Havuç suyu iç bana da dedi doktor ama evde katı meyve sıkacağım olmadığı için henüz içemedim. Dışarı yapan yerler var, oradan alacağım sanırım. Bir belli olsun da.İnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanede
Hmm evet yarın yapacak inşallahBen hemen yaptı sandım sonucundan bahsettim geçmiş olsun inşallah önemli bisey yoktur.
Zaten az kaldi canim dayanacak bebisin insallah biraz daha Allah yardimcin olsunDr m İngiltere gtti o gelene kadar burdayım büyük bi ihtimal ben gelmeden doğurma dedisuyum sıkıntılı olunca onu kontrol ediyorlar bide kasılmam hala fazla günde 2 defa progestan yapılıyor. Ben az doğurup çıkarım gbi nasip tabi
Bana suyu değil de posasyla ye dedi sabah akşam kontrole geliyor yiyorsun demi diye sorup duruyor. Evde varsa yiyin bnceHavuç suyu iç bana da dedi doktor ama evde katı meyve sıkacağım olmadığı için henüz içemedim. Dışarı yapan yerler var, oradan alacağım sanırım. Bir belli olsun da.
Gerçi 33 haftaya göre 90 yeterli bir değermiş ama geçen hafta 105 iken bir anda 90a düşmesinden ötürü doktor her türlü bakalım dedi.
İnşallah canm Allah razı olsunZaten az kaldi canim dayanacak bebisin insallah biraz daha Allah yardimcin olsun
Oylemi yasak mi varmis ben de hastaneyle gorusecegm zaman sorarim yani dogumdan hemen önce ufak capli bisi yapmak isterm isimli faha bisi yaptirmadm :sBnm hastanede yasakmış zaten yapmıcaktım sonra kullanılmıyor diye yapıcam
Yine gizemli havalarYerel bi hastane değil ya gideceğim
bildiğimiz büyükşehirlerde olan büyük ünlü hastanelerden
O yüzden ayrıxa bi saçma geldi benim örtüme silmeleri, kağıt havlularının bulunmaması filan
Ben diğer ne almalıyız kısmına atmıştım kendimiz iyi kötü bişeyler yaptık hastanedeHastane odasi icin kapı süsü tullu falan dusunuyor musunuz varsa fikirleriniz resim atablrmsnz?
Beybi bu normal adete göre mi bebişin ilerde çıkmasına göre mi 9 a giricen? Senle 5 gün var aramızda adete göre ondan sordum ben ne zaman girerim
49 gun kalmis sizin 9. ay ve arti10 gunden desek 40 gun o yapiyor yani 9 gun sonra tam 9. Ay olacakBeybi bu normal adete göre mi bebişin ilerde çıkmasına göre mi 9 a giricen? Senle 5 gün var aramızda adete göre ondan sordum ben ne zaman girerim
Ya bende 4 gündür ağrı çekiyorum. 15 haftalık hamileyim. Sindirim sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki. Bebişte bi sorun yok şükür. Sorun bağırsaklarda. Gaz mı var ne var anlamadım. Magnezyum kullansam geçer mi acabaBenim bağırsaklarım da küçüklükten beri en sık hasta olan yerim zaten
Ama şu an hiç müsait değilim valla bu duruma
Afedersij 2 gün önce kabız oldum mecbur ilaç aldım
O akşam zaten berbat geçti ilaçtı oydu buydu derken
Hayır bi de korkumdan ıkınamıyorum da
Onun üstüne dün akşam karnına sürekli ağrı giriyordu
Bi rutini var mı diye onu takip ettik tüm akşam
En son gece 2 gibi feci bi karın ağrısıyla uyandım
O ara kesin arayacaktım doktoru işte
Sonra meğee tuvalete gitmem gerekiyormuş
Hayır acaba ben korkudan çok uçlarda mı yaşıyorum ağrıları yoksa hamilelikte farklı mı oluuor acaba?
Her bir akşamki ağrı bambaşkaymış gibi geliyor
Ne dertliymişim
Doktorunuza danışmadan bi şey kullanmayın yaYa bende 4 gündür ağrı çekiyorum. 15 haftalık hamileyim. Sindirim sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki. Bebişte bi sorun yok şükür. Sorun bağırsaklarda. Gaz mı var ne var anlamadım. Magnezyum kullansam geçer mi acaba
Gittim gittim hatta 2 doktoruma da gittim. Bebiş olarak bi sıkıntımız yok. Karnımda gaz dolanıyor hissediyorum ama çıkmıyor. Bende bugün kefir ve aktivia aldım bakalımDoktorunuza danışmadan bi şey kullanmayın ya
Gaz sancısıysa gaz çıkarmanız lazım en sonunda
İlk aylarda kabızlık da olabiliyormış
Ama kabız olsanız onu da bilirdiniz
Kontrolünüz ne zaman?
Gidin de doktorunuza danışın mutlaka
Ben gaz sancısını doktorun yazdığı probiyotik hapla çözebildim
9 mu olduk nolmuşşşşşşAA bende mi girdim o zman
Olmuşuz olmuşuz9 mu olduk nolmuşşşşşş
Siyah erik yiyip üzerine bol su için ben çok faydasını gördm görüyorum da . Dr um tavsiye ettiGittim gittim hatta 2 doktoruma da gittim. Bebiş olarak bi sıkıntımız yok. Karnımda gaz dolanıyor hissediyorum ama çıkmıyor. Bende bugün kefir ve aktivia aldım bakalımkabızlık var azıcık. Haftaya tekrar gidicem devam ederse bende probiyotik isterim
Öyle mi yarın alayım o zaman. Teşekkür ederimSiyah erik yiyip üzerine bol su için ben çok faydasını gördm görüyorum da . Dr um tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?