- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Alınıyor bi sorun olmuyor bana sormadan söyledi ebeGünaydın kızçeler. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben de bugün ilk kez aile hekimine gittim ben hamileyim dedim 5 aydır neredeydin dedilerkan alındı, bebeğin kalbi dinlendi ve tetanoz aşımı oldum. Tetanoz aşısı olanlar aynı gün içinde duş aldınız mı? Bir sakıncası var mıymış?
Cok geçmiş olsun canim benim. Rabbım acil şifalar versin insaAllahKızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Benden umudu kesip aramamislar sanirimAlınıyor bi sorun olmuyor bana sormadan söyledi ebe
Deseydin siz nerdesiniz beni arasaydınız öğrenirdiniz
Aynı gün duş alma demişti eve bı gün sonra aldımGünaydın kızçeler. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben de bugün ilk kez aile hekimine gittim ben hamileyim dedim 5 aydır neredeydin dedilerkan alındı, bebeğin kalbi dinlendi ve tetanoz aşımı oldum. Tetanoz aşısı olanlar aynı gün içinde duş aldınız mı? Bir sakıncası var mıymış?
benim de detaylıda göründü. kadın doğumcuna detaylıyla ilgi bilgi verirsin zaten ne dediğini. o da bakar. içim rahat etsin dersen bir kere daha gidersin perinatoloğa.Normal doktorum hic boyle bisey soylememisti detayli ultrason doktoru soyledi...simdi bidaha ona gitmeyecegim ya kendi doktoruma devam edecegim eger sizin ki gibi kaybolursa normal kontrolde gorunur mu ki acaba ya
Ben de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkadaBenden umudu kesip aramamislar sanirimaile hekimime dedim ki ben hamileyim demene gerek yok belli oluyor görüntüden diyor bu hafta karnim daha da çıktı artık söylemeden anlıyorlar
Ben sormuştum dusu sakınca yok islayabilirsin aşı yerini demişti hemşireGünaydın kızçeler. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben de bugün ilk kez aile hekimine gittim ben hamileyim dedim 5 aydır neredeydin dedilerkan alındı, bebeğin kalbi dinlendi ve tetanoz aşımı oldum. Tetanoz aşısı olanlar aynı gün içinde duş aldınız mı? Bir sakıncası var mıymış?
Bana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz benceBen sormuştum dusu sakınca yok islayabilirsin aşı yerini demişti hemşire
Randevusuz alıyorlar zaten saniyelik bişey aşı işi, ama benim aile hekimliğinde hiç kalp atışı veya tahlil yapmıyorlar bende yapın demedim hiç sadece aşımı oldum çıktımBen de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkada
Dırek yapıyorlar tokmusun dıye sordu sadeceBen de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkada
Ailelerimiz farklı şehirdeler. Bu süreçte de kimseyle görüşmedik. Gerçekten mskeyle nasıl geçti hiçbir fikrim yok. O gün şeker yüklemesi yüzünden biraz fenalaşmıştım beni yatırmışlardı belki orada kaptım. Çok Dikkat edin kendinize nereden nasıl şekilde geldiğini anlamıyor insanAilenizden birinden gecmis olabilir mi? Hastanede maSkeyle nSil gecicek kiben de asisizim korkuyorum cok
Çok sağolun. Elimden geldiğince doğal olan her şeyi tüketmeye çalışıyorum. Hayır olmadımçok geçmiş olsun vitaminleri ihmal etme ve moralini bozmamaya çalış lütfen, Allah yardımcın olsun. Acil şifalar versin. Aşı yaptırmış mıydın bu arada
Evet parol bana da iyi geldi ateşimi düşürdü çok şükür. Ah inşallah inşallah kurtuluruz şu hastalıktan hayırlısıyla. Bebeğim sağlıklı olsun yeter kiKuzum d vitamini ihmal etme portokal suyunun içine pek koyup iç muhakkak geçen sene bizde geçirdik ailecek çok ağrın olduğunda parol al iyi geliyor Allah'ım şifalar versin sanada bebişinede korkma birşey olmaz Allah'ın izniyle dualarımız seninle ,
Çok sağol amin inşallah atlatırız çabucakRabbim acil sifa versin cabucak atlatacaksin insallah
Ah inşallah ya bebeği nasıl peki iyi mi bir problem yaşamamış dimi?Çok geçmiş olsun canım . Kuzenim covid oldu hamileliğinde . İki gün hastanede kaldı ateş kusma vs vardı. Ama atlattı şükür ve doğumu bu haftalarda artık. Senin de hafif geçer atlatırsın umarım
Çok sağol, yaa öyle mi inşallah Allah bir daha uğratmasın bu hastalığı sana da.Cok gecmis olsun.Bende covid oldum. Mart ayinda. Agir atlattim astim hastasiyim. Bol bol C vitamini aldim bir de parol. Tez zamanda atlatirsin insallah.Allah yardimcin olsun
Amiin çok sağol canımCok geçmiş olsun canim benim. Rabbım acil şifalar versin insaAllah
Sağol canım senin kontrol ne zamandı ben 15 gün beklerim yüreğim ağzımdaÇok geçmiş olsun gözün aydın canım. Bi ben gidemedim su perinatologa
Aynen nolur nolmaz diye islamamıştım bende,aslında aile hekimim ilgili biri ebede öyle ama sadece telefonda soruyor şu şu tahliller yapıldı mı yapıldıysa tamam diyor ne gel diyen var ne bişeyBana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz bence
Gerçekten çok ılgısız sağlık ocagındakıler eskıden böyle degılde sankı. Normalde 6 ayda bır arardı eskı ebemız gebelık varmı falan dıyeBana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz bence
Randevu almanıza gerek yok ben direkt gittim sabah yaptılar hemen aşıyı. Bizim hemşireler yoğundu bayaBen de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkada
Kuzum gözün aydın olsun maşallahSağol canım senin kontrol ne zamandı ben 15 gün beklerim yüreğim ağzımda
kimi duş alma kimi sorun olmaz demiş ben de bilemedim şimdi kafam karıştıBana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?