Ben o çok korktuğum gece korkumdam nasıl doğurmadım hala şaşırıyorum zatenValla ilkkez böyle oldu çok garipti kafasını filan ya oraya yakın hissetmem ayrı bebeğin tramboline binmiş gibi hareket etmesi ayrıdünden sonra seni çok iyi anlıyorum cidden insan korkuyomus
Ben bunu geçen gün, doğum yapan kendi arkadaslarima dedimBen az önce epilasyon işleriyle ilgilenirken aynayı alta koydum tabi. Mesanemi resmen dışarı çıkcak gibi gördüm korkunçtu.
Seni çok iyi anlıyorumBen o çok korktuğum gece korkumdam nasıl doğurmadım hala şaşırıyorum zaten
Ya bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.Ben bunu geçen gün, doğum yapan kendi arkadaslarima dedimbana dediler nasıl büyümüş ,dedim bildiğin oram büyümüş ,siz hiç hamile iken bakmadiniz mi oraya temizlenirken filan dedim yok dediler .
Kişiden kişiye değişiyor demek ki28+2 de kalça ağrısı erken değil mi, bugün biraz ara ara kasıklarım şimdi de kalçam ağrımaya başladı
Bnm yaklaşık 2 aydır dönem dönem ağrıyor28+2 de kalça ağrısı erken değil mi, bugün biraz ara ara kasıklarım şimdi de kalçam ağrımaya başladı
Aynn neremiz değişmedi ki orası eksik kalsınYa bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.
Evet pubis çok büyüdüYa bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.
Ben kuafore gidiyorum bu ay gidemedim daha. Gitmem lazim. Ama agri esigim düstü tirsiyorumYa bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.
Ben hayret ettim görünce bu benimki olamaz diyeYa bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.
Evrim geçirmiş desek miBen hayret ettim görünce bu benimki olamaz diyeaşırı değişmiş görüşmeyeli
İşimi kendim yapmasam inan daha görmek istemem . Evrime kafa göz geçirmiş eski halinden 2,3 kat değişmişEvrim geçirmiş desek miAllahtan bide görmek için çaba harcıyoz görmesek daha iyi
Görmek istediğim en son yerİşimi kendim yapmasam inan daha görmek istemem . Evrime kafa göz geçirmiş eski halinden 2,3 kat değişmişbakmayanlar baksın aynayı alıp
Bebişinden şaşırtıcı bir hatıra olarak kalırGörmek istediğim en son yer
Ama normal miymiş doktora sordun mu? Acaba bu magmezyumla ilgili mi ben kullanmıyorum çünkü sadece multıvitaminin içinde olan varBnm yaklaşık 2 aydır dönem dönem ağrıyor
Ağda doğumu tetikliyo falan demişlerdi burda ben ondan beridir jilete döndüm yaBen kuafore gidiyorum bu ay gidemedim daha. Gitmem lazim. Ama agri esigim düstü tirsiyorum
Magnezyum kullanıyorum doktorum kasık ağrısı sertleşme yoksa normal dediAma normal miymiş doktora sordun mu? Acaba bu magmezyumla ilgili mi ben kullanmıyorum çünkü sadece multıvitaminin içinde olan var
Ağda doğumu tetikliyo falan demişlerdi burda ben ondan beridir jilete döndüm yazaten lazerliydi pek yoktu ve pek çıkmıyor ama doğuma yakın ağdayla parlatırım die düşündüm risk almayıp
Sonra eski haline dönüyorBebişinden şaşırtıcı bir hatıra olarak kalır
Bide hamilelikte daha hassaslaştı vücudum nasıl dayanıyorsunuz yaMagnezyum kullanıyorum doktorum kasık ağrısı sertleşme yoksa normal dedi
Ağda mı ilk kez duyuyorum valla 2 ay da bi gidiyorum bnm tüyler azaldıbi de doğuma 2-3 gün kala giderim lohusalıkta rahat etmek istiyorum Bnde
Çok şükür ağrı eşiğim yüksek ilk bi iki saniye ağrı sonra tınlamıyorBide hamilelikte daha hassaslaştı vücudum nasıl dayanıyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?