Ondan oluyo bence de.Gevmiş olsun ıdrar yolu enfeksıyonu da vok bulantı yapar
Aynen bu dogru:)
Bnm kapı süsü filan aklıma hiç gelmediAyneeeeen kontrol diye gittim kendimi ameliyathanede buldumbebek doğdu ben odaya çıktım hala bebek çikolatası kapı süsü sayikliyorum odayı süsleyin diyorum evde temizlikci abla var temizlik yapiyor felan hazirliksiz gitmiştim yaaaa
Bu tabloya göre 9. Aya mi girdim ben 34+0 dayim
Sabah bulantiyla uyanıyorumGünaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?
Geçmiş olsunBen 4 buçuk sene vajinismustum yendim 1 sene sonra hamile kaldım. İlk başlarda normal mantklı geliyordu ama şmdi ya korkum tetiklerse vs diye korkyrum
Demiştim 7 ay 10 gün 18 eksik çıktı olsunYa 7 ay 21 günlüğüm ya 28 günlüğüm
Bnm uygulamada böyle diyorYa 7 ay 21 günlüğüm ya 28 günlüğüm
Hahahah1 saat kadar yürüdüm. Az kalsın yolda altıma kaçıracaktımbi baskı yapıyordu ki doğuma girmiş gibi oldum derin nefes al ver sağ Salim eve attım kendimi
28 günlüğüz ı zamanBnm uygulamada böyle diyor
Kaç gündür hiç çıkmadım acısını çıkardımHahahahal sana yuruyus
GEcmis ollsun kuzuya iyi yapmisssin :)Kaç gündür hiç çıkmadım acısını çıkardım
Oğlan hastaydı evdeydi onu okula götürünce hooop yollara vurdum kendimi
Bence 36+0 da 9 ay a giriyorsun . Kafalar yandı vallaAyneeeeen kontrol diye gittim kendimi ameliyathanede buldumbebek doğdu ben odaya çıktım hala bebek çikolatası kapı süsü sayikliyorum odayı süsleyin diyorum evde temizlikci abla var temizlik yapiyor felan hazirliksiz gitmiştim yaaaa
Bu tabloya göre 9. Aya mi girdim ben 34+0 dayim
Yapma ben geçen gün 2 saate yakın yürüdüm bin pişman oldum bir daha asla yapmayacam doğana dek1 saat kadar yürüdüm. Az kalsın yolda altıma kaçıracaktımbi baskı yapıyordu ki doğuma girmiş gibi oldum derin nefes al ver sağ Salim eve attım kendimi
Bence de 40tan sonra çocuk kakasını yapıyor zaten genelde mecbur alıyorlar 42 neIşte o zaman da bu 42 haftalık doğumlar oluyo bence. Son regl tarihinde ısrarcı olduklarında.
Yok artıkBence 36+0 da 9 ay a giriyorsun . Kafalar yandı valla
Deneyip gorucez artıkilkinde miyom ameliyatı da oldugumdan kesinlikle izin vermemişti doktor ama bunda giyicem yaa göbek mobek kalmasın istiyorum
Hemde nasıl gece boğulacam nerdeyseHepimiz nefes darlığı çekiyoruz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?