2021 Aralık Anneleri

Bana yolla bn ona anıları anlatayım ona anlatan yok sanırım
Bnde sormadan söylemem Bnm doğrum sana yanlış olabilir herkesin doyurması bakması başka farkettiysen çokta anlatmıyorum genel bilgiler veriyorum gerisini saklıyorum
Bn sana anlatım sen ona böyle olmaz şöyle olur de

Neler neler dedim de yok anacım
Neyse ben hep beceriksiz gelin, beceriksiz anne rolüme devam edeyim
Hem o mutlu hem benim kafa rahat
Direkt yarıştan çekiliyorum

Amnisur testi ben 2019 da 250 ye almıştım medikalden sonuc hemen çıkıyor bisey dedi mi doktorunuz?

Neler neler dedim de yok anacım
Neyse ben hep beceriksiz gelin, beceriksiz anne rolüme devam edeyim
Hem o mutlu hem benim kafa rahat
Direkt yarıştan çekiliyorum
Sen içindeki gizli cevheri gösterme
Aman kıyaslanmak Allahtan eltim yok olsa da hiç umrum olmazdı da
Kime neye göre beceriksiz Merak etme seni kıskanıyordur diyorum ve susuyorum

İnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanede

İnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanede
Hala hastanedesin demi çıkış ne zmn olcak

Hastane odasi icin kapı süsü tullu falan dusunuyor musunuz varsa fikirleriniz resim atablrmsnz?

Sen içindeki gizli cevheri gösterme
Aman kıyaslanmak Allahtan eltim yok olsa da hiç umrum olmazdı da
Kime neye göre beceriksiz Merak etme seni kıskanıyordur diyorum ve susuyorum
Kozlarımızı paylaşalım istiyor sanırım
Ben baştan ay ben berbattırım yapıyorum
Hevesini alamıyor

Hala hastanedesin demi çıkış ne zmn olcak
Dr m İngiltere gtti o gelene kadar burdayım büyük bi ihtimal ben gelmeden doğurma dedi suyum sıkıntılı olunca onu kontrol ediyorlar bide kasılmam hala fazla günde 2 defa progestan yapılıyor. Ben az doğurup çıkarım gbi nasip tabi

Aman o zmn doğurma inşallah şifa olur
Sağlık olsun ne yapcan iki hafta daha geçse doğabilir hiç yoktan şimdi gelmesin konuş anlaşma yap

Aman o zmn doğurma inşallah şifa olur
Sağlık olsun ne yapcan iki hafta daha geçse doğabilir hiç yoktan şimdi gelmesin konuş anlaşma yap
İnşallah ,dr kritik haftayı atlattık dedi genel olarak ama tabi ne kadar durursa o kadar iyi o yüzden adalat diye bi hap vardı onu bıraktırdı sadece iğne olarak devam ediyoruz. Ben konuşyrum da umarım dinler

İnşallah ,dr kritik haftayı atlattık dedi genel olarak ama tabi ne kadar durursa o kadar iyi o yüzden adalat diye bi hap vardı onu bıraktırdı sadece iğne olarak devam ediyoruz. Ben konuşyrum da umarım dinler
Dinlesin yoksa kulağını çekerim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…