2021 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?

Evet bu merakimiz da bir uzman tarafindan giderilmis oldu cok sukur
dr bana dedi ya 1 hafta son adetimi öne çekti bi hafta da bebek önde yinde de 38+5 beklicez dedi önde olması erken doğurturum anlamına gelmez dedi Bnm hayalleri suya düşürdü gününü tamamlanası herşeyden önemli diyor

Son düzenleme:
Evet bu merakimiz da bir uzman tarafindan giderilmis oldu cok sukur
Ama şöyle bi durum var ki yumurtlama bilinebilen bir şey değil. Yani çok erken yumurtlamış aslında o ileri gittiği tarihle uyumlu olabilir ki bebe pko olanlarda da genelde geç yumurtlama oluyor onda da zaten ultrasondaki tarih baz alınır. Iki ayda bir regl olanlar var nerdeyse.

Ama işte dr onu yapmıyor Bnm öne çekti bi de önde yinel de erken olmaz dedi solunum sıkıntısı olurmuş anca kendi gelir o ayrıymış ona yapacak bişi yok diyor

Bn de sana gün vermiştim 12.12.2021
Bana bile 2.12.2012 dedi düşün belki 30.11
Bilmiyorum ya
Kasım 15ten sonra her an bekliyorum ben
Kasım son hafta 37 doluyor benim
Kasım sonu bile olabilir
Öyle mi dersin ne bileyim aldım ben yamuna korse tarzı bişey işte pratik olmazsa owli denerim doktora sorayım da belki izin vermeyecek
Korse sezaryenden hemen sonra giyilmiyormuş
Ben de almadım henüz o yüzden
Sonra medikalden alacağım
Orda çok daha ucuz oluyormuş

Ne yaptın bea sen kasım 15 se bn kasım başı fırttt hatta bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…