2021 Aralık Anneleri

İnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanede
Havuç suyu iç bana da dedi doktor ama evde katı meyve sıkacağım olmadığı için henüz içemedim. Dışarı yapan yerler var, oradan alacağım sanırım. Bir belli olsun da.

Gerçi 33 haftaya göre 90 yeterli bir değermiş ama geçen hafta 105 iken bir anda 90a düşmesinden ötürü doktor her türlü bakalım dedi.

Zaten az kaldi canim dayanacak bebisin insallah biraz daha Allah yardimcin olsun

Bana suyu değil de posasyla ye dedi sabah akşam kontrole geliyor yiyorsun demi diye sorup duruyor. Evde varsa yiyin bnce

Yerel bi hastane değil ya gideceğim
bildiğimiz büyükşehirlerde olan büyük ünlü hastanelerden
O yüzden ayrıxa bi saçma geldi benim örtüme silmeleri, kağıt havlularının bulunmaması filan
Yine gizemli havalar

Hastane odasi icin kapı süsü tullu falan dusunuyor musunuz varsa fikirleriniz resim atablrmsnz?
Ben diğer ne almalıyız kısmına atmıştım kendimiz iyi kötü bişeyler yaptık hastanede görmüşsündür diyyymii

Kızlar bugün benim karnım ağrıyor. Biraz kasıklara vuruyor ama göbeğimin üst tarafida ağrıyor. Dayanılmaz çok ağrı veren bir sancı değil ama hareket ettikçe hatırlatıyor kendini. İçten içten bi ağrı. Göbek genişlediği için mi oluyor acaba

Ya bende 4 gündür ağrı çekiyorum. 15 haftalık hamileyim. Sindirim sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki. Bebişte bi sorun yok şükür. Sorun bağırsaklarda. Gaz mı var ne var anlamadım. Magnezyum kullansam geçer mi acaba

Doktorunuza danışmadan bi şey kullanmayın ya
Gaz sancısıysa gaz çıkarmanız lazım en sonunda
İlk aylarda kabızlık da olabiliyormış
Ama kabız olsanız onu da bilirdiniz
Kontrolünüz ne zaman?
Gidin de doktorunuza danışın mutlaka

Ben gaz sancısını doktorun yazdığı probiyotik hapla çözebildim

Gittim gittim hatta 2 doktoruma da gittim. Bebiş olarak bi sıkıntımız yok. Karnımda gaz dolanıyor hissediyorum ama çıkmıyor. Bende bugün kefir ve aktivia aldım bakalım kabızlık var azıcık. Haftaya tekrar gidicem devam ederse bende probiyotik isterim

Siyah erik yiyip üzerine bol su için ben çok faydasını gördm görüyorum da . Dr um tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…