- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bana yolla bn ona anıları anlatayım ona anlatan yok sanırımHamile olduğumdan beri nasıl harika bi insan olduğunu dinliyorum ara ara
Ben önce doğurmuş olsaydım hiç kimseyle sormadıkça fikrimi paylaşmazdım
Dinlemek istemediğimi de yüz kere belli ettim ama yine de parti devam Ediyor
Neler neler dedim de yok anacımBana yolla bn ona anıları anlatayım ona anlatan yok sanırım
Bnde sormadan söylemem Bnm doğrum sana yanlış olabilir herkesin doyurması bakması başka farkettiysen çokta anlatmıyorum genel bilgiler veriyorum gerisini saklıyorum
Bn sana anlatım sen ona böyle olmaz şöyle olur de
Amnisur testi ben 2019 da 250 ye almıştım medikalden sonuc hemen çıkıyor bisey dedi mi doktorunuz?Merhaba kızlar. Bugün hiç bakamadım bayağı sayfa birikmiş. Hepsini okuyamadan sona geldim.
Bugün nst için doktor çağırmıştı, gittim. En son bana idrar yolu enfeksiyonu için vajinal fitil vermişti, 3 günlük. İlkini kullandığım gibi şikayetlerim artmıştı. Sadece koku varken kaşınma, yanma da olmuştu. Hem vajina kanalında hem de idrar yolunda.
İlki böyle yapınca diğer iki fitili kullanmamıştım. Bugün tekrar gideceğim için beklemiştim, geçer belki diye. Şikayetler geçmeyince doktora söyledim.
Önce karından ultrasona aldı, bebişin amniyotik sıvısı geçen haftaya göre düşük geldi. 90 a düşmüştü. Bizim alt sınırımız 80, bu kötü değil ama daha yüksek olsun isterdik dedi.
Ben haftalardır bitmek bilmeyen bir akıntım var zaten dedim. O zaman alttan muayene edeyim mi dedi. Sizin için gerekliyse benim için uygundur dedim.
Alttan muayeneye aldı, hem idrar yolundam hem vajinadan örnekler aldı. Teste gönderdi. Amniyotik sıvı gibi durmuyor bu, enfeksiyona benziyor ama biz yine de amniyon sıvısını ölçme testi yapalım dedi. Eczaneden al getir, ben yapayım burada dedi.
Kan ve idrar tahlili de istedi. Yarın testi de alıp bir daha gideceğim, nst ye de yarın gireceğim. Amniyon sıvı akışı tesbit edilirse yatış verecek.
Doktor bir şey çıkacağını sanmıyorum ama biz yine de baktıralım dedi.
Bu arada eczaneden alınan o amniyon sıvısını ölçme testi ne kadar zor bulunuyormuş. Eşim fellik fellik eczaneleri dolanmış, yok. En son bir tanesi bunu artık eczaneler satmıyor, medikallerde bulursun demiş de öyle gidip bulmuş. Tanesi de 250 tl imiş. Eşimden 200 almış.
Öyle işte kızlar.
Sen içindeki gizli cevheri göstermeNeler neler dedim de yok anacım
Neyse ben hep beceriksiz gelin, beceriksiz anne rolüme devam edeyim
Hem o mutlu hem benim kafa rahat
Direkt yarıştan çekiliyorum
İnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanedeMerhaba kızlar. Bugün hiç bakamadım bayağı sayfa birikmiş. Hepsini okuyamadan sona geldim.
Bugün nst için doktor çağırmıştı, gittim. En son bana idrar yolu enfeksiyonu için vajinal fitil vermişti, 3 günlük. İlkini kullandığım gibi şikayetlerim artmıştı. Sadece koku varken kaşınma, yanma da olmuştu. Hem vajina kanalında hem de idrar yolunda.
İlki böyle yapınca diğer iki fitili kullanmamıştım. Bugün tekrar gideceğim için beklemiştim, geçer belki diye. Şikayetler geçmeyince doktora söyledim.
Önce karından ultrasona aldı, bebişin amniyotik sıvısı geçen haftaya göre düşük geldi. 90 a düşmüştü. Bizim alt sınırımız 80, bu kötü değil ama daha yüksek olsun isterdik dedi.
