• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu arada sağlık ocağında tekrar testleri kaçıncı haftada yaptırmalıyız acaba? az önce arayıp bir ara gel dediler bana da
Belirli bir haftası var mı bilmiyorum ama doktorum kan testi istediği için ben bugün sağlık ocağında kan verdim. 18 haftalığız

kızlar selam 16. haftadayım ben, detaylı ultrason sanırım 20. haftada yapılıyor. Kendi doktorum perinatolojiye yönlendirecek. Bu durumda yine farklı bir özel klinikte detaylıya gitmektense devlete gitmek istiyorum ve tabi kii önümüzdeki 2 hafta içinde hiç randevu gözükmüyor. Fakat detaylı 18-22. haftalar arası oluyor. İdeali var mıdır bileniniz var mı? Ne zaman yaptırmak daha iyi olur acaba. Ona göre önden randevu ayarlamak istiyorum arkadaşım 20. haftada niyetine girip ancak 24. haftasına randevu alabilmişti.
Selam. Kendi doktorum 21. Hafta dedi. Gideceğim perinatolog 22. Hafta istedi doktoruma sordum sorun yok 21 ile 24 hafta arası olması gerekiyor zaten dedi

Kızlar selam, detaylı ultrasona giren varmı Kocaeli de hangi doktorları tavsiye edersiniz, Semih özerene gideceğim 2 ekimde

Merhaba! Herkese. Ben arada ocak anneleri grubuna bakıyorum . Bugün yine bakarken Daydi Daydi arkadaşımızın bir paylaşımını gördüm çok hoşuma gitti. Kendisinden izin aldım sizinle de paylaşmak için. Çok güzel uğraşmış hepimiz faydalanalım

Eklentiler

• IMG_8193.webp
    IMG_8193.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_8192.webp
    IMG_8192.webp
    27 KB · Görüntüleme: 140
kızlar 19 haftadan bildiriyorum bacak ağrılarım başladı üst bacak baldırım inanılmaz agrıyor 😔😔

Canım selam ben Eray Çalışkan’a randevu aldım çok önerildi fiyatı da bir tık daha uygundu
Ortalama fiyatları nedir acaba ?
Ben 27 eylülde randevum, o zaman 18 haftalık olacağım detaylı için randevumu o zaman alacağım en azından fikir olsun 🙏

kızlar 19 haftadan bildiriyorum bacak ağrılarım başladı üst bacak baldırım inanılmaz agrıyor 😔😔
Üst bacak bayadır var bende zaten yumuşak battaniyeyi dörde katladım onun üstüne yatıyorum baya faydası oldu. Benim de ilk defa geceden beri sağ üst bacağımın bacak arası kısmı aşırı ağrıyor geçmedi de napcam bilmiyorum. Magnezyum da kullanmıyorum randevu bulabilirsem gidip yazdırcam artık

Canım selam ben Eray Çalışkan’a randevu aldım çok önerildi fiyatı da bir tık daha uygundu
Evet canım Eray Çalışkan da iyi denildi ama detaylı olarak çok kısa süre baktığını ve Dr, iletişimsiz olduğunu çoğu kişiden duydum ona gitmeyeceğim, fiyatı uygun bu yüzden diye düşünüyorum:)

Back
X