- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Ben bu arada yatak, beşik filan almayacağım
Park yatak alacağım sanırım
Bende park yatak almaya karar verdim anne yanı olanlardan hem aileler şehir dısında onlara giderkende götürürüm diye düşünüyorum2 yaşa gelince montessori yatak alırım odasına
24+0dan itibaren alabilirmişiz ben alacağım Allah izin verirseSelam kızçelerKamuda çalışıp idari izne ayrılan yada ayrılacak olan var mı 24. haftada ? 23. haftanın içindeyken mi 24 oluyoruz yoksa 24u bitirmemiz mi gerek dilekçe yazmak için?
Neden aktaramayacaksınız?Yani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işte
Bende bilmiyodum da ablam söyledi hemşireye sor öyle de yapıyolar diyeKeşke bende öyle yapsaydım ya neyse artık hayırlısı ilk olunca acemilik artık
Yorgunluktandır uyu. Yarın da az ayakta kalmaya calış geçer.Kızlar selam. Bugün kızıma doğum günü yaptım kalktığımdan beri ayaktaydım hiç oturmadım. Akşam sol kalça eklemime kramp ağrısı gibi bir ağrı girdi ama geçmedi. Otururken de ağrıyor ama yürürken daha kötü. Geçici midir kalça cikigi falan olmaz değil mi ayakta kalmaktan olmuştur
Sağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedimBu gurur hepimizin
Wwf marka o takım bir de h&mde görmüştüm benzerleriniSağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedimboyu hızlı uzadığı için çok kullanışlı oluyormuş ben de alayım
Aa ben de kullanisli olur mu acaba katlandiginda rahatsiz eder mi diye dusunuyordum ebebekte gormustum canimSağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedimboyu hızlı uzadığı için çok kullanışlı oluyormuş ben de alayım
Bn LCW’den almıştım bi bak cnmSağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedimboyu hızlı uzadığı için çok kullanışlı oluyormuş ben de alayım
Maşallah maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün benim de kontrolüm vardı 21+4 çıktı 26 cm 500 grammış bebem güzel dedi doktor çok şükürnormalde regle göre 20+5im bugün detaylım var iki hafta sonra onu bekliycem artık
Login • Instagram bende bundan almayı düşünüyorum güzel gibi.Bende anne yanı park yatak alıcam. Arkadaşlarım çok memnunlar. Ahşap beşiklerin çubuklarını kıran bebişler bile var. 2 - 3 yaşa kadar yatıyor zaten çok geniş park yatak. Hem katlanıp taşınabilir olması büyük nimet. Koy arabaya gittiğin yere götür.
Perinataloga yaptırdım dr özellikle uyardı radyoloji olmasın dedi bazen tam anlayamaya biliyorlar dedi uyarınca bn de dediğini yaptımGunaydın kızlar ayrıntılı ultrsyonlarınızı radyolojı uzmanlarımı kadın doğumcularmı cekıyor benımkını radyoloji uzmanı cekecekte
Sana gerekli açıklamayı merve yapmışBende park yatak almaya karar verdim anne yanı olanlardan hem aileler şehir dısında onlara giderkende götürürüm diye düşünüyorum2 yaşa gelince montessori yatak alırım odasına
Bu zamanı ne zaman?Bazi doktorlar cok sık yapmaya gerek duymuyor canim istersen sen aile hekimine gidip de kendin de yaptirabilirsin veya ebe de yaptiriyor zamani geldikce
Ay lütfen kafamı karıştırmayınBende anne yanı park yatak alıcam. Arkadaşlarım çok memnunlar. Ahşap beşiklerin çubuklarını kıran bebişler bile var. 2 - 3 yaşa kadar yatıyor zaten çok geniş park yatak. Hem katlanıp taşınabilir olması büyük nimet. Koy arabaya gittiğin yere götür.
Benimkini de perinatolog çektiGunaydın kızlar ayrıntılı ultrsyonlarınızı radyolojı uzmanlarımı kadın doğumcularmı cekıyor benımkını radyoloji uzmanı cekecekte
Amin kuzummm hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kucaklarimiza alırızMaşallah maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Bana ebe yazmıştı tetanoz +kan tahlili yapılacak diye Eylül 20 ye vermiş 2. Dozu o zmn da aynı dediSana gerekli açıklamayı merve yapmış
Bu zamanı ne zaman?
Tetanoz için gitmiştim sağlık ocağıma kimse kan tahlili yaptır demedi yine
Ay lütfen kafamı karıştırmayın
Daha yeni ahşap beşiklere döndüm
Yine park yatağa dönmeyeyim
Zaten yarım aklım var
Benimkini de perinatolog çekti
Benimki yine takmadı beni o konulardaBana ebe yazmıştı tetanoz +kan tahlili yapılacak diye Eylül 20 ye vermiş 2. Dozu o zmn da aynı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?