Hemen giyilmiyormus ben instada bi sitede sordum doğumdan 3 hafta sonra giymeye başlayabilirsiniz dedi.Bemde almadım doğumdan sonra alırım diye düşündüm.Tayt gibi olan daha sıkıntı olir bende de tam tersi. Wcde filan sorun. Zaten lohusa olcaz.
dr bana dedi ya 1 hafta son adetimi öne çekti bi hafta da bebek önde yinde de 38+5 beklicez dedi önde olması erken doğurturum anlamına gelmez dediEvet bu merakimiz da bir uzman tarafindan giderilmis oldu cok sukur
Normalde bulandım yoktu Benim ilk aylarda bile cok az olmuştu. Ama 3 4 gündür midem bulanıyor.Günaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?
Canim mideni mi usuttun ya da mikrop mu kaptin acaba bence doktora sorsan:s gecmis olsunGünaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?
Tansiyonuna bi bak.Günaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?
Gevmiş olsun ıdrar yolu enfeksıyonu da vok bulantı yaparNormalde bulandım yoktu Benim ilk aylarda bile cok az olmuştu. Ama 3 4 gündür midem bulanıyor.
Benim detaylı ultrasona gittiğim profesör direkt çocuğun gelişiminden doğum tarihi verdi vallaEvet bu merakimiz da bir uzman tarafindan giderilmis oldu cok sukur
Bn de sana gün vermiştim 12.12.2021Benim detaylı ultrasona gittiğim profesör direkt çocuğun gelişiminden doğum tarihi verdi valla
Banane
Öyle mi dersin ne bileyim aldım ben yamuna korse tarzı bişey işte pratik olmazsa owli denerim doktora sorayım da belki izin vermeyecekKopçalılar hiç pratik durmuyo yav.
Ama şöyle bi durum var ki yumurtlama bilinebilen bir şey değil. Yani çok erken yumurtlamış aslında o ileri gittiği tarihle uyumlu olabilir ki bebeEvet bu merakimiz da bir uzman tarafindan giderilmis oldu cok sukur
Belki ben üşengecimdir canım sen bana bakma. Neyle rahat edersen neye güvenirsen o.Öyle mi dersin ne bileyim aldım ben yamuna korse tarzı bişey işte pratik olmazsa owli denerim doktora sorayım da belki izin vermeyecek
Ama işte dr onu yapmıyor Bnm öne çekti bi de önde yinel de erken olmaz dedi solunum sıkıntısı olurmuş anca kendi gelir o ayrıymış ona yapacak bişi yok diyorAma şöyle bi durum var ki yumurtlama bilinebilen bir şey değil. Yani çok erken yumurtlamış aslında o ileri gittiği tarihle uyumlu olabilir ki bebepko olanlarda da genelde geç yumurtlama oluyor onda da zaten ultrasondaki tarih baz alınır. Iki ayda bir regl olanlar var nerdeyse.
Deneyip gorucez artıkBelki ben üşengecimdir canım sen bana bakma. Neyle rahat edersen neye güvenirsen o.
Işte o zaman da bu 42 haftalık doğumlar oluyo bence. Son regl tarihinde ısrarcı olduklarında.Ama işte dr onu yapmıyor Bnm öne çekti bi de önde yinel de erken olmaz dedi solunum sıkıntısı olurmuş anca kendi gelir o ayrıymış ona yapacak bişi yok diyor
Bilmiyorum yaBn de sana gün vermiştim 12.12.2021
Bana bile 2.12.2012 dedi düşün belki 30.11
Korse sezaryenden hemen sonra giyilmiyormuşÖyle mi dersin ne bileyim aldım ben yamuna korse tarzı bişey işte pratik olmazsa owli denerim doktora sorayım da belki izin vermeyecek
Aman yavrum akışa bırak bak bu gidişle 42 de doğurcanIşte o zaman da bu 42 haftalık doğumlar oluyo bence. Son regl tarihinde ısrarcı olduklarında.
Ne yaptın bea sen kasım 15 se bn kasım başı fırtttBilmiyorum ya
Kasım 15ten sonra her an bekliyorum ben
Kasım son hafta 37 doluyor benim
Kasım sonu bile olabilir
Korse sezaryenden hemen sonra giyilmiyormuş
Ben de almadım henüz o yüzden
Sonra medikalden alacağım
Orda çok daha ucuz oluyormuş
E ama 37den sonra çok normak değil mi her an doğurmak?Ne yaptın bea sen kasım 15 se bn kasım başı fırttthatta bugün yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?