2021 Aralık Anneleri

Ay bi şey soracağım
Kayınvalidem 3 tane müslin koy çocuğu doğunca ona siliyorlar filan dedi
Doğru mu bu?
Bana çok saçma geldi
Koskoca hastane ben müslin vermesem çocuğu pis mi verecek bize?
Yoooo ben hiç vermemistim yesil ameliyat bezlerine sarıp bebek odasına alıyorlar orda temizliyorlar ailenin verdiği kıyafetleri giydirip hoooop babasının kucaginaaaaa
Süngeri sert tok ama dimi benim arkadaşın öyleydi, ben baya bekledim denk gelmedim ne zaman geldi bime
Sert canım bildiğin reflü yatağı gayet kullanışlı üstelik de 25 liraya almıştım

Demedim öyle ya iyi kadındır
Oğlumu bakacak
Küstüremem

Gerçi sonra dayanamadım bi havlu koyayım bari dedim
Niye kaynanalık yapıyordun gelin yemek yapmamış filan derken
Senin yol uzun hadi neyse koy

Merhaba kızlar. Bugün hiç bakamadım bayağı sayfa birikmiş. Hepsini okuyamadan sona geldim.

Bugün nst için doktor çağırmıştı, gittim. En son bana idrar yolu enfeksiyonu için vajinal fitil vermişti, 3 günlük. İlkini kullandığım gibi şikayetlerim artmıştı. Sadece koku varken kaşınma, yanma da olmuştu. Hem vajina kanalında hem de idrar yolunda.

İlki böyle yapınca diğer iki fitili kullanmamıştım. Bugün tekrar gideceğim için beklemiştim, geçer belki diye. Şikayetler geçmeyince doktora söyledim.

Önce karından ultrasona aldı, bebişin amniyotik sıvısı geçen haftaya göre düşük geldi. 90 a düşmüştü. Bizim alt sınırımız 80, bu kötü değil ama daha yüksek olsun isterdik dedi.

Ben haftalardır bitmek bilmeyen bir akıntım var zaten dedim. O zaman alttan muayene edeyim mi dedi. Sizin için gerekliyse benim için uygundur dedim.

Alttan muayeneye aldı, hem idrar yolundam hem vajinadan örnekler aldı. Teste gönderdi. Amniyotik sıvı gibi durmuyor bu, enfeksiyona benziyor ama biz yine de amniyon sıvısını ölçme testi yapalım dedi. Eczaneden al getir, ben yapayım burada dedi.

Kan ve idrar tahlili de istedi. Yarın testi de alıp bir daha gideceğim, nst ye de yarın gireceğim. Amniyon sıvı akışı tesbit edilirse yatış verecek.

Doktor bir şey çıkacağını sanmıyorum ama biz yine de baktıralım dedi.

Bu arada eczaneden alınan o amniyon sıvısını ölçme testi ne kadar zor bulunuyormuş. Eşim fellik fellik eczaneleri dolanmış, yok. En son bir tanesi bunu artık eczaneler satmıyor, medikallerde bulursun demiş de öyle gidip bulmuş. Tanesi de 250 tl imiş. Eşimden 200 almış.

Öyle işte kızlar.

Canim cok gecmis olsun dogum vaktine kdr bir sıkıntı cikmaz ins enfeksiyonsa ilacla gecer zaten merk etme

Umarim kaynana haklı cikmazben kizimda vermedim müslin bunda da hatta cantama koymadim gerek yok
Yerel bi hastane değil ya gideceğim
bildiğimiz büyükşehirlerde olan büyük ünlü hastanelerden
O yüzden ayrıxa bi saçma geldi benim örtüme silmeleri, kağıt havlularının bulunmaması filan

Yerel bi hastane değil ya gideceğim
bildiğimiz büyükşehirlerde olan büyük ünlü hastanelerden
O yüzden ayrıxa bi saçma geldi benim örtüme silmeleri, kağıt havlularının bulunmaması filan
Medicalpark mi yada memorial
Gerek yok yine de koy istiyorsan yani

Medicalpark mi yada memorial
Gerek yok yine de koy istiyorsan yani
Canım çok dedikodu yapmak istedi
Eltim de çok ünlğ hastanese doğum yaptım filan diyordu her laf açıldığında
Kendi müslinine silip, kağıt havlu bile koymardılarsa odasına bana boş yapmasın bundan sonrs

Yap yap içinde kalmasın hay ağzın bal yesin yani kıytırık yerlerde bile yok o dediklerin bizim burda a sınıfı cerrahi merkezi var orda doğum yapanlardan bile duymadım böyle bişi

Yap yap içinde kalmasın hay ağzın bal yesin yani kıytırık yerlerde bile yok o dediklerin bizim burda a sınıfı cerrahi merkezi var orda doğum yapanlardan bile duymadım böyle bişi
Hamile olduğumdan beri nasıl harika bi insan olduğunu dinliyorum ara ara
Ben önce doğurmuş olsaydım hiç kimseyle sormadıkça fikrimi paylaşmazdım
Dinlemek istemediğimi de yüz kere belli ettim ama yine de parti devam Ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…