bile sonuç alana kadar
Merhabalar bende de sancı olmuştu adet sancısıyla aynı ben de çok ağlamıştım ama çok şükür pozitif çıktı sonucum siz de sıkmayın kendinizi stres yapmayın.. Bebeğiniz rahim içinde yer seçiyo gibi düşünün onu elinizle sevin kalbinizle konuşun onla güç verin siz elinizden geleni yaptınız sıra onda inşallah güzel haberler alırsınız biraz daha dayanın test için bence çünkü ben önceki 3 gebeliğimde de erken test yapıp beta hcg çok düşükken yakaladım beklemek çok zor oluyo yükselecek mi düşecek mi diye ödü kopuyor insanın şimdilik sadece dua edin dua isteyin ve güzel beslenin inşallah sonucunuz pozitif çıkar sizin için dua edicem

Allah razı olsun insallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…