- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Benimki hiç durmuyor bu çocuk ne ara uyuyor bilmiyorumKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Çok fenaa hemee yatarken sanki kalbimi sıkıyorlarmış gibi hissediyorum bazenHepimiz nefes darlığı çekiyoruz di mi?
Oturduğum da aktif gezinirken hissetmiyorumKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Benimki öyle çok hareketli değil vallaKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Ne tarafa yatsam nefessizim ben deHemde nasıl gece boğulacam nerdeyse
Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Demekki sakin annesiBenim bebiş aşırı harekeli değil zaten başından beri. Öyle canımı acıtıcı hareketler hissetmedim hiç. Oturduğumda uzandığımda elimi koyduğumda konuştuğumda tepki veriyor. Ayaktayken bir işle uğraşırken çok hissetmiyorum
Normal o da yoruluyordur@gigi3535 B BitterCikilata_Citlembik_ L lavienroselove benimki garip ya bazen çok hareketleri sert ve derin bazen ise hafif sanki güçsüz gibi bu yüzden sordum kızlar
Asla durmuyorKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Maşallah annesiAsla durmuyor
Gigi35 kim kız@gigi3535 B BitterCikilata_Citlembik_ L lavienroselove benimki garip ya bazen çok hareketleri sert ve derin bazen ise hafif sanki güçsüz gibi bu yüzden sordum kızlar
Ay sinir oluyorum bazen zaten pimpirikliyimNormal o da yoruluyordur
Ben gazla karışık anlayamıyorum hareketlerini[/USER] B BitterCikilata_Citlembik_ L lavienroselove benimki garip ya bazen çok hareketleri sert ve derin bazen ise hafif sanki güçsüz gibi bu yüzden sordum kızlar giggles
Benim de öyle oluyor canımı acıtan sert hareketleri var sanki derimden dışarı çıkacak biraz zorlasa, bazen de kuş gibi tüy gibi oluyor o zaman sanırım uykusunda dönüyor değiyor o yüzden hafif diyorum[/USER] B BitterCikilata_Citlembik_ L lavienroselove benimki garip ya bazen çok hareketleri sert ve derin bazen ise hafif sanki güçsüz gibi bu yüzden sordum kızlar giggles
Ben gazla karışık anlayamıyorum hareketlerini
Belki gazın içerde dolaşması rahatsız ediyordur o ara daha hareketli oluyordur bilemiyorun
tamamen kendi bahanelerim
Ama 2 kere doktora bi kere sağlık ocağına gittim sorub yoktu
Hatta sağlık ocağına hareket hissetmiyorum kalp atışı bakalum diye gitmiştim yani
Kadın gayet normal kalp atışı dedi
Ay Şu günleri de bir atlatsak hayırlısı ileBenim de öyle oluyor canımı acıtan sert hareketleri var sanki derimden dışarı çıkacak biraz zorlasa, bazen de kuş gibi tüy gibi oluyor o zaman sanırım uykusunda dönüyor değiyor o yüzden hafif diyorum
Benimde oglum sakindi. Kiz cok hareketliDemekki sakin annesi
Bnm oğlan uçuyordu bu ona göre çooook sakin bn genelde uzandığımda oturduğumda hissediyorum
Hıçkırıklının teki bizimkiAy Şu günleri de bir atlatsak hayırlısı ilekalpten gidecez valla
Pıt pıt kalp gibi atan birşey var demi altlara doğruHıçkırıklının teki bizimki
Ordan takip ediyorum iyi olup olmadığını
Benimki de oyle 15 dakika hareket etmese 16. Dakika başlarAsla durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?