Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kızlar merhaba bugün dışarı çıkmıştım. Şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. Aniden saniyeler içerisinde bir mide bulantısı soğuk terleme geldi çöktüm kaldım kaldırıma oturdum resmen. 5 dk sonra geçti ama çok fenaydı. Normal mi böyle şeyler yaşıyor musunuz?

IMG_9267F8EA-C4A6-4A46-9059-314DF70D78A1.webp

Bunlarda benim 11+1 haftalık ikizler 🫣 Kimisi bebeğin şeklinden kese şeklinden cinsiyet tahmin edebiliyor 😄 Yani birazda eğlencesine varsa tahmini olan alırım 😬

Kızlar merhaba bugün dışarı çıkmıştım. Şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. Aniden saniyeler içerisinde bir mide bulantısı soğuk terleme geldi çöktüm kaldım kaldırıma oturdum resmen. 5 dk sonra geçti ama çok fenaydı. Normal mi böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Şekerin düşmüş olabilir. Aç mıydın ?

Eki Görüntüle 3628563
Bunlarda benim 11+1 haftalık ikizler 🫣 Kimisi bebeğin şeklinden kese şeklinden cinsiyet tahmin edebiliyor 😄 Yani birazda eğlencesine varsa tahmini olan alırım 😬
Üstteki erkek alttaki kız gibi hissettim. Üstteki de biraz yaramazlık varmış gibi geldi nedense 😅😁 Allah gönlünüze göre versin

Yok canım 2 saat önce kahvaltı yapmıştım
Anladım. olacağı varmış demekki. Yalnız benim bir ara yemekten sonra tansiyonum saha çok düşüyordu. Kafamı kaldıramıyordum. Öyle bir şey de olmuş olabilir. Sıvı tüketimine dikkat etmeye çalış. bir de arada tansiyonunu da ölç. Ona göre tuzlu şeyler yemeye çalış. Olağan bir şey muhtemelen. İlk haftalarda illaki oluyor

Başta beta hcg iki kat artmadığı için sağlık ocağındaki doktor düşük riski olabilir demişti kadın doğum doktoruna söyledim keseyi
Görünce beta hcg önemsemedi ama hamileliğin başından beri Progesteron fitil ve coraspirin kullanmamı söyledi herhangi bi risk var mı dediğimde yaşından dolayı dedi.Testler için de yine yaşından dolayı riskli direk fetal dna yap diye ısrar ediyor ne soruyorsam yaşından dolayı diyor :) 37 yaşında ilk doğuracak ben miyim yoksa sıkıntılı bi durum var doktor mu söylemiyor anlamadım :( geçen hafta her şey yolundaydı kalp atışını da duyduk şükür ama bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı mesela.
İlk bebeğimi 37'de doğurdum. İkinciye 40'ta hamileyim. Yaşla ilgili hiçbir şey duymadım doktorlardan. Doktorunuzu değiştirme imkanınız varsa değiştirmenizi öneririm. Moral bozmaktan başka bir şey yapmıyor. Oğlum da çok sağlıklı maşallah, şimdi ki hamileliğim de çok iyi gidiyor. Yaşla alakalı asla bir durum değil, yapı ile alakalı bir şey. Söylediklerini unutun 🌸 Bu arada geçen sene arkadaşımın da normal doğumla 41 yaşında bebeği oldu. 17 sene sonra ikinci çocuğu. Hiç problem yaşamadı o da🌸🌸

Kizlar bugunlerde duygularim alt ust ne oldu bana gercekten surekli kaygili ve aglamak istiyorum 😭😭😭

Bilmiyorum acaba 36 yaşındayım diye mi öyle dedi. Şehir hastanelerinde doçent varken bile asistan duruyor. Nefret ettim o asistandan. Direk tüp bebek dedi bende başka yolu yok mu dedim aşılama var ama oda çok düşük bir ihtimal dedi. Bende tamam aşılama deneriz dedim 2. adetinin 2. Günü gel dedi bende gitmedim. Thancss woman ve bir gebenin günlüğünden kaset ovulasyon testi aldım. 3 ay test takibi yaptım. Thancss womaninda 2. Kutusundan 3 4 tane içtim sonra bıraktım ya belki de 1 tane ile kalacağım dedim. Yumurtlama takibi de yapmadım ama elimde 3 4 tane test kalmıştı onları yaptım kafama göre değerlendirdim. Sonra eşimle aşılamaya gidelim dedik adetim izne denk geliyordu neyse izin dönüşü dedik ama adetim gelmedi 🤣 iyiki gelmedi de minik mucizem geldi. Birde ben Zilhicce ayında bi dua okudum sanırım onun yüzü suyu hürmetine kabul oldu duam da nasip oldu yoksa hiç inancım yoktu benim doğal yolla olacağına.
Bende aynı şekilde asilama yapacaktım 3 kere farklı sebeblerden iptal oldu en son işte bayram tatiline denk geldi asilama tarihi benim doktorumda sıkıntı yoktu gelirdi yada asistanı yapardı ama eşim sperm örneği verecekti labaratovar calismiyordu diye iptal oldu doktor bu adette gel kendini hazır hissedersen diğer tüpünü açmak için ameliyat yapalım dedi farklı bir doçente gidiyordum o zaman tamam dedim bende senin gibi ovulasyon takibi yaptım bi hafta arayla farklı günlerde pik gördüm değerlendirdim iki gündüde hatta benim ikiz oldu gebeliğim iki kere yumurtlama gördüm betam çok hızlı yükseliyordu doktor kesin ikiz dedi keseyi görmedik bir hafta sonra iki kese gördük bir hafta sonunda digeri kayboldu teke düştü malesef yani Rabbim nasip edince tek tüple de mucize yaratıyor hemde kapalı olan tüpün olduğu yumurtalıktan yumurta atılmasına rağmen kimse umudunu kaybetmesin diyorum bu yüzden hep

Kızlar bugün çok bel ağrım ve keskin sancılarım var iki damla kahverengi akıntım olmuş çok korkuyorum ya yarın zaten randevum var kontrol için ama sizce acile gitmelimiyim

Kızlar bugün çok bel ağrım ve keskin sancılarım var iki damla kahverengi akıntım olmuş çok korkuyorum ya yarın zaten randevum var kontrol için ama sizce acile gitmelimiyim
Kaçıncı haftadasın ? Progestan kullaniyor musun ?

Back
X