Ama doğan çocuğu 4 haftalık aylardan hesaplıyoruzDiyemeyiz bn 8 aylıksen 7 ay 10 günlük ayy hafta ay Bnm kafa karışıyor çok değişik hesap bi düz şekli yok
42 haftadan olunca 8 aylıksınAma doğan çocuğu 4 haftalık aylardan hesaplıyoruz
42de 8 mi42 haftadan olunca 8 aylıksın
Bn 39 hesaplıyorum kendini
Ben 4 buçuk sene vajinismustum yendim 1 sene sonra hamile kaldım. İlk başlarda normal mantklı geliyordu ama şmdi ya korkum tetiklerse vs diye korkyrumSen normal düşünmüyon o zmn
Tamam tamam erken doğurmuyorum
32 hafta doldu ya artık 8 aylık oldum diyebilir miyim?
Çok büyük fark yoktu 3 4 gün mü ne
Ben o yüzden erken olanı baz alıyorum
Sabırsızlanıyorum bazen çünkü
Alıyorlar, hatta bazı doktorlar sezaryen olacaksa bile sancılarınız başlasın çocuk doğuma hazırım desin ondan sonra sezaryen yapılsın diyor.Bilmediğimden , diyelim kanala girdi ama normal doğum yapmicam sezeryana alıyorlar mı bilgin var mı
Çok iyiAlıyorlar, hatta bazı doktorlar sezaryen olacaksa bile sancılarınız başlasın çocuk doğuma hazırım desin ondan sonra sezaryen yapılsın diyor.
8i bitirememişim yine yaEki Görüntüle 2940630 Bak buraya göre 8 aylık oluyorsun
Kız bu ne acelee8i bitirememişim yine ya
Dokrorunla aynı fikirdeymişizProf olunca her seyi biliyor saniyoruz ama supheli bence bu konu
Bak mesela benim doktorum da tam dogum tarihini hesaplayabilmek icin ilk haftalarda muayene cok onemli eger ilk haftalarda gorursek kese boyutundan kac gunluk gebelik oldugunu anliyoruz ama kesenin icinde bebis olustuktan sonra gelinin muayenelerde tam gun vermek cok zorlasiyor demisti. Ben hemen gitmistim ve benim iki gun gec yumurtlama olmus mesela
Bitirdiğim ayı sayıyorum brn sadeceKız bu ne aceleehemen bebişler gelsin istiyoruz ama belki keyifleri yerindedir kuzuların
Diyemezsin. Ben yeni diyom.Tamam tamam erken doğurmuyorum
32 hafta doldu ya artık 8 aylık oldum diyebilir miyim?
Çok büyük fark yoktu 3 4 gün mü ne
Ben o yüzden erken olanı baz alıyorum
Sabırsızlanıyorum bazen çünkü
Etrafımdaki herkes doğuruyor ben yerimde sayıyorum gibi geliyor bana daBitirdiğim ayı sayıyorum brn sadece
O yüzden çok yavaş ilerliyor gibi geliyor
Valla bilmiyorum sadece oyle bi cumle kurmustu aklimda kalmis, uc bes gunden bisey olmaz artik ya bu zamana kadar geldik cok sukurSenin bu dediğin o zaman kesenin boyutu oluyor ilk haftalardaki çünkü doktor kesenin boyutuna göre daha iyi veya kötü bakabiliyorlar muhtemelen budur demi
E ı zaman 37de doğuran 8 aylık doğurmuş oluyorDiyemezsin. Ben yeni diyom.
Neyse bekleyelim bariEtrafımdaki herkes doğuruyor ben yerimde sayıyorum gibi geliyor bana da
Öyledie bilemiyorum. Dur bende de bi hesap vardı ince hesap onu bulayım.E ı zaman 37de doğuran 8 aylık doğurmuş oluyor
Neyse bekleyelim bari
Beklemek en doğru olanmış
Bitter öyle dedi
Benimde miyatim 37E ama 37den sonra çok normak değil mi her an doğurmak?
Ya 7 ay 21 günlüğüm ya 28 günlüğüm
Ayneeeeen kontrol diye gittim kendimi ameliyathanede buldumBiliyoz da ne fayda dr bilmiyor
Valla bn oğlumda kontrol diye gittim sezeryan oldum çıktımbn sanmıyorum erken olur bnm bi belirtim yok yani
Bu tabloya göre 9. Aya mi girdim ben 34+0 dayimEki Görüntüle 2940630 Bak buraya göre 8 aylık oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?