2021 Aralık Anneleri

Alınıyor bi sorun olmuyor bana sormadan söyledi ebe
Deseydin siz nerdesiniz beni arasaydınız öğrenirdiniz

Cok geçmiş olsun canim benim. Rabbım acil şifalar versin insaAllah

Alınıyor bi sorun olmuyor bana sormadan söyledi ebe
Deseydin siz nerdesiniz beni arasaydınız öğrenirdiniz
Benden umudu kesip aramamislar sanirimaile hekimime dedim ki ben hamileyim demene gerek yok belli oluyor görüntüden diyor bu hafta karnim daha da çıktı artık söylemeden anlıyorlar

Aynı gün duş alma demişti eve bı gün sonra aldım

Normal doktorum hic boyle bisey soylememisti detayli ultrason doktoru soyledi...simdi bidaha ona gitmeyecegim ya kendi doktoruma devam edecegim eger sizin ki gibi kaybolursa normal kontrolde gorunur mu ki acaba ya
benim de detaylıda göründü. kadın doğumcuna detaylıyla ilgi bilgi verirsin zaten ne dediğini. o da bakar. içim rahat etsin dersen bir kere daha gidersin perinatoloğa.

Benden umudu kesip aramamislar sanirimaile hekimime dedim ki ben hamileyim demene gerek yok belli oluyor görüntüden diyor bu hafta karnim daha da çıktı artık söylemeden anlıyorlar
Ben de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkada

Merhaba kızlar bugün tetanoz aşımı oldum, benim aile hekimliği çok alakasız hemşireye kayıt açırdım 2 aylıkken ama hiç arayıp bilgi vermiyor. Aşıya kendim gittim, kalp atışı dinleyip vuruluyormuş dedim, burası hastane değil makine yok dedi vurdu. Yan etki görürsem yazarım yarına.

Ben sormuştum dusu sakınca yok islayabilirsin aşı yerini demişti hemşire

Ben de onumuzdeki hafta tetanoz asimi olmak istiyorum ama bunun icin randevu almaya gerek var mi? Zaten igneleri hemsire yapiyor doktor degil, hemsire de ful bos oturuyo arkada
Randevusuz alıyorlar zaten saniyelik bişey aşı işi, ama benim aile hekimliğinde hiç kalp atışı veya tahlil yapmıyorlar bende yapın demedim hiç sadece aşımı oldum çıktım

Ailenizden birinden gecmis olabilir mi? Hastanede maSkeyle nSil gecicek ki ben de asisizim korkuyorum cok
Ailelerimiz farklı şehirdeler. Bu süreçte de kimseyle görüşmedik. Gerçekten mskeyle nasıl geçti hiçbir fikrim yok. O gün şeker yüklemesi yüzünden biraz fenalaşmıştım beni yatırmışlardı belki orada kaptım. Çok Dikkat edin kendinize nereden nasıl şekilde geldiğini anlamıyor insan
çok geçmiş olsun vitaminleri ihmal etme ve moralini bozmamaya çalış lütfen, Allah yardımcın olsun. Acil şifalar versin. Aşı yaptırmış mıydın bu arada
Çok sağolun. Elimden geldiğince doğal olan her şeyi tüketmeye çalışıyorum. Hayır olmadım
Evet parol bana da iyi geldi ateşimi düşürdü çok şükür. Ah inşallah inşallah kurtuluruz şu hastalıktan hayırlısıyla. Bebeğim sağlıklı olsun yeter ki çok sağol tavsiyelerin için bu arada
Rabbim acil sifa versin cabucak atlatacaksin insallah
Çok sağol amin inşallah atlatırız çabucak
Ah inşallah ya bebeği nasıl peki iyi mi bir problem yaşamamış dimi?
Cok gecmis olsun.Bende covid oldum. Mart ayinda. Agir atlattim astim hastasiyim. Bol bol C vitamini aldim bir de parol. Tez zamanda atlatirsin insallah.Allah yardimcin olsun
Çok sağol, yaa öyle mi inşallah Allah bir daha uğratmasın bu hastalığı sana da.

Bana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz bence
Aynen nolur nolmaz diye islamamıştım bende,aslında aile hekimim ilgili biri ebede öyle ama sadece telefonda soruyor şu şu tahliller yapıldı mı yapıldıysa tamam diyor ne gel diyen var ne bişey aman bende virüs var diye hiç oralara girmek istemiyorum zaten bitek aşıları takip etsinler yeter

Bana 24 saat ıslatma dedi sabah canım. Ama çok ilgisizler o yüzden dediğine de güven olmaz bence
kimi duş alma kimi sorun olmaz demiş ben de bilemedim şimdi kafam karıştı hava sıcak disarda isim var çıkmam gerek o yüzden duş almak istiyorum evde olsam beklerdim bi gün ama

Kızlar sabah 7.30 gibi kalkıp demir ilacını içiyorum sonrasında iki saat bişey yememek gerekiyor 9 buçuk gibi normal kahvaltı yapıyorum buraya kadar sıkıntı yok
Ama kahvaltıdan sonra çok kötü oluyorum sirtimdan soğuk ter bosaliyor halsizlik mide bulantısı oluyor bikaç gündür böyle genelde 9/5 olan tansiyonum 10/6 oluyor acaba tansiyondan mi
Benim gibi kahvaltı sonrası halsizlik yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…