- 4 Şubat 2021
- 498
- 309
- 53
- 34
- Konu Sahibi Summerwinter
-
- #3.661
Kuruntu yapmak ta istemiyorum.insallah kotu bir sey olmazCnim bendede gogus agrisi bitti hatta gecen haftadan beri yok.evet acile gidersen bakarlar ama daha iyi bi bahane mesala agrim var diyebilirsin
Hepsinin bütününe bakılıyomuş benm beta yüksek ama papp düşük ama ikisi sadece önemli değilmş. Bana sorun yok çok iyi sonuçlar denildifree beta 30 papp a 4 NT: 2. sanırım beta hcg yüksek papp a düşük olursa riskli oluyormuş. Senin kaç sonuçların. istatistik olarak kaçta kaç görünüyor önemli olan o mesela benim 10.000 de 1 çıktı.
evet arkadaşa riskli demişler buna istinaden.Hepsinin bütününe bakılıyomuş benm beta yüksek ama papp düşük ama ikisi sadece önemli değilmş. Bana sorun yok çok iyi sonuçlar denildi
Çitlembk için diyosanz bana özelden raporunu attı onun sorunu beta değil doktor down riski 202 e 1 çıkan sonucu yuvarlak içine almş . Sanrm arkadş yanlış anlamşevet arkadaşa riskli demişler buna istinaden.
Kuzum bu sonuçlar hep ihtimal üzerine yani yüzde yüz sonuç değil.bu tahlillere göre riskli çıkıp ta gayet normal çocuğa sahip olanları tanıyorum.bide yaş yüksekse riskin çarpanı okadar yüksek oluyor.kaç yaşındasın başka bir Dr daha gozterebilirsin sonucuPapp a 1.65 düzeltilmiş mom 1.14
Free beta hcg 199 düzeltilmiş mom 4.25
Yüksek sanırım baya
Çok teşekkür ederim, rahatlattiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun. Çarşamba tekrar gidicem hayırlı haberlerle dönerim inşallahŞimdiden üzülüp bebeği da üzmeyin. Bir sonraki kontrolde doktorunuz tekrar inceler, olumsuz bir şey görürse gerekirse amniyosentez yapar.. ama haftası çok küçük bazen cihazdan ya da bebeğin pozisyonunundan görünmeyebilir kuzum. Sen içini ferah tut. Rabbim sağlıkla versin yavrunu❤
Yanılma payının yüksek olduğunu biliyorum ,riskli denilip sağlam doğan bebekler var çevremdeBenim burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktı Ultrasyonda. Ama 2li tarama riskli çıktı. Siz neden yaptırmadınız 2li tarama.
Sakin uzulme ... Kafani takma... Kuzenime gittigi her doktor .. burun kemigi kucuk demisti... Psikolojisi bozulmustu.. hergun farkli bir doktora gidiyordu...hepsi aynisini soyledi... Sonuc sapa saglam bir cocugu oldu ... Cok sukur...Yanılma payının yüksek olduğunu biliyorum ,riskli denilip sağlam doğan bebekler var çevremde
Doktor ultrasona girmeden test isteyip istemediğimi sordu bende yok dedim
Sonra incelemeye basladi ense normal dedi burun kemiğini göremedim dedi,ama ben bunun önemli bişey olduğunu anlamadım zaten.
Giderken de haftaya gel burun kemiğini hatırlat dedi.
Eve geldikten sonra nedir bunun önemi derken anladım.
Teşekkür ederim inşallah benimde öyle olurSakin uzulme ... Kafani takma... Kuzenime gittigi her doktor .. burun kemigi kucuk demisti... Psikolojisi bozulmustu.. hergun farkli bir doktora gidiyordu...hepsi aynisini soyledi... Sonuc sapa saglam bir cocugu oldu ... Cok sukur...
Tabiki icini ferah tut.. insaallah birsey cikmiycakTeşekkür ederim inşallah benimde öyle olur
Amin inşallah, kontrolden sonra yazarım sizlere.Tabiki icini ferah tut.. insaallah birsey cikmiycak
Benim catlamadi ama catlayacakmis gibi acıyor bebeyagi sürüyorum bendeHanimlar gogus ucu catlayan var mi benimki cok erken oldu kremde suruyorum ama pek ise yaramiyor gibi
Insallah duzelir yoksa daha emzirmeden sıkıntıBenim catlamadi ama catlayacakmis gibi acıyor bebeyagi sürüyorum bende
Tahinin uzerindeki yag ise yariyormus...birde onu dene..Hanimlar gogus ucu catlayan var mi benimki cok erken oldu kremde suruyorum ama pek ise yaramiyor gibi
Ayyy kızımda olmuştu allahım acidan gözlerimden yaş geliyordu emzirirken rabbim kimseye yasatmasinInsallah duzelir yoksa daha emzirmeden sıkıntı
Ayva cekirdeginden jel de yapıyorlar ama nasıl yapılıyor bilmiyorumTahinin uzerindeki yag ise yariyormus...birde onu dene..
Cekirdeklerini bir gece suda bekletiyorsun o jel oluyor..Ayva cekirdeginden jel de yapıyorlar ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
Off hep stres.. 2 gündür mide bağlantısından ağzıma bir lokma alamıyorum. Çok korkuyorum bebeğim hasta diye. Inşallah sağlıkla doğarlarYanılma payının yüksek olduğunu biliyorum ,riskli denilip sağlam doğan bebekler var çevremde
Doktor ultrasona girmeden test isteyip istemediğimi sordu bende yok dedim
Sonra incelemeye basladi ense normal dedi burun kemiğini göremedim dedi,ama ben bunun önemli bişey olduğunu anlamadım zaten.
Giderken de haftaya gel burun kemiğini hatırlat dedi.
Eve geldikten sonra nedir bunun önemi derken anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?