- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İlkde bnm çok şişti çok ağrıdıO kadar çok şey yaptım ki bide bunu yapmayınsende de mi böyle oldu tetanoz sonrais
İlkinde de çok ağırdı hemşireye dedim 2.yi vurulurken dedi 2.de agirmaz ama nefes bile alamıyorum zerre uyuduğum yok ve çalışıyorum calismasam gam.yemem sinir stres oldum halim kalmadı 37 ye dek nasıl dayanacam bilmiyorum çalışma konusunda daİlkde bnm çok şişti çok ağrıdı
2. De şişti ama bn boğaz enfeksiyonu geçirdim ya vücut ağrısından kolu hiç hissetmedim antibiyotik +ağrı kesici hergün içtim belki de ondan hissetmedimbu sefer bi de hep yattım hiç yormadım
İlkinde çok yormuştum bide
Rabbim yardımcın olsunİlkinde de çok ağırdı hemşireye dedim 2.yi vurulurken dedi 2.de agirmaz ama nefes bile alamıyorum zerre uyuduğum yok ve çalışıyorum calismasam gam.yemem sinir stres oldum halim kalmadı 37 ye dek nasıl dayanacam bilmiyorum çalışma konusunda da
Allah razı olsun kuzumRabbim yardımcın olsungüç kuvvet versin
Gizli kalacaktınPeş peşe yapacaklar için evet iyi olur bnm için geç kalındı sanırım
Bilerek ifşa ettik
Sen bilmiyomuş gibi yap heyecanlanGizli kalacaktın
Her yazdığında heyecan yaşayacaktım ben oysa
Ben bu arada gaz yapan tüm yiyecekleri kesme evresine şimdiden geçtim
İlerde bebek gazlı olursa ne çektiğini en iyi ben biliyorum
Ben de bulguru eledimSen bilmiyomuş gibi yap heyecanlan
O zmn hiç bişi yemiyon
Sana bişi diyim erkekler daha gazlı oluyordoğumdan sonra bol kayısı hoşafı haşlama böyle geçecek
Bana oğlumda dr çiğ sebze yoğurt süt kahve çikolata bakliyat hep tadımlık yiyeceksin demişti haşlama yemekten tiksinmiştim
Çok Sıcak soğuk yemeyecendaha saymıyım korkma
Oooo süpersinBen de bulguru eledim
O kesin gaz yapıyor
Annem çiğ sebze yeme onlar da gaz yapar dedi
Maydanoz filan eledim onları da
Hoşafı da istemiyorum ya
Kilo yapar
Kıskandırmak gibi olmasın 8 haftadır 1 kilo almışım da
Diyet miSaat 15 :00 de kontrolümüz var bakalim benim tontik nasil olmuş ne durumdadiyetim işe yaradi mi acaba
Şekersiz hoşafa annemi nasıl ikna ederim acabaOooo süpersinhoşafı şekersiz yapcen gaza iyi geliyor kilo yapmaz bebiş emcek gitçek kilolar
Bulgur şişkinlik çok yapıyor son haftalar çok dikkat etmek lazım bebek de gazlı doğmasın
Gündüz ye bulguru akşama kadar anca sindirirsinŞekersiz hoşafa annemi nasıl ikna ederim acaba
Dün kısırlık bulgur yüzünden davul gibi oldum zaten
Pirinç de hiç sevmem ha
Yine aç kaldık
Doktor gaz için ilaç vermişti
Acaba onu kullanıp yiyemez miyim yine de
Zaten öğlen yedim kısırıGündüz ye bulguru akşama kadar anca sindirirsin
Çubuk Tarçın karanfil at suyuna öyle güzel oluyor ki hatta kendin bile yap bi dene gör farkı
Şimdi ye yiyebildiğin kadar doğurunca bi müddet yiyemiycenZaten öğlen yedim kısırı
2 gibi filandı sanırım
Sonra 8 9 gibi bi şişmeye başladım
Nefes almakta zorlandım resmen
Midem balon oldu
Sonra sabaha karşı düzeldim ancak
Yok valla şimdiden de yiyemiyorum kiŞimdi ye yiyebildiğin kadar doğurunca bi müddet yiyemiycen
İzine mi çıktın nst yok bugün
Seni çılgınBende dün öğlen katmer yedim akşam da pişi yedim çok kötüyümhiç böyle rahatsızlandığımı bilmem
Aboooo karbonhidrat bombası yapmışsınBende dün öğlen katmer yedim akşam da pişi yedim çok kötüyümhiç böyle rahatsızlandığımı bilmem
Humus nohut değil mi tabi gaz yapar sen onlara kimyonu basYok valla şimdiden de yiyemiyorum ki
Rahatsız oluyorum
Bi kere de ilacu alıp deneyeceğim
Hala gaz yaparsa kapayacağım bulgur işini
Acaba humus da gaz yapar mı
O bari ezilmiş nohut
Yok gaz yapan şeyleri takip ediyorum
Hiç yemediğim günler iyi oluyorum
Gaz ya bayağı işte
Artık burada mesaideyim
Bilmem belki ezince sorun olmayacaktırHumus nohut değil mi tabi gaz yapar sen onlara kimyonu basezince gazı gidiyor Mu
Süt de şişkinlik yapar bn sebze yiyince çok rahatım bamya fasülye Menemen böyle beslenmem lazım bnmbnm için bağırsak çalıştırıcı olması öncelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?