Ben haftalardır bitmek bilmeyen bir akıntım var zaten dedim. O zaman alttan muayene edeyim mi dedi. Sizin için gerekliyse benim için uygundur dedim.
Alttan muayeneye aldı, hem idrar yolundam hem vajinadan örnekler aldı. Teste gönderdi. Amniyotik sıvı gibi durmuyor bu, enfeksiyona benziyor ama biz yine de amniyon sıvısını ölçme testi yapalım dedi. Eczaneden al getir, ben yapayım burada dedi.
Kan ve idrar tahlili de istedi. Yarın testi de alıp bir daha gideceğim, nst ye de yarın gireceğim. Amniyon sıvı akışı tesbit edilirse yatış verecek.
Doktor bir şey çıkacağını sanmıyorum ama biz yine de baktıralım dedi.
Bu arada eczaneden alınan o amniyon sıvısını ölçme testi ne kadar zor bulunuyormuş. Eşim fellik fellik eczaneleri dolanmış, yok. En son bir tanesi bunu artık eczaneler satmıyor, medikallerde bulursun demiş de öyle gidip bulmuş. Tanesi de 250 tl imiş. Eşimden 200 almış.
Öyle işte kızlar.
Hala hastanedesin demi çıkış ne zmn olcakİnşallah bişey çıkmaz . Benmde suyumu az göryo dr 2 haftadr günlük 3 lt su iç havuç ye diyor sürekli . Gerkrse yatarsınz hastane de covidden korkyr insan ama burda daha güvende olursunuz yani hastanede
Bnm hastanede yasakmış zaten yapmıcaktım sonra kullanılmıyor diye yapıcamHastane odasi icin kapı süsü tullu falan dusunuyor musunuz varsa fikirleriniz resim atablrmsnz?
Kozlarımızı paylaşalım istiyor sanırımSen içindeki gizli cevheri gösterme
Aman kıyaslanmakAllahtan eltim yok olsa da hiç umrum olmazdı da
Kime neye göre beceriksiz Merak etme seni kıskanıyordurdiyorum ve susuyorum
Ben kendi odasına aldımHastane odasi icin kapı süsü tullu falan dusunuyor musunuz varsa fikirleriniz resim atablrmsnz?
Sen aslında en kötüsünü yapıyorsunKozlarımızı paylaşalım istiyor sanırım
Ben baştan ay ben berbattırım yapıyorum
Hevesini alamıyor
Sen aslında en kötüsünü yapıyorsunhedefi baştan yok ettin
Dr m İngiltere gtti o gelene kadar burdayım büyük bi ihtimal ben gelmeden doğurma dediHala hastanedesin demi çıkış ne zmn olcak
Aman o zmn doğurmaDr m İngiltere gtti o gelene kadar burdayım büyük bi ihtimal ben gelmeden doğurma dedisuyum sıkıntılı olunca onu kontrol ediyorlar bide kasılmam hala fazla günde 2 defa progestan yapılıyor. Ben az doğurup çıkarım gbi nasip tabi
İnşallah ,dr kritik haftayı atlattık dedi genel olarak ama tabi ne kadar durursa o kadar iyi o yüzden adalat diye bi hap vardı onu bıraktırdı sadece iğne olarak devam ediyoruz. Ben konuşyrum da umarım dinlerAman o zmn doğurmainşallah şifa olur
Sağlık olsun ne yapcan iki hafta daha geçse doğabilir hiç yoktan şimdi gelmesin konuş anlaşma yap
Dinlesin yoksa kulağını çekerim deİnşallah ,dr kritik haftayı atlattık dedi genel olarak ama tabi ne kadar durursa o kadar iyi o yüzden adalat diye bi hap vardı onu bıraktırdı sadece iğne olarak devam ediyoruz. Ben konuşyrum da umarım dinler
Tamam bide tehdit edeyim hahahahDinlesin yoksa kulağını çekerim de
Evet o testAmnisur testi ben 2019 da 250 ye almıştım medikalden sonuc hemen çıkıyor bisey dedi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?